نه.......بهت کد نمیده......چون گوشیت N-gage رو پیش فرض ساپورت نمیکنه......فقط تریل میتونی....که اونم چند ثانیه بیشتر نیست.
خوش باشی
نه.......بهت کد نمیده......چون گوشیت N-gage رو پیش فرض ساپورت نمیکنه......فقط تریل میتونی....که اونم چند ثانیه بیشتر نیست.
خوش باشی
برای N73 هیچ وقت این مشکل درست نمیشه؟
مگر اینکه N73 بره جز گوشی هایی که N-gage رو ساپورت کنن......که با این رم 73 بعید میدونم
خوش باشی
N73 و n93 از سوی خود سایت انگیج اعلام شد که هیچ وقت انگیج ساپورت نمیکنند...
البته به شکل رسمی..وگرنه بازی های قدیمی رو میشه نصب کرد..!
شاد باشید![]()
داداش طریقه بکاپ گرفتنو بهم میگی؟؟؟!!!
دستت درد نکنه میلاد جان![]()
آروین جون رفیق منم n73 داره تلاش کرد شد مال شما چشه که نمیشه؟؟؟!!!
اگه خیلی به مشکل برخوردی ازش بپرسم چی کار کرده بهت بگم...!!!
پست 3
دوستتم نمیتونه بازی دنس رو اجرا کنه...مطمئن باش...این دوستمون فقط این بازی رو میخواد...!
شاد باشی![]()
سلام ... دوستان من به یه مشکا اساسی با این کلاینت 1511 برخوردم ...
مشکل من اینه که دیشب وقتی کلاینت رو نصبیدم یکم Dance بازی کردم بعد می خواستم که بخوابم ییهو دیدم آیکون کلاینت رفته ...!
بعدش Re-Install کردم بازم نیومد ... از تو App Manager هم معلوم نبود... بعد گفتم بزار 1345 رو بنصبم ... اونم با ارور UpdateError مواجه شد ... الانم گوشیو مستر ریست کردم ... دارم هک می کنم ... بعدش دوباره این کلاینت رو بنصبم ببینم چی شدش ...؟
ویرایش :
دوستان کلاینت نصب شد ولی فقط بازی های تریل رو میشه نصب کردم ... سر بازی های کرک شده میگه File Cruppted Delete Now ??
یه چیزی تو همین مایه ها .... حالا چیکار کنم فقط تونستم Dance Fabulous رو بنصبم ... بقیه بازی های کرک شده رو نمی تونم نصب کنم ...
کککککککککککککککککمممممممم ممممممممککککککککککککککک.... ....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by *M!L4D*; 16-07-2009 at 08:14.
میشه بپرسی می خوام کلایت جدید رو نصب کنم
سلام
با HelloOX هک کردی؟ تاریخ گوشیت درسته میلاد؟
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)