پیشگامان بگیر یا پارس آنلاین
قیمتها که تو سایتشون هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت 256 پارس با 200kb دانلود میکنی و با پیشگامان اگه تغییر نکرده باشه 70
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
پیشگامان بگیر یا پارس آنلاین
قیمتها که تو سایتشون هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت 256 پارس با 200kb دانلود میکنی و با پیشگامان اگه تغییر نکرده باشه 70
میگم راسته که پیشگامان پورت وی پی ان رو بسته؟![]()
4 روزه قطعه! واسه کیا اینطور شده؟
نه هیچ کدوم از isp ها این کارو نمیکنند و اگه هم بسته شه از isp ها نیست و مشکل جای دیگست
برای من که مثل ساعت داره کار میکنه ...
ISP در مقامی نیست که اینکار را بکنه ....
اما خیلی از پورتا را بسته
بیخود نیست سرعتش زیاد شده
الان کلی از گیما آنلاینش کار نمیده چون 4روزه خیلی از پورتا را بسته
یه دفعه این چند تا پورت بازم می بستن که کانکتم نشه
این شاتل یا صبا برا گیم آنلاین خوب هستن میخوام رو یه خط دیگمون یکی از این 2تا را بگیرم فقطم سرعت روزش برام مهمه
دوستان چه نظری دارید![]()
مطمئنید شاتل و صبا برا گیم جواب میده و پیشگامان نه؟!!!
معمولا اگر هم فیلترینگی بخواد صورت بگیره (حالا هر پورتی که میخواد باشه ) مخابرات اینکار را انجام میده که روی همه سرویس دهنده ها اعمال میشه ...
راستی لینکی اگه داری بزار دوستان تست کنن نتیجه را بگن...
شرمنده دوست من اما بیشتر از 10 بار من این پست شما رو خوندم ولی به هیچ نتیجه ای نرسیدم !!!
میگید خیلی از پورتا رو بسته-پورتای چی رو ؟پورتای v p n ? خوب به فرض که ببنده چه ربطی به بازی انلاین شما داره ؟ شما وقتی وارد سرور میشید مگه با وی پی متصل نمیشید ؟مگه میشه بعضیاشو ببندند بعضیاشو نبندند اونم از طریق isp ?
سوال دوم اینکه ببنده مگه سرعت زیاد میشه ؟چه جوری ؟خدمتتون عرض کنم اگه پورتای وی پی ان بسته شه اولین تاثیری که میگذاره روی پینگ هست و اونم اینکه پینگ زیاد میشه یرای درست یا غلط بودن حرفم میتونید پینگ یاهو رو توی روز های معمول ببینید که از 330-340 در اکثر isp ها بیشتر نمیشه اما وقتی پورتای v p n بسته میشه.....
سوم اینکه میگید این چند تا پورتم میبستند که اصلا کانکت نمیشد باز هم من ربطش رو نفهمیدم که کانکت شدن یا نشدن چه ربطی به پورت vp n داره
نمیدونم شایدم شما به یه چیز دیگه میگی پورت من به یه چیز دیگه
ممنون میشم یه توضیحی در مورد این پستتون بدید
باز هم این رو تکرار میکنم که هیچ و هیچ و هیچ isp به هیچ عنوان نمیتونه پورتی رو باز کنه ببنده و......
و این رو هم بگم ف ی لتری نگ هیچ ربطی به isp ها نداره و کاملا سراسریه و زمانی که یک سایت فیل میشه بدون کسری از ثانیه برای تمامی isp ها و حتی وایمکس -gprs و.... اعمال میشه
در مورد باز یا بسته بودن پورت ها هم همین طور-مگه لباسه که سلیقه ای باشه پیشگامان ببنده پارس بگه نه خوبه بزار باز باشه شاتل بگه اصلا بیخیال فیلترم نمیکنم ملت حال کنند مشتریامون زیاد شه
این رو هم بگم که بستن یک پورت مثلا 8212 با 4001 و غیره که به عنوان پ ر وکسی استفاده میکنیم هفته ها و شاید 1 ماه طول میکشه تا همون سازمان فیلترینگ بتونه ببنده isp ها اگه بخواند این کارو کنند نه علمشو دارند نه حقشو نه توانشو و نه.......
Last edited by ali_disslove; 08-05-2011 at 00:09.
نه دوست من این چه حرفیه شنونده باید عاقل باشه
شاتل مزخرفترین isp ایرانه من اینو قول میدم-صبا اگه شبانه احتیاج ندارید خیلییییی عالیییه
من نیاز شما رو نمیدونم اما اگه فقط برای بازی آنلاین میخواید شما فقط و فقط باید به پینگ اون isp دقت کنید و از هر کی هر سرویسی داره بپرسید کدوم پینگ بهتری دارند
این رو هم بگم که بهترین شرکت ها از لحاظ پینگ با بعضی از سرور های بازی مشکل دارند چون معمولا پینگ isp های ایرانی بالای 300 هست و این کمی مشکل زاست
بنده پیشنهاد میکنم به تاپیک های مختلف برید و تست هایی که کاربران گذاشتند رو نگاه کنید ببنید کدوما پینگ بهتری دارند و بعد انتخاب کنید و قدم بعدی اینکه یه اکانت v p n تهیه کنید که موقع اتصال پینگ بهتری داشته باشید
ali_disslove من کی پورت vpna گفتم که میگی 10بار تا حالاگفتم پستها را ببین اون یکی دیگه بوده
قبل از اینکه پستی بدی ببین کی چه حرفی زده بد v p n v p n بکن
پورت گیم مثلا الان دوست من صبا داره بازی cod black ops داره بازی میکنه راحت
اما من که پیشگامان دارم نمیتونه اصلا به سرور و پورت کانکت بشه xbox360 میگما![]()
Last edited by massenger; 08-05-2011 at 10:21.
درود،
من سرویسم پنج روز دیگه تمامه؛ قصد دارم همینو تمدید کنم. کِی باید اقدام کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)