كارت گرافيك fz180 همون كارت گرافيك 8400 gs هست كه 64 bit هست يا نه فرق داره
كارت گرافيك fz180 همون كارت گرافيك 8400 gs هست كه 64 bit هست يا نه فرق داره
سلام
خيلي ممنون كه جوابمو داديد.
چه بد! من فكر مي كردم ساخت آلمانه !
ميشه كلا با مشحصاتي كه من دادم بگيد كلا چه مدل هايي مي تونم بخرم.
يه جورايي مي خوام لپ تاپم زياد كار كنه و زود خراب نشه.
از بين تمام مارك ها كدوم براي من بهتره . يه مدل خوب تا 1 ميليون تومن بهم معرفي كنيد.
يه چيز ديگه هم اينكه وزنش از 2.5 كيلوگرم بيشتر نباشه چون حمل و نقل اش برام سخت ميشه.
بازم ممنون
Last edited by justspice; 25-08-2008 at 13:53.
دوستان عزیز قصد خرید لپ تاپ نو تا حدود 700000 تومان رو برای یکی از بستگان دارم . حالا شما چه مدل و چه برندی
رو توصیه می کنید ؟ فقط برام مهمه که حتما بتونیم روش Xp نصب کنیم و درایور Xp داشته باشه .
اي خدا اين لپ تاپ خريدن هم شده دردسر!![]()
Last edited by justspice; 25-08-2008 at 14:11.
سلام عزيز. ok. تو تاپيك dv5 عكساشو ميزارم.
ببخشيد عزيزم. رشد اين صفحات انقده زياده كه آدم گم ميشه كدوم پست رو كجا خونده.بزودي تو تاپيك dv5 نقدش ميكنم.
درسته تصاوير رو شفاف نشون ميده. مشكلش اينه كه رنگ مشكي رو خاكستري نشون ميده ولي صفحه مشكي رو مشكي نشون ميده. مثلا وقتي شما فيلم يا بازي ميكني كه صفحه مشكي هست و يه text توي اون صفحه هست، اون text رو با پس زمينه خاكستري كمرنگ نشون ميده درحاليكه شما تو كامپيوتر دسكتاپ يا تلويزيون اون رنگ خاكستري رو نميبيني. البته زياد اهميت نداره ولي براي بعضي ها تو ذوق ميزنه. اگه شد عكس ميزارم ازش.
اين صرفا مشكل dv5 نيست. مشكل تمام Pavilion ها هست كه براي گرماي هاردديسك فكري نكردن. درسته كه موقع بازي هاردش داغ ميكنه اما بدون مشكل بازي هاي قوي رو اجرا ميكنه و شما متوجه مشكلي حين بازي كردن نميشي.
سلام دوستان، یه سوال ... من مشخصات 1060 رو تو سایت اچ پی با قیمت حدود 1200$ گرفتم اما ایران اچ پی داره میده 1450 در صورتی که زیگورات این اختلاف قیمت زیاد رو در مورد دل نداره راهی نیست که بشه لپ تاپ رو از خارج از ایران تهیه کرد؟؟
راستی قیمت لپ تاپ ها هم تو این چند روز تو سایتا زیادتر شده کسی میدونه این روند ادامه داره یا موقته؟؟؟![]()
*****************-------------------------------//////////////////////////////--------------------****************ميدوني چرا. چند روز پيش كه با پسر خالم (ساكن آمريكا) چت مي كرديم . به من گفت لپ تاپشو آب كرده يك dell studio 15 خريده ( بازم ميد وني چرا چون دوستش dell studio 17 داشته خيلي از dell studio خوشش اومده چون واقعا نميشه بهش لپ تاپ گفت) منم بهش گفتم پسداري باdell studio چت ميكني ما خبر نداشتيم . گفت عقبيا اينجا همه لپ تاپاشونو فروختن dell studio خريدن. ........ منم چون كم نيارم بهش گفتم dell studio دارم . به خاطر اينه كه دنبال dell studio 15ياdell studio 17 ميگردم دوست عزيز. ميفمي!
سلام به نظر شماdell 1525 ارزش خريدن داره؟
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما دوستان.
می خواستم ببینم نظرتون در مورد این لب تاب با این مشخصات و قیمت 769 هزار تومان چی هست؟
اگه تو همین رنج قیمت مدل بهتری میشناسید لطفا راهنمایی کنید.ممنون
ACER ASPIRE 5920 T5750
همراه یک ماه گارانتی تعویض و یک سال تعمیر رایگان
cpu CORE 2 DUO 2.0 GHZ T 5750 2mb cache
ram MB 1024 DDR2
hdd GB 160 SATA
کارت گرافيكی 358 مگ اینتل ایکس 3100
خیر ... دل 1525 فقط با گرافیک onboard integrated memory عرضه میشه و تا ابد همینه
فقط چند تا از لپ تاپ های مدل بالا و بالای 2 میلیون هستند که گرافیکشون اونم در شرایط خیلی خاص تغییر پذیره
گرافیک تمام لپ تاپ ها به هیچ وجه قابل تغییر نیست در شرایط عادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)