از خودم نگفتم از یک کاااااااااااااارشناس کامپیوتر از تو کافی نت پرسیدممیگفت خودش pes و ادیت میکنه
از خودم نگفتم از یک کاااااااااااااارشناس کامپیوتر از تو کافی نت پرسیدممیگفت خودش pes و ادیت میکنه
Microsoft. Net لازمه
شک دارم کارشناس کامپیوتر و ادیتور PES باشه!!!!!!!![]()
چگونه میشه تو مستر لیگ جام ها شکل اصلی باشند مثلا جام باشگاه اروپا مثل خودش باشه حتی اونجایی جام رو میدم
حتی جام حذفی و لیگ برتر انگلیس
Last edited by ali_pes2008; 19-09-2008 at 01:46.
چه جوري تو مستر ليگ پولمو افزايش بدم ؟ ترينري .... چيزي نداره ؟
دوستان من قبلا بازی رو تو یه درایو نصب کرده بودم هروقت ویندوز عوض میکردم فقط کافی بود سی دی بزارم ستاپش رو بزنم خودش چک میکرد و چون میدید همه فایلا هستن سریع نصب میشد حالا این دفعه که ویندوز عوض کردم dvd که گزاشتم تو درایو انگاری خراب شده نمیدونم چه مرگش شده خلاصه ارور میده از دوستان یه کدوم فقط اون فایل ستاپ رو که فکر نکنم حجمی هم داشته برام یه جا اپلود کنید تا دانلود کنم و نصبش کنم
راستی به نظر شما درست میشه دیگه؟منظورم اینه که اینجوری میشه نصبش کرد؟چون همه فایلای اصلی برنامه تو اون درایو هستن و فقط یه سری تنظیمات باید تو خود ویندوز اعمال کنه تا بازی اجرا بشه
اگه راه حل دیگه های هم دارید بگید(نه که بگید برم یه dvd دیگه بخرم!)
با تشکر
کسی اموزش استفاده از bootserver رو داره .....
هر کاری کردم نتونستم ازش استفاده کنم
دوستان سوکری اگه کسی dvd بازی رو داره و ADSL هم داره لطف کنه فایل ستاپش رو اپلود کنه حجمی نداره فقط 4 خورده ای مگ هست بلکه مشکل منم برطرف بشه این دومین DVD این بازی هست که میخرم دیگه زورم میاد برم پول براش بدم(در ضمن اینکه به زودی نسخه جدیش هم خواهد بود ودیگه ارزش نداره اینو بخرم)
در صفحات قبلی، به کرات توضیح داده شده!!!!
شما این فایل رجستری رو دانلود کن، فقط قبل از اجرا کردنش، روش راست کلیک کن وگزینه ادیت رو بزن و مسیر بازی تو کامپیوتر خودت رو جایگزین مسیر فعلی کن و بعد هم Ctrl+S و بعد هم اجرا کردن فایل رجستری و بعد هم بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حوصله نداشتم آموزش بدم، فایل map خودمو می زارم. اگه فهمیدی که چه بهتر، اگرم نفهمیدی مجبورم توضیح بدم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ما که از این کدها هیچی حالیمون نشد
من طرز استفاده رو میخوام بدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)