از نسخه 6.22 استفاده میکنم.به راحتی هم ازش استفاده میکردم.ولی از دیروز به من ارور فیک سریال میده .ولی هنوز برنامه کار میکنه.ولی هر 20 دقیقه ارور را میده و اذیتم میکنه/
باید چیکار کنم ؟
از نسخه 6.22 استفاده میکنم.به راحتی هم ازش استفاده میکردم.ولی از دیروز به من ارور فیک سریال میده .ولی هنوز برنامه کار میکنه.ولی هر 20 دقیقه ارور را میده و اذیتم میکنه/
باید چیکار کنم ؟
سلام. بله فایل های فشرده پسورددار هم میتونید باز کنید. فقط بعد دانلود فایل مورد نظر، از شما پسورد میخواد که باید وارد کنید.
موفق باشید![]()
سلام منم این کار رو کردم و جواب داد!فقط نمیدونم چرا وقتی لیست دانلودها رو توی queue وارد میکنم بعد از چند دقیقه لیست دانلودها پاک میشن!اگه کسی میدونه جواب بده!
سلام. دوست عزیز شما آی دی ام رو با نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاک کنید. سیستم رو ریست کنید، بعد پیشنهاد میکنم آخرین نسخه اکتیو شده Pre-Activated رو از لینک پایین دریافت و نصب کنید:
اگر مشکل نمایش داشتید طبق فایل txt که درون فولدر برنامه هست عمل کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.![]()
Last edited by ALI . R; 04-04-2015 at 22:28.
خدا رو شکر مشکل در نسخه جدید حل شده
Internet Download Manager 6.23 Build 10
آی دی ام رو با نرم افزار Revo uninstaller پاک کنید.از سایت های معتبر داخلی این ورژن رو دانلود و کرک رو اجرا کنید(بنده از سافت 98 دانلود کردم)
برای بنده که بیلد 9 به مشکل خورده بود این ورژن داره بدون مشکل کار می کنه(یک روز هم محض احتیاط صبر کردم که مطمئن بشم)
سلام دوباره!نسخه 10 واسه منم جواب داد!
سلام IDM رو نصب کردم بعد یه مدت ارور میداد که سریال قلابیه برنامه رو حذف و ری استارت کردم و یه ورژن دیگه رو نصب کردم و بطور صحیح کرکش کردم. دوباره بازم میگه سریالش قلابیه .حالا چیکار کنم؟
سلام
اینجا رو بخونید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این تاپیک هم می تونه مفید باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه لطف کنید نسخه 6.21 Serial number رو قرار دهید.تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)