فکر کنم پست 2 صفحه پیش ما فراموش شد--یعنی هیچ کس این بازی هاا رو بازی نکرده ؟
فکر کنم پست 2 صفحه پیش ما فراموش شد--یعنی هیچ کس این بازی هاا رو بازی نکرده ؟
سلام
من بازیه neverhood skullmonkey رو میخواستم
ممنون
pc
![]()
Last edited by soha is the beSt; 17-08-2010 at 13:52.
لطفا چند تا بازی معرفی کنید .
سومی رو دقیق نمیدونم ولی اون دوتا مال pc هست.توی تاپیک مورتال کمبات هست و اطلاعاتکامل تر اونجا نوشته شده.کمبات 5 رو امشب دانلود میکنم بهتون میگم.
dinner dash 1،2،3،4کسی میتونه چند تا بازی سرگرم کننده مثل
world of goo
یا سونیک و ... معرفی کنه ؟
ماشین و جنگی و استراتژیک نمیخوام میخوام بازی جذاب و سرگرم کننده باشه .
لطفا سه چهار تا معرفی کنید تا یکیشو دانلود کنم . لطفا حجمش بیش از 200 مگ نباشه میخوام از تورنت بگیرم .
با تشکر
Supermarket Management
اینا بازی های مدیریتی مینی گیم هستن.اگه خواستی بگو من یه گونی از این بازیا دارم بهت میگم.
وارکرافت و Age of mithology بازی های تخیلی هستند.یعنی موجوداتی مانند غول ها و دیو ها توشون هست و از شمشیر،نیزه وجادو و..... برای از بین بردن حریف ها انتخاب میکنند ولی جنرال جنگ های مدرن است.فکر کنم پست 2 صفحه پیش ما فراموش شد--یعنی هیچ کس این بازی هاا رو بازی نکرده ؟
من منظورتون رو در این مورد نفهمیدم که چجوری باشه.بازی های world in conflict_company of heroes series
اینها هم بازی های استراتژیک هستند.یه سرچ کنی تو گوگل میبینی.company of heroes هم هر سه تاش نمره خوبی گرفتند.نمرi گیم اسپاتدر ضمن به لیست بالات Assassins creed 2رو هم اضافه کن بازی خوبی است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MJ assassins creed; 16-08-2010 at 15:45.
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا از لیستی که نوشتم کدوما رو بازی کنم با توجه به چیزااییی که گفتم ؟
من brothers in arms: hell's highway رو بازی کردم.به پای COD MW , COD MW2 که نمیرسه.مدل بازیش هم تیمیه،تو اکثر مراحل 1-2 تیم همراهت میفرسته که باید کنترلشون کنی.در کل بازیش خوب بود. من از طراحیش خوشم نیومد (قیافه آدمهاش خیلی طبیعی نیست!)
Terorist Takedown رو هم شنیدم خوبه و خودممم میخوام بگیرم.
sniper ghost warior رو هم میگن جالبه من یه بازی دیگه از این سری sniper رو گرفتم که به شدت بدم اومد حتی مرحله اول رو هم تموم نکردم.
far cry رو هم یادمه نگاه کردم بازی خوبی بود،البته شماره 2 اون به نظرم جالبتر اومد تا اولیش
بازی Battlefield Bad Company 2 رو شدیدا منتظرم برسه دستم بازی کنم.اگه شما بازی کردی نظرت رو بگو که من بدونم خیلی بهش امیدوار باشم یا قراره ناامید بشم.
اگه یکی هم جواب منو بده خوب میشه.میخوام سفارش بدم برام بخرن و بفرستن،اینطوری تابستون تموم میشه.کمک کنید
Last edited by mehraboun1985; 16-08-2010 at 20:39.
بتل که عالیه یه سبک cod هست و خیلی قشنگ مخصوصا مرحله عراقش تخریب پذیری ساختمان هاش بی نظیره فوق العادست
بازی جدیدی برای اول شخص فکر نمیکنم با توضیحات شما اومده باشه.باز میگم فکر نمیکنم.دو سه هفته ای هست که بازی نمیکنم چون میخوام ارتقا بدم خیلی بازی نمیکنم تا بعد اون دوباره شروع کنم.ولی بازی سوم شخص کین و لینچ 2 (روز های سگی) تازه اومده من بازی نکردم ولی خیلی تعریفشو میکنند.ولی به نظر من به همون بتلفیلد بچسب خیلی بهتره.
آخه اینجا نوشته که برا PC هم هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه بازی جالب arcede برای 360 معرفی کنید
, اینکه اینطوز بازی ها حتما باید آنلاین بازی کنیم یا میشه آفلاین
ممنون
Last edited by zadis; 16-08-2010 at 19:00.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)