Directx 10.1 اصلا چیز خیلی با ارزشی حداقل برای کاربران نیست .
Directx 10.1 اصلا چیز خیلی با ارزشی حداقل برای کاربران نیست .
Bracket جان مطمئنی DirectX 10.1 چیز خیلی با ارزشی نیست؟ یکم توضیح می دی اصلا فرقش با DirectX 10 چیه؟
خيلي سخته اگه 500 وات معمولي بود يه چيزي به نظر من الانش هم سيستمت داره زوري كار ميكنه يادم رفت بپرسم گرافيك فعليت چيه به هر حال اينجا برو حساب كن
گرافيك مورد نظرت رو هم انخاب كن بعد Calculate رو بزن پاور شما حدود 200 وات ريل هستش.
کجا؟
من که چیزی نمی بینم!!!؟
x300se
باشه با اینکه حسش نیست . آخرین مقاله ای که در این مورد خوندم , صفحه 7 مقاله Anand بود از Review همین GTx 280 که چند روز پیش منتشر کرد و دلیل اینکه چرا Nvidia در GT200 از DirectX 10.1 پشتیبانی نکرده البته فکر کنم شما هم اون مقاله رو خوندی ولی قبلا در چند مقاله و Review دیگه از زمان ورود سری 3800 که DX10.1 پشتیبانی میکردن دیده بودم و خونده بودم .
در اصل DX10.1 هیچ گونه کیفیت تصویری یا بهبود پرفرمنسی رو پشتیبانی نمیکنه و هیچ خاصی که مربوط به کیفیت بهتر تصویری باشه که کاربر بتونه درک کنه درش وجود نداره , فقط آپشنهای بیشتری رو برای برنامه نویس ها قرار داده که برای ساده تر کردن کدهاشون و در اصل پرفرمنس یا سرعت رو برای کد نویسی بالا میبره وقتی میخوان افکت رو مثلا کد بزنن یا استفاده کنن . با تمام این اوصاف این خیلی جالبه خیلی که Nvidia این امکان رو برای Developer ها فراهم کرده که از Driver برای ساپورت یه امکان یا فیوچر استفاده ببرن و اینطوری هست که که توسعه دهندگان میتونن از خیلی از امکانات DX10.1 که در Dx10 وجود نداره مثلا (خوده Anand گفته ) multisample readback یا امکانات دیگه همین حالا هم در کارتهای GT200 و حتی G80 استفاده کنن . ولی مسئله مهم و جالب اینجاست که در این مقاله دقیقا اشاره شده دلیل اینکه Nvidia به صورت رسمی اعلام نمیکنه که امکاناتی از DX10.1 رو در کارتهاش پشتیبانی میکنه چیه و چرا سیاست سکوت رو در این مورد پیش گرفته البته دلایلی هم آخرش میاره (مثل اینکه مثلا ممکنه AMD از امکاناتی از DX10.1 که Nvidia پشتیبانی نمیکنه سوء استفاده بکنه) ولی آخرش بازم به نتیجه ای نمیرسه .
به نظر شخصی من که DX10.1 فقط یک بازی برای جنگ و جدال کمپانی مثل Nvidia و AMD هست و هیچ گونه سودی به نفع هیچ کاربری نداره AMD سعی میکنه تا با این فیوچر جدید و بیشتر تبلیغاتی از ناآگاهی کاربران استفاده کنه و بازار رو بیشتر بدست بگیره که شاید تا حدودی هم موفق بوده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Bracket; 20-06-2008 at 00:32.
يه سوال ديگه خواهشا عصباني نشو به نظرت اگه جاي 9600 يه 8600 بگيرم و بقيه پولو دو تا رم 512 بگيرم سرعت سيستم بهتر نميشه و بازدهيش تو بازيها خوب نميشه
يه سوال ديگه خواهشا عصباني نشو آخرين سواله تو خودت از asus استفاده كردي به نظرت 9600 چرا ارزونه شما ميگيد 8600 دو برابر 8500 و 9600 دوبرابر 8600 يعني 9600 چهار برابر 8500!
سلام دوستان ... خسته نباشید...
من می خواستم یک گرافیک 9800 بگیرم . یکی قیمت 9800 gtx رو بده . دستش درد نکنه. اگر تهش روی 700 باشه خوبه ... بیشتر دیگه جیبمون اجازه نمیده..
خب Anand توضیحات خوبی داده ولی مثل اینکه همه قضیه رو نگفته!
جالب بود! توی یک مقال یا باید یه مطلب به کل باز بشه یا اصلا مطرح نشه! اینکه یک مطلب فقط عنوان بشه و یک نظر شخصی روش اعمال بشه فقط ارزش فنی یک مقاله رو کم می کنه!It's useful to point out that, in spite of the fact that NVIDIA doesn't support DX10.1 and DX10 offers no caps bits, NVIDIA does enable developers to query their driver on support for a feature. This is how they can support multisample readback and any other DX10.1 feature that they chose to expose in this manner. Sure, part of the point of DX10 was to eliminate the need for developers to worry about varying capabilities, but that doesn't mean hardware vendors can't expose those features in other ways. Supporting DX10.1 is all or nothing, but enabling features beyond DX10 that happen to be part of DX10.1 is possible, and NVIDIA has done this for multisample readback and can do it for other things.
به هر حال... یکم تحقیق کن درباره اینکه پشتیبانی از اون feature ها در DirectX 10 چه خرجی داره؟ (منظورم خرج از نظر Process هست!)
مهمه اینه که نتیجه تقریبا فرقی برای User نداره یعنی تاثیراتش فقط برای Developer هست من در این مورد قبلا هم تحقیقاتی کردم این فقط مربوط این مقاله نیست تو بعضی از مقالات در مورد استاندارد جدیدی برای image quality چیزهایی بود که شاید تنها بعد ظاهری بود که من دیدم و 1-2 تا چیز دیگه که الان تو خاطرم نیست ولی در کل شک نکن تاثیراتش برای کاربر بسیار محدود هست طوری که قابل چشم پوشیه من تو هر مقاله ای تا حالا خوندم در این مورد آخرش به این نتیجه رسیدم . تو اون متن هم من چیز خاصی ندیدم نمیدونم شما منظورت کدوم قسمتش بود من اون صفحه مقاله رو کامل دقیق خوندم شما یبار دیگه دقیق بخون . با تمام این وجود فکر نمیکنم کسی بتونه از نظر فنی نگارنگان Anand رو که بدون شک تخصصی ترین و پر بیننده ترین ساخت سخت افزاری هست رو زیر سوال ببره برای من که حرفاشون سندیت کامل داره تو این چند ساله من خیلی مقاله تو سایتهای مختلف خوندم تو iGoogle هم تقریبا اخبار و review های تمام سایتهای معروف سخت افزاری رو روزانه میبینم البته وقت نمیکنم همشون رو بخونم اصلا ولی حقیقتا Anandtech بهترین و تخصصی ترینه اصلا کوچکترین شکی هم ندارم .
Last edited by Bracket; 20-06-2008 at 01:05.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)