تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 364 از 670 اولاول ... 264314354360361362363364365366367368374414464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,631 به 3,640 از 6694

نام تاپيک: >> درخواست معرفي بازيها فقط اينجا <<

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

far cry
    metro2033
    harry potter lego
    sniper ghost warior
    Terorist Takedown
    بایوشاک 2
    brothers in arms
    ولفنشتاین
    brothers in arms: hell's highway
    god of war
    gears of war2
    Hell In Vietnam
    Batman: Arkham Asylum

با سلام من 20 صفحه گذشته+ تاپیک بازی ها رو که نگاه کردم دیدم اینا از همه طرفدار بیشتری داره

من میخوام فردا برم یه جا که بازی هاش خیلی ارزونه ولی خیلی دوره واسه همین هر وقت میرم یه 5 تا 6 تا میخرمو میام

من بازی میخوام که هیچ گیری توش نباشه یعنی هی گیر نکنم که آیا باید کجا برم چی کار کنم (خنگم هستما) آخرین بازی هم که بازی کردم سینگولاریتی بود که در حد مرگ به نظرم زشت بود آخه اصلا معلوم نبود باید چی کار کنی یه ربع گیر میکرم تا میفهمیدم واسه باز کردن در باید برم از اونجا بالا و فلان دکمه رو بزنم

کرایسیس ها--کال آف دیوتی ها-بتل فیلد-اساسین ها و پرنس جدیده--کال آف جوارز-اسپلینترسل آخرین بازی هایی بوده که شدیدا باهاشون حال کردم خیلیییییییی حال کردم

حالا اگه میشه یه بازی بدون گیر گرافیکی خوشگل و در فضای باز(نه مثل سینگولاریتی که همش تو ساختمون بود )یه من معرفی کنید از این بالایی ها و یا چیزای دیگه

مثلا کرایسیس تو مرحله core من گیر کردم و نفهمیدم باید چی کار کنم و از اونجا به بعد حالم از بازی به هم خورد(پس خواهشا یه چیز بدون گیر باشه +بازی درون محیط باز )

هر کدوم از بازی هایی هم که اونجوریه که گفتم از لیستم به کل حذفش کنید حالا هر چه قدر هم که میخواد معرکه باشه

و سوال دوم اینکه من شدیدا شدیدا شدیدا با بازی general zero hour حال میکنم آیا بازی های زیر شبیه اینی که گفتم هست ؟به اون قشنگی هست ؟اوجه استرس و فشار واسه پیروزی--کدوم قشنگترند ؟و اگه شبیه اینی که گفتم نیست خودتون قشنگترین و نزدیک ترین بازی به این بازی رو معرفی کنید

Warcraft III: Reign of Chaos

world of warcraft 3 : frozen therone

age of mythology

بسیار ممنون و متشکر

راستی اگه میشه بازی ها رو با معیار های من رتبه گذاری کنید که فردا 5تاشو بخرم

فکر کنم پست 2 صفحه پیش ما فراموش شد--یعنی هیچ کس این بازی هاا رو بازی نکرده ؟

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

سلام
    من بازیه neverhood skullmonkey رو میخواستم
    ممنون
    pc
    Last edited by soha is the beSt; 17-08-2010 at 13:52.

پروفشنال boros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

کسی میتونه چند تا بازی سرگرم کننده مثل
    world of goo
    یا سونیک و ... معرفی کنه ؟
    ماشین و جنگی و استراتژیک نمیخوام میخوام بازی جذاب و سرگرم کننده باشه .
    لطفا سه چهار تا معرفی کنید تا یکیشو دانلود کنم . لطفا حجمش بیش از 200 مگ نباشه میخوام از تورنت بگیرم .
    با تشکر
    لطفا چند تا بازی معرفی کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز،
    این هایی که معرفی کردی واقعا برای کامپیوتر هستند یا با امیولاتور شبیه سازی میشن؟
    نظرتون در مورد Street Fighter IV چیه؟
    سومی رو دقیق نمیدونم ولی اون دوتا مال pc هست.توی تاپیک مورتال کمبات هست و اطلاعاتکامل تر اونجا نوشته شده.کمبات 5 رو امشب دانلود میکنم بهتون میگم.
    کسی میتونه چند تا بازی سرگرم کننده مثل
    world of goo
    یا سونیک و ... معرفی کنه ؟
    ماشین و جنگی و استراتژیک نمیخوام میخوام بازی جذاب و سرگرم کننده باشه .
    لطفا سه چهار تا معرفی کنید تا یکیشو دانلود کنم . لطفا حجمش بیش از 200 مگ نباشه میخوام از تورنت بگیرم .
    با تشکر
    dinner dash 1،2،3،4
    Supermarket Management
    اینا بازی های مدیریتی مینی گیم هستن.اگه خواستی بگو من یه گونی از این بازیا دارم بهت میگم.
    فکر کنم پست 2 صفحه پیش ما فراموش شد--یعنی هیچ کس این بازی هاا رو بازی نکرده ؟
    وارکرافت و Age of mithology بازی های تخیلی هستند.یعنی موجوداتی مانند غول ها و دیو ها توشون هست و از شمشیر،نیزه وجادو و..... برای از بین بردن حریف ها انتخاب میکنند ولی جنرال جنگ های مدرن است.
    من منظورتون رو در این مورد نفهمیدم که چجوری باشه.بازی های world in conflict_company of heroes series
    اینها هم بازی های استراتژیک هستند.یه سرچ کنی تو گوگل میبینی.company of heroes هم هر سه تاش نمره خوبی گرفتند.نمرi گیم اسپات
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن به لیست بالات Assassins creed 2رو هم اضافه کن بازی خوبی است.
    Last edited by MJ assassins creed; 16-08-2010 at 15:45.

5. 2 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سومی رو دقیق نمیدونم ولی اون دوتا مال pc هست.توی تاپیک مورتال کمبات هست و اطلاعاتکامل تر اونجا نوشته شده.کمبات 5 رو امشب دانلود میکنم بهتون میگم.
    dinner dash 1،2،3،4
    Supermarket Management
    اینا بازی های مدیریتی مینی گیم هستن.اگه خواستی بگو من یه گونی از این بازیا دارم بهت میگم.
    وارکرافت و Age of mithology بازی های تخیلی هستند.یعنی موجوداتی مانند غول ها و دیو ها توشون هست و از شمشیر،نیزه وجادو و..... برای از بین بردن حریف ها انتخاب میکنند ولی جنرال جنگ های مدرن است.
    من منظورتون رو در این مورد نفهمیدم که چجوری باشه.بازی های world in conflict_company of heroes series
    اینها هم بازی های استراتژیک هستند.یه سرچ کنی تو گوگل میبینی.company of heroes هم هر سه تاش نمره خوبی گرفتند.نمرi گیم اسپات
    کد:
    در ضمن به لیست بالات Assassins creed 2رو هم اضافه کن بازی خوبی است.

خوب حالا از لیستی که نوشتم کدوما رو بازی کنم با توجه به چیزااییی که گفتم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

13

خوب حالا از لیستی که نوشتم کدوما رو بازی کنم با توجه به چیزااییی که گفتم ؟
    far cry
    metro2033
    harry potter lego
    sniper ghost warior
    Terorist Takedown
    بایوشاک 2
    brothers in arms
    ولفنشتاین
    brothers in arms: hell's highway
    god of war
    gears of war2
    Hell In Vietnam
    Batman: Arkham Asylum

با سلام من 20 صفحه گذشته+ تاپیک بازی ها رو که نگاه کردم دیدم اینا از همه طرفدار بیشتری داره

من میخوام فردا برم یه جا که بازی هاش خیلی ارزونه ولی خیلی دوره واسه همین هر وقت میرم یه 5 تا 6 تا میخرمو میام

من بازی میخوام که هیچ گیری توش نباشه یعنی هی گیر نکنم که آیا باید کجا برم چی کار کنم (خنگم هستما) آخرین بازی هم که بازی کردم سینگولاریتی بود که در حد مرگ به نظرم زشت بود آخه اصلا معلوم نبود باید چی کار کنی یه ربع گیر میکرم تا میفهمیدم واسه باز کردن در باید برم از اونجا بالا و فلان دکمه رو بزنم

کرایسیس ها--کال آف دیوتی ها-بتل فیلد-اساسین ها و پرنس جدیده--کال آف جوارز-اسپلینترسل آخرین بازی هایی بوده که شدیدا باهاشون حال کردم خیلیییییییی حال کردم

حالا اگه میشه یه بازی بدون گیر گرافیکی خوشگل و در فضای باز(نه مثل سینگولاریتی که همش تو ساختمون بود )یه من معرفی کنید از این بالایی ها و یا چیزای دیگه

مثلا کرایسیس تو مرحله core من گیر کردم و نفهمیدم باید چی کار کنم و از اونجا به بعد حالم از بازی به هم خورد(پس خواهشا یه چیز بدون گیر باشه +بازی درون محیط باز )

هر کدوم از بازی هایی هم که اونجوریه که گفتم از لیستم به کل حذفش کنید حالا هر چه قدر هم که میخواد معرکه باشه

و سوال دوم اینکه من شدیدا شدیدا شدیدا با بازی general zero hour حال میکنم آیا بازی های زیر شبیه اینی که گفتم هست ؟به اون قشنگی هست ؟اوجه استرس و فشار واسه پیروزی--کدوم قشنگترند ؟و اگه شبیه اینی که گفتم نیست خودتون قشنگترین و نزدیک ترین بازی به این بازی رو معرفی کنید

Warcraft III: Reign of Chaos

world of warcraft 3 : frozen therone

age of mythology

بسیار ممنون و متشکر

راستی اگه میشه بازی ها رو با معیار های من رتبه گذاری کنید که فردا 5تاشو بخرم
    من brothers in arms: hell's highway رو بازی کردم.به پای COD MW , COD MW2 که نمیرسه.مدل بازیش هم تیمیه،تو اکثر مراحل 1-2 تیم همراهت میفرسته که باید کنترلشون کنی.در کل بازیش خوب بود. من از طراحیش خوشم نیومد (قیافه آدمهاش خیلی طبیعی نیست!)
    Terorist Takedown رو هم شنیدم خوبه و خودممم میخوام بگیرم.
    sniper ghost warior رو هم میگن جالبه من یه بازی دیگه از این سری sniper رو گرفتم که به شدت بدم اومد حتی مرحله اول رو هم تموم نکردم.
    far cry رو هم یادمه نگاه کردم بازی خوبی بود،البته شماره 2 اون به نظرم جالبتر اومد تا اولیش

بازی Battlefield Bad Company 2 رو شدیدا منتظرم برسه دستم بازی کنم.اگه شما بازی کردی نظرت رو بگو که من بدونم خیلی بهش امیدوار باشم یا قراره ناامید بشم.

من یه سری بازی میخوام که :
    First Person Shooter باشه
    fantasy sci-fi نباشه - توش جک و جونور و حیوون و آدم فضایی و زامبی و ..... نداشته باشه
    از این کارتونی ها هم نمیخوام مثل Team fortress
    ترجیحا هم بازی جدید باشه (کیفیت بهتر رو ترجیح میدم) منظورم نیست که حتما مال 2010 باشه ،ولی دیگه قبل از 2005 هم نباشه
    از COD MW , COD MW 2 و Operation Flashpoint خیلی خوشم اومد(فکر کنم Call of duty MW2 رو حداقل 15-16بار بازی کردم)
    Brothers in arms هم یکیش رو بازی کردم بد نبود.
    کسی میتونه پیشنهادی بده؟
    فردا میخوام بخرم. اگه کسی بتونه کمکی کنه ممنون میشم
    اگه یکی هم جواب منو بده خوب میشه.میخوام سفارش بدم برام بخرن و بفرستن،اینطوری تابستون تموم میشه.کمک کنید
    Last edited by mehraboun1985; 16-08-2010 at 20:39.

8. این کاربر از mehraboun1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من brothers in arms: hell's highway رو بازی کردم.به پای COD MW , COD MW2 که نمیرسه.مدل بازیش هم تیمیه،تو اکثر مراحل 1-2 تیم همراهت میفرسته که باید کنترلشون کنی.در کل بازیش خوب بود. من از طراحیش خوشم نیومد (قیافه آدمهاش خیلی طبیعی نیست!)
    Terorist Takedown رو هم شنیدم خوبه و خودممم میخوام بگیرم.
    sniper ghost warior رو هم میگن جالبه من یه بازی دیگه از این سری sniper رو گرفتم که به شدت بدم اومد حتی مرحله اول رو هم تموم نکردم.
    far cry رو هم یادمه نگاه کردم بازی خوبی بود،البته شماره 2 اون به نظرم جالبتر اومد تا اولیش

بازی Battlefield Bad Company 2 رو شدیدا منتظرم برسه دستم بازی کنم.اگه شما بازی کردی نظرت رو بگو که من بدونم خیلی بهش امیدوار باشم یا قراره ناامید بشم.

اگه یکی هم جواب منو بده خوب میشه.میخوام سفارش بدم برام بخرن و بفرستن،اینطوری تابستون تموم میشه.کمک کنید

بتل که عالیه یه سبک cod هست و خیلی قشنگ مخصوصا مرحله عراقش تخریب پذیری ساختمان هاش بی نظیره فوق العادست

10. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بازی جدیدی برای اول شخص فکر نمیکنم با توضیحات شما اومده باشه.باز میگم فکر نمیکنم.دو سه هفته ای هست که بازی نمیکنم چون میخوام ارتقا بدم خیلی بازی نمیکنم تا بعد اون دوباره شروع کنم.ولی بازی سوم شخص کین و لینچ 2 (روز های سگی) تازه اومده من بازی نکردم ولی خیلی تعریفشو میکنند.ولی به نظر من به همون بتلفیلد بچسب خیلی بهتره.

12. این کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Nikola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اوه یادم اوردی - این استریت فایترم خوبه اما من با شبیه ساز دسته ی ps2 داخل pc میخام اینو بازی کنم ... بنظر شما میشه ؟
    آخه اینجا نوشته که برا PC هم هست:

کد:

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

میشه بازی جالب arcede برای 360 معرفی کنید
    , اینکه اینطوز بازی ها حتما باید آنلاین بازی کنیم یا میشه آفلاین
    ممنون
    Last edited by zadis; 16-08-2010 at 19:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •