PePe جان کرکش درست بود...
PePe جان کرکش درست بود...
دوست من شما کرک بازی رو احتمالا کپی نکردی .
دوست من شما مشخصات سیسمتو بنویس . من وقتی گرافیک 64 داشتم این مشکل رو داشتم .
اگه هم سیستم بالایی داری ، نسخه ی انگلیسی بازی رو بخر .
تو فولدر کرک به غیر از آیکون اجرای بازی چند تا فایل دیگه هم بود که من همرو تو محل نصب بازی paste کردم
گرافيك : Nvidia Geforce 7300 LE 512 MB
رم : One Gb DDR2
Windows XP 2005 Media center Edition
CPU: Intel Pentium 4 CPU 3.20GHz 2 CPUs
DirectX 9.0c
Mein Board : Gigabite PCi Express
بد شانسي من هيج جا نسخه ي English گير نمياد
با اجازه از دوستان پیشکسوت من تایپیک به اسم Halo 2 on Xp درست کردم که مربوط به چگونگی نصب و اجرای بازی halo 2 رو ایکس پی هستش اگه خواستید یه سر بزنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من شما یه ویندوز معمولی نصب کن ببین مشکلت حل میشه .گرافيك : Nvidia Geforce 7300 LE 512 MB
رم : One Gb DDR2
Windows XP 2005 Media center Edition
CPU: Intel Pentium 4 CPU 3.20GHz 2 CPUs
DirectX 9.0c
Mein Board : Gigabite PCi Express
بد شانسي من هيج جا نسخه ي English گير نمياد
مثلا این ویندوز :
Microsoft Windows XP Professional ( بدون هیچ سرویس پکی و هیچ گونه دستکار مخصوصا ایرانی ! )
سلام . من با ويندوز Xp 2003 Professional SP1 (هيچ دست كاري توي اين ويندوز نشده بود) بازي را اجرا كردم . مشكلاتش كم تر شده بود . مثلا كمتر بيرون مي آمد و كمتر تصوير خراب مي شد ولي كاملا درست نشد
به هر حال از راهنمايي شما متشكرم![]()
Last edited by sinacracker; 23-07-2007 at 11:48.
كسي Spellforce:the order of dawn رو بازي كرده .برای من آخر مرحله ی Sharro wale بعد از گذاشتن فیلم که جادوگره وارد پورتال میشه یکدفعه از بازی میاد بیرون و میره تو منوی اصلی بازی .
حالا نمی دونم که بازی مشکل داره یا اینکه اینجوری تموم می شه؟
دوست من شما خیلی از این بازی رو رفتی جلو ؟كسي Spellforce:the order of dawn رو بازي كرده .برای من آخر مرحله ی Sharro wale بعد از گذاشتن فیلم که جادوگره وارد پورتال میشه یکدفعه از بازی میاد بیرون و میره تو منوی اصلی بازی .
حالا نمی دونم که بازی مشکل داره یا اینکه اینجوری تموم می شه؟
بله 27 مرحله رو رفتم.اما به دو دلیل فکر نمی کنم بازی تموم شده باشه یکی اینکه داستانش ناتموم موند
دوم اینکه بعد از نمایش فیلم قبل از اینکه از بازی بیاد بیرون برای کمتر از یک ثانیه یه صحنه ای رو نشان می ده -که وقت نمی کنم ببینم چیه! -بعدش میاد بیرون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)