این کیه ؟؟!!!Juande Ramos
همون سرمربیه نیست ؟؟؟؟
برباتوف که یه جا بالاخره می ره ....
رئال هم فکر نمی کنم این قدر احمق باشه راموس رو بفروشه ....کی رو می خواد بزاره جاش ؟؟؟ تورس ؟
این هم درست کردم خیلی شلوغ شد ببخشید ....
این هم امضام
این هم اصلیش !
![]()
این کیه ؟؟!!!Juande Ramos
همون سرمربیه نیست ؟؟؟؟
برباتوف که یه جا بالاخره می ره ....
رئال هم فکر نمی کنم این قدر احمق باشه راموس رو بفروشه ....کی رو می خواد بزاره جاش ؟؟؟ تورس ؟
این هم درست کردم خیلی شلوغ شد ببخشید ....
این هم امضام
این هم اصلیش !
![]()
یه بار دیگه این جا ببینمت می کشمت ....یه عالمه مردم رو ریختی سر من خدا یه عالمه ادم سرت بریزه ..خیلی نامردی هنوز هم میل بهم می زنن ...
مگه تایپیک منچستر برای کل کله ؟؟؟
خالی نبند سر اسپم نبود
مثلا خیلی با سابقه ای ؟؟؟![]()
قربونت ...نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا دروغ بگم من اون امضایی که براشتی دنبالش خیلی با حاله ...اما حیف که دو سه نفر این امضارو دارن این امضایی که الان گذاشتم قشنگه ولی خیلی قرمزه آدم چشماش درد می گیره وقتی خیلی نگاه میکنه. دنبال یه عکس توپ از کریستسن رونالدو میگردم.خیلی بازیش قشنگه فقط خدا کنه اگه اومد رئال جو بازیکنان بزرگ نگیردش و بازیش افت نکنه.
یه چند تا عکس از این اختتامیه می خواستم ....
دستت درد نکنه اگه داری بزار ...
آره دست درد نکنه الان یه دونه عکس ازش پیدا کردم می ذارم ببین این عکس که گذاشتی خوبه یا عکسی که من پیدا کردم هر کدومو گفتی می ذارم .فقط یه لحظه بذار آپلودش کنم...
شما وردار ماهم کوپ زدیم از وحید جان (داش روبی مجابش کردی این وحیدو) البته به افتخار شما امضامو عوض کردم..چند تا عکس توپ از رونی جون هم برات میزارم
اینه:
فقط نمی دونم چرا این تعداد پست های من عددش گیر کرده بالا نمی ره... فکر کنم خراب شده...الان چند دقیقه ست دارم نگاش می کنم بالا نمی ره!!!
در هر حال نظر نظر شماست هر کدومو گفتی می ذارم .اگه عکس خوبی از رونالدو در آینده پیدا کردی که به درد امضا می خورد حتما بذار تا من تو امضام بذارم.
ببخشید که زحمت دادم.
مرسی منتظرم .......................................
راستی این عکس کیریس خیلی درازه واسه امضا خوب نیستا !!
دست درد نکنه که می ذاری ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)