سلام دوستان درس خون،
من تازه واردم البته تقریبا همه پست هارو خوندم،
اگه میشه بهم بگید چه فرقی بین کتاب گسسته گاج و رمزینه که مولفشون عنایت کشاورزیه هست؟کتاب رمزینه رو که چاپ نمیشه میشه هنوزم گیر آورد؟
سلام دوستان درس خون،
من تازه واردم البته تقریبا همه پست هارو خوندم،
اگه میشه بهم بگید چه فرقی بین کتاب گسسته گاج و رمزینه که مولفشون عنایت کشاورزیه هست؟کتاب رمزینه رو که چاپ نمیشه میشه هنوزم گیر آورد؟
کلا دیفرانسیل و انتگرال یک جلد هست مولفش هم حسین شفیع زاده ست .قیمتش 4500 تومان است .
اول درس بخض مربوطه رو توضیح میده بعد تعدادی تست برای هر بخش جداگانه میزاره . تستاش طبقه بندی شده ست و به چهار بخش a , b , c , d تقسیم میشه . برای کنکور بخش a, b کفایت میکنه برای جمع بندی هم c رو بزنید . قسمتd برای المپیاده . در ضمن تست ها جواب تشریحی داره . در پایان هر فصل هم تعداد زیادی تست جمع بندی از آزمون های سالهای پیش داره . در کل کتاب خوب و سطح بالایی ست .
خوش اومدی ! تو انقلاب فراوونه
قیمتش 4500 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه کمم!
مبتکران (اندیشه سازان سابق) مولف عباس امیدوار نمیدونم نمونه سوال و مثال زیادی داره یا نه ولی کتابش دو جلدیه که به نظر دوستان یکی از بهترین کتابهای حسابان موجود در بازاره دوباره جستجو کنی خودت میبینی واسه آموزش حسابان اکثر بچه های فروم مبتکران پیشنهاد میکنندوستان یه کتاب برای اموزش حسابان که واقعا کاربردی و کامل و عالی باشه.نمونه سوال و مثال هم خیلی حل کرده باشه.
رمزینه که آموزش جبر ندارهیه کتاب اموزش جبر ( اموزش باشه و اولویت با سوال های تشریحی باشه.) چی خوبه؟بازم نظرتون در مورد رمزینه چیه؟
تا جایی که من میدونم هندسه تحلیلی گاج و رمزینه مولفش عنایت کشاوری نه ریاضیات گسسته! گاج اصلا آموزش گسسته نداره یه کتاب تست داره که درسنامه هاش خوبه و مولفش هم مهندس علی منصف شکری در ضمن چاپ 88 تست های خارج از کشور هم داره! اگه منظورت هندسه تحلیلی به نظرم آموزش رمزینه نسبت به گاج ساده تره!اگه میشه بهم بگید چه فرقی بین کتاب گسسته گاج و رمزینه که مولفشون عنایت کشاورزیه هست؟
گسسته انتشارات فار هم کتاب خوبیه مولفش عطاالله صادقی بهتره یه نگاه بهش بندازی هم آموزش داره هم تست
لینک دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کتاب دیفرانسیل خوشخوان دو جلدی....
جلد اول قیمتش 5700 ..
جلد دوم قیمتش 8500 !!!!!!
جلد اولش که هنوزم دست من هست ( البته مال سال 86 )4500 هست
دوستان کسی فیزیک پیش 2 خوشخوان رو داره ؟؟؟ خوبه؟؟
کتاب خوب چی معرفی می کنید؟
من دوستم داره فیزیک پیش
راضیه از اون میخونه
ولی فکر کنم هیچی به پای اندیشه سازان نرسه مگه نه؟
فیزیک پیش 2 سخت نیست و اگه خود کتاب را دقیق بخونید کافی هست. ولی اگه احساس میکنید نیاز دارید به کتاب کمکآموزشی، کتابکلاس رمزینه میتونه کمک کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)