جااااااااااان ؟
کدوم ترایبی ؟
جااااااااااان ؟
کدوم ترایبی ؟
من که اون همه مدت تا دیروز تا ورد 22 بودم یه قبیله ایرانی ندیدم.... هر کاری که میکنی همیشه اینو یادت باشه که یا با قبیله -3- متحد باش و یا اصلا سر به سرشون نگذار و هیچ وقت با -3- دشمن نشو... -3- هر کسی که سر راهش قرار بگیره نابود میکنه... خود من حداقل 5 تا قبیله که امتیازات میلیونی داشتن رو هم توشون بودم و هم دیدم که به دلیل دشمن شدن با -3- نابود شدن... حتی اگه با -3- متحد هم باشی اگه قدرتت زیاد بشه نابودت میکنن... پس بهترین کار اینه که تو ورد 22 بیخیال قبیله ساختن بشی و بری تو قبیله -3- یا با -3- هستی یا دشمنش...
خود من به دلیل نفرتی که از -3- داشتم (به خاطر اینکه قبیله اولی که توش بودم که کوچیکم نبود و خیلی دوستانه بود رو نابود کرد) هیچ وقت سراغشون نرفتم و همیشه ازشون دور موندم... آخرین قبیله که من رفتم توش Gods-Of-War بود که متحد -3- بودن و قدرتشون حتی از -3- هم بیشتر بود... ولی -3- با دشمنانمون متحد شد و با سپاهی بسیار عظیم به تمامی دهات قبیله ما حمله ور شدن... همه به هم فحش میدادن... از دو طرف حداقل صدها هزار نفر کشته شدن و آخرشم -3- تونست نصف سرزمین ما رو بگیره... منم که نابود شدم اول خواستم از اول تو یه ده دیگه شروع کنم دیدم که فایده نداره... -3- بازم منو نابود میکنه چه زود و چه دیر... به همین خاطرم رفتم ورد 24......
بدرود ورد 22... من الان ورد 24م... خیلیای دیگه هم مثل من از ورد 22 فرار کردن و رفتن یه ورد دیگه...... لعنت به -3-...
در آخر بازم میگم که هیچ وقت ضد -3- نشو که نابود میشی... حتی اگه ترایب بسیار بزرگ -3- نزدیکتم نیومده بازم باید ازش بترسی...................
اره یوزرش هم
ghostdoga
هست !!
یکی چوب و ازین چیزا بهم بده warehose رو لول 3 کردم
مرسی
ViR@nG@Rs village
Tribe SPAM رو میشناسی؟ tribe قوی به نظر میاد. نیمه ایرونیه. ولی فکر نکنم به این آسونیا بشه عضوش شد.
آره
البته شایدم میترسه من نوبلش کنم![]()
میشه مشخصات وترایب خودتو بدی؟؟؟
مال من [T-1000 (377|366) K33
Last edited by shah abas; 18-09-2008 at 10:42.
سلام
اگه باثه يكي سرباز بفرستي طرف farm نداشته باشه چي مي شه سربازا از بين مي رن :دي
سربازی که تو میسازی تا ابد از فارم روستایی که توش ساخته شده استفاده می کنه ( هر کجا هم که بره بازم همینه )مگه اینکه بمیره
![]()
سلام دوستان یه مقدار ریسورس نیاز دارم یکی لطف کنه بفرسته
و 24
(324|770) K73
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)