تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 416 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

راستش نمیدونم شما با کدوم استدلال میگین که مادارا در مبارزه با هاشیراما رینگان داشته ؟!
    چون هنوز هیچ جزئیاتی از اون جنگ فاش نشده و آخرین تصویری هم که از مادارا در اون جنگ دیده شده با مانگکیو شارینگان حضور داشته و خبری از رینگان نبوده .
    در ضمن بدن یک اوچیهایی نمیتونه رینگان رو تحمل کنه .

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

فقط اون قسمتی که توبیراما قاطی کرد و عصبی شد رو بچسبین حتی اورچیمارو هم داشت سکته میزد
    یک انگشت رو بلند کرده بود که توی همون حالت دست به سینه میخواست با حرکت یک انگشت هند سیل بزنه که هاشیراما هم با اشاره چشم بهش گفت که اروم باشه ... (این از ابهت این دو برادر)

دقت کردین اون قسمت هاشیراما میگه اروچی با استفاده از سلولهای من تونسته که توبیراما رو کنترل کنه ولی هنوز اروچی با اون همه ادعا نمیتونه هاشیراما رو کامل کنترل کنه . خود اروچی هم کف کرد !
    هاشیراما هم دیدیم که چه غولی بوده و مادارا با سوسانو و کیوبی همچنان حریفش نمیشده بمب بیجوی کیوبی براش مثل شوخی بود

اگه اروچی توبیراما و هاشیراما رو هم به طور کامل آزاد کنه مطمئنا اونا هم میتونن خودشون رو از بند ادو تنسی آزاد کنن .
    قسمت بعدی بالاخر مشخص میشه توی جنگ هاشیراما و مادارا چه اتفاقی افتاده و خیال یک مملکت بابت این قضیه راحت میشه .
    جالب تر این جمله هست lower your fingers شده اسلکه کشی باید به یارو بگن انگشتتو بیار پایین!

هاشیراما گفت اروچیمارو سلول های من رو داره که بخاطر اون زتسوهست که پرید توش ولی توبیراما بود که گفت کنترل شدن من بخاطر اون ژن هاست. اگرچه به نظرم کنترل تکنیک اونم یه همچین چیزی مثل ادوتنسه نباید زیاد ربطی به بدن داشته باشه ولی خب قشنگ نشون داد که حتی توبیراما که میشه گفت 1 پله پایینتر از هاشیرامائه هم بدن به درد بخوری نداره و فقط مال هاشیراما برای ریننگان به کار میاد

همین الان هم فکر میکنم به اندازه کافی ازاد باشن که بتونن یه هندسیل بزنن نه مثل اون کاری که توبیراما کرد اولش اوج گرفت بعدش زپلشک ولی همون حرفی که میزنه که مـــن تکنیک رو ساختم ولی بدون انجام حرکت خاصی سرش رو میندازه پایین راه میفته میره نشون میده که بلد نیست دیگه این ها هم بخوان ازاد بشن که وامصیبتا فقط میمونه خود حضرت ریکودو !

فقط چرا داستان رو درست حسابی شروع نکرد کیشی... یهو زد وسط جنگ اخر دقیقا جایی که مادارا کیوبی میکشه و سوسانو و از اون طرف هاشی هی چوب رو به اشکال مختلف در میاره و میده بیرون موکتون دراگون موکتون سوسانو موکتون فلان... عملا من یه ترکیب چاکرا نامحدود + چوب میبینم حالا دیگه این غول ترکیبی تا کجا میخواد پیش بره موندم! فقط یکم لطف کنه کیشی خان و گند نزنه ممنون میشم (که سابقش خرابه و امیدی نیست)

مثلا هاشیراما چکار کنه ؟!
    در ضمن یک سری مراحل باید گذرونده بشه تا ساسکه به اون حدی برسه که رینگان فعال بشه . فقط ژن سنجو نیست .
    فکر نکنم ساسکه به رینگان برسه .

چون تقابل ساسکه و ناروتو مثل تقابل پسر بزرگ ریکودو (قدرت چشمی) و پسر کوچک (قدرت بدنی) و اگه ساسکه به رینگان برسه این تقابل به هم میخوره .
    بالانس کلا سر برتری ساسکه بوده و الان دیگه کیوبی افتاده دست ناروتو و دیدیم که کیوبی چقدر تفاوت تخیلی ایجاد میکنه حتی روی ضعیفترین نینجاها. ساسکه به ریننگان نیاز داره حالا معلوم نیست داستان چی بشه بره سراغ ناروتو بره با مادارا بجنگه... به نظرم با همه اتفاقاتی هم که افتاده باز یه جنگ ناروتو ساسکه داریم
    جدای از بدن ریکودویی و پتانسیل کافی برای تبدیل شدن مانگکیو به ریننگان (که همونطور که دوستمون گفت ایتاچی هم بهش اشاره کرده) یه جنگ سنگین هم لازمه که دیگه فقط ناروتو میتونه این نقش رو پر کنه. خود ناروتو که در مقابل اوبیتو و مادارا کلی پیشرفت کرده

4. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashbi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Unknown!!!

پيش فرض

منم 100% موافقم که یه جنگ حسابی بین ناروتو و ساسکه وجود داره :>
    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

6. این کاربر از arashbi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جالب تر این جمله هست lower your fingers شده اسلکه کشی باید به یارو بگن انگشتتو بیار پایین!
    جالب اونجا بود که در و دیوار داشت ترک میخورد و میریخت پایین که هاشیراما وارد عمل شد و به برادرش گفت اروم باشه . این فقط عصبانیت توبیراما بود . حالا حساب کن اگه وارد عمل میشد چی میشد

هاشیراما گفت اروچیمارو سلول های من رو داره که بخاطر اون زتسوهست که پرید توش ولی توبیراما بود که گفت کنترل شدن من بخاطر اون ژن هاست. اگرچه به نظرم کنترل تکنیک اونم یه همچین چیزی مثل ادوتنسه نباید زیاد ربطی به بدن داشته باشه ولی خب قشنگ نشون داد که حتی توبیراما که میشه گفت 1 پله پایینتر از هاشیرامائه هم بدن به درد بخوری نداره و فقط مال هاشیراما برای ریننگان به کار میاد
    اگه ربطی نداشت که توبیراما عنوانش نمیکرد .

همین الان هم فکر میکنم به اندازه کافی ازاد باشن که بتونن یه هندسیل بزنن نه مثل اون کاری که توبیراما کرد اولش اوج گرفت بعدش زپلشک ولی همون حرفی که میزنه که مـــن تکنیک رو ساختم ولی بدون انجام حرکت خاصی سرش رو میندازه پایین راه میفته میره نشون میده که بلد نیست دیگه این ها هم بخوان ازاد بشن که وامصیبتا فقط میمونه خود حضرت ریکودو !
    الان فکر نکنم اون طوری که مادارا آزاد بود راحت باشن . کابوتو کلا همه چیز رو به خود مادارا واگذار کرد و اگر کابوتو شکست نمیخورد میتونست قبل از این که مادارا مهر رو بزنه جلوش رو بگیره .
    الان هم اگه اروچیمارو بلایی سرش بیاد اینا میتونن از زیر ادو تنسی خلاص بشن . ولی همین الانش هم اروچی نمیتونه هاشیراما رو کنترل کنه

فقط چرا داستان رو درست حسابی شروع نکرد کیشی... یهو زد وسط جنگ اخر دقیقا جایی که مادارا کیوبی میکشه و سوسانو و از اون طرف هاشی هی چوب رو به اشکال مختلف در میاره و میده بیرون موکتون دراگون موکتون سوسانو موکتون فلان... عملا من یه ترکیب چاکرا نامحدود + چوب میبینم حالا دیگه این غول ترکیبی تا کجا میخواد پیش بره موندم! فقط یکم لطف کنه کیشی خان و گند نزنه ممنون میشم (که سابقش خرابه و امیدی نیست)
    بقیه قسمت ها قبلا بهش پرداخته شده و از زبان توبی گفته شده و نیازی نبود و فکر نکنم چیز خاصی نصیبمون میشد .
    در ضمن مگه مادارا چه کار خاصی میکنه ؟! اون هم فقط یک مانگکیو و سوسانوست . کیوبی رو هم بین راه دزدیده و آورده توی جنگ تا شاید فرجی بشه و بتونه هاشیراما رو شکست بده

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

جالب اونجا بود که در و دیوار داشت ترک میخورد و میریخت پایین که هاشیراما وارد عمل شد و به برادرش گفت اروم باشه . این فقط عصبانیت توبیراما بود . حالا حساب کن اگه وارد عمل میشد چی میشد
    در و دیوار چه ربطی داشت به اونها؟ کلا اون یه تیکه رو نفهمیدم اول که دیوار ترک برمیداشت معلوم نیست بر اثر چی! بعدشم هاشیراما دست توبیراما رو گرفت و یه چیزی شد که توبیراما صداش درومد نفهمیدیم چی کارش کرد!

در ضمن مگه مادارا چه کار خاصی میکنه ؟! اون هم فقط یک مانگکیو و سوسانوست . کیوبی رو هم بین راه دزدیده و آورده توی جنگ تا شاید فرجی بشه و بتونه هاشیراما رو شکست بده
    مگه موکتون کم چیزیه؟ خود جوبی هم نمیتونه جلو این چیزا تنهایی بجنگه حالا باز خوبه مادارا داره کیوبی رو کنترلش میکنه و یه ذهن انسانی پشت قضیه هست!

این موکتون المنت فوق قوی ایه ولی داره میشه حکایت راسنگان ناروتو!
    البته تقصیر ها با کیشیموتو هست ولی جای اعتراض و نگرانی هم داره که باز ماست مالی نکنه

10. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yanin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

ولی من فک کنم اون تکنیکی که مادارا استفاده کرد شرایط خاصی میخواد مثلا یکیش اینه که کسی که ادو کرده بخواد اونو متوقف کنه در این صورت میتونه از اون ادو فرار کنه
    ولی مطمعنم توبیراما تو ادو تنسه اطلاعاتش کمتر از مادارا را نیست
    ولی من این وسط اوروچیمارو اصلا نمیتونم بفهمم چی میخواد چرا به ساسکه کمک میکنه

12. این کاربر از yanin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در و دیوار چه ربطی داشت به اونها؟ کلا اون یه تیکه رو نفهمیدم اول که دیوار ترک برمیداشت معلوم نیست بر اثر چی! بعدشم هاشیراما دست توبیراما رو گرفت و یه چیزی شد که توبیراما صداش درومد نفهمیدیم چی کارش کرد!
    اگه دقت کرده باشی بعد از عصبانیت توبیراما بود که زمین و دیوار شروع به ترک خوردن کرد . هاشیراما هم به توبیراما گفت " نمیخواد سطح چاکرات رو زیاد کنی " ... کجا هاشیراما دست توبیراما رو گرفت ؟!

فقط بچسب به حرکت انگشت اشاره تنها یک سانتی متر بلندش کرده بود که عالم و آدم رو وحشت زده کرده بود اگه وارد عمل شده بود فکر کنم اثراتش مثل بمب اتم میشد

هاشیراما هم از کنترل اروچیمارو خارج شده ولی نشست تا به سولات ساسکه جواب بده . این از معرفت هاشم خان . فقط این صحبت ها تمام بشه برن میدان نبرد تا حسابی فیض ببریم

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

16. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

رینگان ریگان چرا انقدر می کنید. حالا خوبه تو انیمه ایتاچی زد کونای تو چشما تکنیک ناگاتو فرو کردو ناگاتو هم نفهمید چطور تونست!
    رینگان هم یه چیزی شبیه به مانگاکیو فقط یه فرقش که تا الان رو شده اینه که اگه مثلا(مثال برداشت شخصی نداشته باشید) ناروتو داشته باشه بین تمام کاگه هایی که می زنه تمام چشما به هم لینک می شن و از حرکات دشمن نتیجه بهتری حاصل می کنن همین. که این خصوصیت رو کاگه بونشین نداره. کاگه بونشین افلاینشو داره. این چشم می تونه انلاینش کنه. همین.
    -----------------------------------------------------------------------
    اقا یه نظر می خوام. کسی می دونه اخر انیمه و مانگایه ناروتو چی می شه؟(فقط پرسیدم ببینم کی اطلاعات دقیق داره) روش می خوام مانور بدم. مانور الگی هم نه. می خوام انگشت به دهنتون کنم.
    -----------------------------------------------------------------------
    اخه این چیزایی که شما می دونید در حد حدسیاته فقط. می دونم چطور تموم می شه. از درست کردن این انیمه کارگردان چه اندیشه ای داره. می خوام در مورد این کار شماها هم پرشید.
    Last edited by fulshinken1412; 20-02-2013 at 15:08.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

باز هم دیدیم که هاشیراما چه قدر با معرفتو خوبه : دی
    I thought we were friends

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •