تا اونجایی که من میدونم اتوماتیک بازیهارو اگه لازم باشه کنسول قسمتیشو میریزه روی هارد!
تا اونجایی که من میدونم اتوماتیک بازیهارو اگه لازم باشه کنسول قسمتیشو میریزه روی هارد!
با ریلیز شدن Heavy Rain و GoW III عزمم رو جزم کردن که PS3 بخرم، قبلش چند تا راهنمایی لازم داشتم:
1. اساسن فَت و سلیم چه تفاوتی دارم و کدومشون بیشتر پیشنهاد میشه؟
2. امکان اینکه کنسول رو از آمریکا بخرم وجود داره، پیشنهاد میشه آیا؟ اونجا Pal پیدا میشه؟ تفاوت قیمت چه قدره؟
3. نمیتونم هزینهی زیادی رو به بازیها اختصاص بدم، دوستانی که از این کنسول استفاده میکنن،ماهانه به طور متوسط چه هزینهای رو برای بازیها صرف میکنن؟
4. پیدا کردن بازیهای قدیمی و تعویض کردن بازیها دردسر زیادی نداره؟
5. احتمال اینکه امکان استفاده از بازیهای کپی فراهم بشه چهقدره؟
ممنون.
پ.ن. اولین پست نوشته بود که اینجا مخصوص کسایی هست که PS3 دارن و باهاش مشکلی دارن، ولی من جای دیگهای واسه طرح سؤالم پیدا نکردم، امیدوارم اشتباه نکرده باشم.
بله وقتی بازی رو اجرا میکنید قبل از وارد شدن به بازی به صورت اتوماتیک خودش تو هارد میریزه حجمشمونم کاملا متفاوت هست از 200 مگ هست تا 6 گیگ 7گیگ.
از كجا بفهمم ريخته تو هارد يا نه؟
خب الآن ديسك رو بردارم چجوري بايد از هارد اجرا كرد ؟
بازی هایی که نیاز به نصب بر روی هارد رو دارند ..فقط قسمتی از بازی بر روی هارد نصب میشه تا لود سریع تر انجام بشه!!!
بدون دیسک هم بازی اجرا نمیشه!
یا حق![]()
دوستان یه سوال من میخوام ps3 slim بگیرم ... ولی مشکل قیمت بازی هاست آیا چون من شهرستان هستم گفتم آیا شما بازی هارو50 تومن میخرین یا روشی داره ارزونتر طی بشه ...
البته یازی های روز رومیخوام ....
ای خره در دون این سونی بخوره
بهترین راهش اینه که بازی دست دوم بگیرید و بعدش بازی ها رو تعویض کنید .
سلام دوستان
یه سوال داشتم
چطوری پلی 3 رو که با کابل اچ دی به ال سی دی وصله صدای دالبی ازش بگیرم سینما خانگی هم دارم(یا بهتر بگم چطوری سینما رو به پلی ارتباط بدم)؟؟؟؟؟
---------- Post added at 07:36 AM ---------- Previous post was at 07:35 AM ----------
در ضمن خبر جدیدی از کپی خور شدن نیست
با اپتیکال میشه اگه سینما خانوادتونت داشته باشه.سلام دوستان
یه سوال داشتم
چطوری پلی 3 رو که با کابل اچ دی به ال سی دی وصله صدای دالبی ازش بگیرم سینما خانگی هم دارم(یا بهتر بگم چطوری سینما رو به پلی ارتباط بدم)؟؟؟؟؟
---------- Post added at 07:36 AM ---------- Previous post was at 07:35 AM ----------
در ضمن خبر جدیدی از کپی خور شدن نیست
نه دوست عزیز از کپی خبری نیست
به نظرم سعی کن بازی ها رو انترنتی از بچه ها بخری و اینترنتی هم بفروشیدوستان یه سوال من میخوام ps3 slim بگیرم ... ولی مشکل قیمت بازی هاست آیا چون من شهرستان هستم گفتم آیا شما بازی هارو50 تومن میخرین یا روشی داره ارزونتر طی بشه ...
البته یازی های روز رومیخوام ....
تو little big plnaet چند تا لول رو که 2 تایی و 4 تایی بوده رو موندم همرو کامل رفتم کسی نیست بیاد کمک ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)