تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 1126 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374414464864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه مديريت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

كسي جواب منو نداد
    من ميخوام امسال مديريت فناوري اطلاعات شركت كنم براي ارشد
    چيكار بايد بكنم ؟
    دفترچش براي امسال كي مياد ؟
    كلاس هاي كجا بهتره ؟
    جهاد دانشگاهي شريف خوبه ؟

داره خودمونی میشه javad026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

كسي جواب منو نداد
    من ميخوام امسال مديريت فناوري اطلاعات شركت كنم براي ارشد
    چيكار بايد بكنم ؟
    دفترچش براي امسال كي مياد ؟
    كلاس هاي كجا بهتره ؟
    جهاد دانشگاهي شريف خوبه ؟
    فقط میدونم حدوددوهفته دیگه برای فراگیرثبت نام میكنند امتحانشم احتمالادی یابهمن

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض نحوه اطلاع از نتیجه ثبت نام پیام نور و ورود به سایت گلستان

سلام دوستان من با کنکور سراسری تو دانشگاه پیام نور قبول شدم لطفا یکی منو در مورد نحوه ورود به سایت گلستان راهنمایی کنه من یبار با کمک یه نفر از آشناهام تو سایت گلستان ثبت نام کردم حالا میخوام خودم وارد بشم میگه نام کاربری یا کلمه عبور صحیح نیست چرا؟میخوام بدونم از کجا میتونم نتیجه ثبت نام خودم را در دانشگاه پیام نور ببینم؟
    چرا نمیتونم با شماره داوطلبی+pnub و کد ملیم دوباره وارد گلستان بشم اصلا از کجا میتونم نتیجه و مراحل ثبت نلام و انتخاب واحد را ببینم.
    خواهشا راهنماییم کنید

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مگه نمرات رو استاد خودمون تصحیح میکنه من فکر میکردم یک استاد میاد تصحیح میکنه و اسم دانشجو معلوم نیست
    پس استاد خودمون پس باید حتما کلاسها شرکت کرد اینطوری
    بله برگه ها رو استادي كه باهاش كلاس داشتي تصحيح ميكنه و فقط دروس خودخوان استاد معلوم نيست كه جديدا اسم استادي كه قرار مصحح باشه رو ميزنن.

اگه میتونید به من بگیداین سطرچی میگه4 12-12-255-05 زبان خارجي 3.00 0.00 عادي عمومي اساتيد گروه آموزشي امتحان(9_1390.10.17) ساعت : 11:00-13:00
    05=گروه
    3.00 0.00= تعداد واحد و نوعش كه عملي يا ازمايشگاه نيست اينجا
    عمومي =نوع درس
    اساتيد گروه آموزشي=اسم استاد رو ميزنن كه اينجا فعلا مشخص نيست براتون
    امتحان(9_1390.10.17) ساعت : 11:00-13:00===تاريخش 17 دي ماه و ساعت 11تا 13 هست.
    الان 3درس دارم 11تا13ودوتا دارم 17-9 تودی هستند نمیدونم اون دوتا اگه تویك روز ویك ساعت امتحانشون یكیه چراسیستم ارور نداد واونا كه 11تا13ایا تویك روزند یانه
    ارور نميده سيستم چون فكر ميكنه شما خودتون ميخوايد توي يه ساعت دوتا امتحان بديد.براي اينكه اين مشكل براتون پيش نياد وقتي داريد انتخاب واحد ميكنيد موس رو ببريد روي درسي كه ميخوايد برداريد و نگه داريد تا تاريخ امتحان رو نشون بده.اينجوري ديگه تداخلي نخواهيد داشت.
    بعداین گروه یعنی چی الان درس زبان عمومی رو4گروه ارایه میدند كه همه چیزشونم مثل هم فقط شماره گروهشون فرق میكنه
    تعدا گروه يعني تعداد كلاسايي كه براي اين درس تشكيل ميشه كه هرچه تعداد كساني كه اون درس رو برداشتن بيشتر باشه تعداد گروه ها هم زياد ميشه.ممكنه همه ي گروه ها با يك استاد ارائه بشه و ممكنه اينطوري نباشه شما بهتره وقتي دانشگاه رفتيد از ترمهاي بالاتر درباره تدريس و نمره دادن اون استاد بپرسيد و اگه خواستيد توي حذف و اضافه گروهتون رو اگه تونستيد تغيير بديد.

اخرم الان 1تا5مهلت ثبت نام وانتخاب واحد- شهریه روتاكی باید پرداخت كنیم وبااون فرم واریزشهریه كه بعدانتخاب واحدباید پرینت بگیریم باید چی كاركنیم
    زمان پرداخت شهريه تا موقع شروع امتحاناس و وقتي كه ميخوايد كارت ازمون بگيريد.

5. این کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان من با کنکور سراسری تو دانشگاه پیام نور قبول شدم لطفا یکی منو در مورد نحوه ورود به سایت گلستان راهنمایی کنه من یبار با کمک یه نفر از آشناهام تو سایت گلستان ثبت نام کردم حالا میخوام خودم وارد بشم میگه نام کاربری یا کلمه عبور صحیح نیست چرا؟میخوام بدونم از کجا میتونم نتیجه ثبت نام خودم را در دانشگاه پیام نور ببینم؟
    چرا نمیتونم با شماره داوطلبی+pnub و کد ملیم دوباره وارد گلستان بشم اصلا از کجا میتونم نتیجه و مراحل ثبت نلام و انتخاب واحد را ببینم.

خواهشا راهنماییم کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چرا نمیتونم با شماره داوطلبی+pnub و کد ملیم دوباره وارد گلستان بشم
    دوست عزیز + نداره فقط همون pnubشماره داوطلبی هست ... پسورد هم کد ملی با صفر اول و بدون صفر امتحان کنید نشد pnum رو امتحان کن
    کاردانی بودی فقط pnu بزن

8. 2 کاربر از dokhtarak_e_darya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

چرا نمیتونم با شماره داوطلبی+pnub و کد ملیم دوباره وارد گلستان بشم اصلا از کجا میتونم نتیجه و مراحل ثبت نلام و انتخاب واحد را ببینم.[/COLOR][/SIZE]
    خواهشا راهنماییم کنید [/QUOTE]
    اگه ثبت نام كردید به شما یك شماره دانشجویی توسایت میده -اون شماره میشه نام كاربری وشماره شناسنامتون میشه
    رمزعبورجدید كه بعد حداقل24ساعت جایگزین نام كاربری قبلیتون میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

.
    05=گروه
    3.00 0.00= تعداد واحد و نوعش كه عملي يا ازمايشگاه نيست اينجا
    عمومي =نوع درس
    اساتيد گروه آموزشي=اسم استاد رو ميزنن كه اينجا فعلا مشخص نيست براتون
    امتحان(9_1390.10.17) ساعت : 11:00-13:00===تاريخش 17 دي ماه و ساعت 11تا 13 هست.

زمان پرداخت شهريه تا موقع شروع امتحاناس و وقتي كه ميخوايد كارت ازمون بگيريد.
    این عدد9 جلوی 17-9چی
    یافرق این دوتادرس چی
    اولی-اساتيد گروه آموزشي
    امتحان(9_1390.10.17) ساعت : 14:00-16:00
    دومی -اساتيد گروه آموزشي
    امتحان(9_1390.10.17) ساعت : 11:00-13:00

سطراولی میگه روز17دی ساعت 11تا13امتحان زبان برگزارمیشه درست میگم اون9 پس چی
    یك فرم تعهدشهریه بصورت حضوری بایدبدیم كه تاموقع حذف واضافه فرصت داریم یعنی الان لازم نیست
    این گروها هم هیچ اطلاعاتی درمورداستاداندارند همشون مثل همند انگارباید شانسی انتخاب بكنیم
    Last edited by javad026; 25-09-2011 at 22:28.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این عدد9 جلوی 17-9چی
    این سطرمیگه روز17دی ساعت 11تا13امتحان زبان برگزارمیشه درست میگم
    یك فرم تعهدشهریه بصورت حضوری بایدبدیم كه تاموقع حذف واضافه فرصت داریم یعنی الان لازم نیست
    این گروها هم هیچ اطلاعاتی درمورداستاداندارند همشون مثل همند انگارباید شانسی انتخاب بكنیم
    اون 9 رو خودمم نميدونم :دي
    بله درسته.
    فرم تعهد شهريه؟همچين فرمي نداريم تو پيام نور.شما هر وقت كه بخوايد ميتونيد شهريه رو واريز كنيد ولي اخرين فرصتتون قبل از شروع امتحاناس كه اونم به خاطر دريافت كارت ازمونه.
    گروه ها معمولا براي اينه كه دانشجو توي هر ساعتي كه راحت تره بره سر كلاس و توي انتخاب استادم اگه اون درس با چند استاد ارائه شده باشه ازاد باشه.
    Last edited by sansi; 25-09-2011 at 22:28.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یافرق این دوتادرس چی
    اولی-اساتيد گروه آموزشي
    امتحان(9_1390.10.17) ساعت : 14:00-16:00
    دومی -اساتيد گروه آموزشي
    امتحان(9_1390.10.17) ساعت : 11:00-13:00
    اين دوتا درس توي يك روز امتحانشون برگزار ميشه اولي ساعت 14تا 16 و دومي ساعت 11 تا 13

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •