قيمت piano black الان چنده؟؟؟؟؟
قيمت piano black الان چنده؟؟؟؟؟
سلام دوستان عزیز.
یک مشکل برای من پیش آمده من یک پی اس پی خریدم و چند برنامه برایش از اینترنت دانلود حالا برنامه ها را که روی پی اس پی می ریزم ارور ها(80020148-8002014C-80020130)از برنامه ی KXploit Tool 0.3 هم استفاده کردم و ارور (800201309)را می ده.علاوه بر پی اس پی خودم هم هنگ کردم لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر ایمان الهیاری راد.
پی اس پی شما کپی خوره؟نوشته شده توسط iman_allahyari_rad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من هفته پیش یک psp از کیش خریدم. بازی های iso تو مم.ری کپی کردم پیغام file corupted رو میداد. بعد از طریق همین فوروم متوجه شدم ورژن کارخانه 3.5 هست .خواستم 3.51 یا 3.52 رو بریزم ولی اولا نمیدونم که ایا oe یا 1.5 ولی چون توی مموری game خالی هست فکر میکنم که 1.5 هست. من طبق دستور العمل این کارها را میکنم ولی پیغام the game couldent be started (80020) بعد توجه شدم که باید دانگرید بکنم......... لطفآبرای اینکه بازی ها رو بدون umd اجرا بکنم کمکم کنید ...... از همتون ممنونم
كشتي كج 2008 = 1.7 گيگ
pes 2008 = 1 gig
فيفا 08 = 1.2 گيگ
پرو استريت = 1.43 گيگ
بسكتبال 08 = 950 مگ
من که دو صفحه قبل لینک گذاشتم!
کشتی کج 1700 مگ iso هستش cso میشه 1000 مگ که منم الان دارم بازی میکنم
1.2 گیگ pes
1.2 گیگ fifa
من برای پسر خالمو که بردم 8 تومن گرفت
--------------------------------------------------------------
این final fantasy :crisis core خیلی توپه گرافیک عالی گیم پلی عالی کلهم عالیه! حتما بگیرینش
Last edited by ali_ranger22; 04-04-2008 at 14:09.
ماشالا چقدر زياد
ممنون
دوستان به سوال بنده جواب بدید چون نمیتونم تمام 364 صفحه رو بخونم.
psp بنده نسخه ی 3 به بالاست ولی به جزء موزیکهای mp3 نمیتونم از قسمت ویدیئو استفاده کنم به وسیل هی کامپیوتر مثلا یه کلیپ تصویری میزنم ولی وقتی که به فولدور ویدیئو میرم مینویسه که هیچ فایل ویدیوئی اینجا نیست حتی فرمتش رو به MPEG هم تغییر دادم ولی نشد لطفا کمکم کنید
من pro street رو 400 مگ کردم البته نیمه ریپ
توی ویدیو هاش فرانسوی و اسپانیایی و فکر می کنم ایتالیایی رو ورداشتم و cso کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)