دوستان يه سوال
اين جريان هزينه راه اندازي چيه ؟
يعني واقعا انقدر كار شاقيه كه 25000 تومان به خاطرش ميگيرن ؟!؟؟
نميشه خودمون اين كار رو بكنيم ؟
ممنون ميشم اگه يه توضيحي بديد .
مرسي
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
دوستان يه سوال
اين جريان هزينه راه اندازي چيه ؟
يعني واقعا انقدر كار شاقيه كه 25000 تومان به خاطرش ميگيرن ؟!؟؟
نميشه خودمون اين كار رو بكنيم ؟
ممنون ميشم اگه يه توضيحي بديد .
مرسي
اين هزينه راه اندازي، هزينه رانژه كردن خط تو مخابرات هستنوشته شده توسط yaser-kamalinezhad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نميدونم كه كار شاقيه يا نه؟
در هر صورت ربطي به ما نداره، بلكه خود كاركنان نصب شركت سرويس دهنده(بخشي از كار) و كاركنان مخابرات(بخش ديگه اي از كار) بايد يه سري سيمكشي انجام بدن(البته منظور از سيم كشي فكر نكنم اينطوري باشه كه مثلا بخوان كلي سيم رو از اينور ببرن اونور ،احتمالا منظور فقط يه جابجا كردن سوكتي،فيشي يا.. باشه كه اينا خيلي گندش كردن البته گفتم احتمالا)
اينكه ميگم نبايد كار سختي باشه به اين دليله كه شركتا از 10000 ميگيرن تا 25000 كه اين اختلاف يه كم شك برانگيزناكه
در هر صورت چون به ما مربوط نميشه ناچارا بايد هزينه رو بپردازيم
دوست عزیز این هم یکی از بازاریابهای متفرقه صبا نت. سرعت 256 ولی سرعت دانلود چون بالاست میگه 512
والا اون موقع ها که پارس آنلاین داشتم . هنوز وصل نشده بود تازه با سرعت 64 باهاش 5 گیگ دانلود کرده بودند.
راستی قبلا هم محدودیت دانلود پارس آنلاین داشت. چیز جدیدی نیست. سرعت 128 اون موقع یعنی پارسال که من داشتم 8گیگ بود.
تازه 5 روز هم جلوتر زمان شروع شده بود زنگ زدم به مدیریتش درجا 5 روز بهم اضفاه کردن. نمیدونم والا کی میشینه اونجا دانلود میکنه با اکانتها دیگه.تازه یکم روز هم سرعت 64 شده بود 256 داشت حال مفت حال میکردم.
کار برو بچه ها پشتیبانی بود
به نظر من برای کسانی که تا نهایت ماهانه10 گیگ دارن می ارزه از صبا استفاده کنن.
هیچ فرقی نمیکنه.
هیچ ارتباطی نداره. برای همه یکسان
دوستان طبق گزارش سایت speed test مقام شرکت ها بصورت ذیل می باشد.
1- مخابرات2- سروش صدا و سیما3- ندا گستر صبا4-شبکه سروش5- پیشگامان کویر6-پارس آنلاین7- سپنتا8-آریا رسانه تدبیر(شاتل)9-داتک10-آسیاتک
همانطور که می بینید سرعت صبانت 368.
این هم لینکش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا میشه بگید سرعت دانلود در دایل آپ و 64 - 128-256-512 چقدر هست ؟؟؟؟ و اینکه در ایران وواقعا شرکت ها به این سرعت پایند هستن یا اینکه از سرعت واقعا کم و زیاد میکنن ؟؟؟؟؟
آقا یه سئوال
ندا گستر همون نداست دیگه ؟
من از ندا برای شرکتمون یه 128-128 بدونه ترافیک شیر 1به 4 گرفتم ماهی 29 تومن ,اگه خدا بخواد شنبه گفتن میان نصبش میکنن
میخواستم بدونم میرزه ؟(دانلود برام خیلی مهمه و خیلی میخوام ازش استفاده کنم )
راستی یه سئوال دیگه هم دارم
من از vpn با ip اختصاصی استفاده میکنم ,میخواستم بدونم چه تاثیری تو سرعت داره ؟
مخصوصا هنگام دانلود
ممنون
در کامل کردن حرف darvish1900 نتایجی که در این سایت است میانگین تست سرعت تمام کاربرانی است که در این سایت تست کردن است و بیشترین سرعت را نشان نمی دهد .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)