تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3639 از 4714 اولاول ... 2639313935393589362936353636363736383639364036413642364336493689373941394639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,381 به 36,390 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dangerous-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بله 600کیلو هم امتیاز دارم

ولی فعلا یوزر رو نمیگم
    جااااااااااان ؟
    کدوم ترایبی ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

پيش فرض

ایرونی جماعت اگه توی 21 tribe قوی داره بگه تا متحد بشیم...
    من که اون همه مدت تا دیروز تا ورد 22 بودم یه قبیله ایرانی ندیدم.... هر کاری که میکنی همیشه اینو یادت باشه که یا با قبیله -3- متحد باش و یا اصلا سر به سرشون نگذار و هیچ وقت با -3- دشمن نشو... -3- هر کسی که سر راهش قرار بگیره نابود میکنه... خود من حداقل 5 تا قبیله که امتیازات میلیونی داشتن رو هم توشون بودم و هم دیدم که به دلیل دشمن شدن با -3- نابود شدن... حتی اگه با -3- متحد هم باشی اگه قدرتت زیاد بشه نابودت میکنن... پس بهترین کار اینه که تو ورد 22 بیخیال قبیله ساختن بشی و بری تو قبیله -3- یا با -3- هستی یا دشمنش...

خود من به دلیل نفرتی که از -3- داشتم (به خاطر اینکه قبیله اولی که توش بودم که کوچیکم نبود و خیلی دوستانه بود رو نابود کرد) هیچ وقت سراغشون نرفتم و همیشه ازشون دور موندم... آخرین قبیله که من رفتم توش Gods-Of-War بود که متحد -3- بودن و قدرتشون حتی از -3- هم بیشتر بود... ولی -3- با دشمنانمون متحد شد و با سپاهی بسیار عظیم به تمامی دهات قبیله ما حمله ور شدن... همه به هم فحش میدادن... از دو طرف حداقل صدها هزار نفر کشته شدن و آخرشم -3- تونست نصف سرزمین ما رو بگیره... منم که نابود شدم اول خواستم از اول تو یه ده دیگه شروع کنم دیدم که فایده نداره... -3- بازم منو نابود میکنه چه زود و چه دیر... به همین خاطرم رفتم ورد 24......

بدرود ورد 22... من الان ورد 24م... خیلیای دیگه هم مثل من از ورد 22 فرار کردن و رفتن یه ورد دیگه...... لعنت به -3-...

در آخر بازم میگم که هیچ وقت ضد -3- نشو که نابود میشی... حتی اگه ترایب بسیار بزرگ -3- نزدیکتم نیومده بازم باید ازش بترسی...................

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

moh@mm@d تو ورد 22 کیه؟؟؟
    روح سگ ولگرد هم شنیدم ورد 22 هست راسته خبر؟؟؟
    اره یوزرش هم
    ghostdoga
    هست !!

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

یکی چوب و ازین چیزا بهم بده warehose رو لول 3 کردم
    مرسی
    ViR@nG@Rs village

داره خودمونی میشه miladisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    THRN

پيش فرض

من که اون همه مدت تا دیروز تا ورد 22 بودم یه قبیله ایرانی ندیدم.... هر کاری که میکنی همیشه اینو یادت باشه که یا با قبیله -3- متحد باش و یا اصلا سر به سرشون نگذار و هیچ وقت با -3- دشمن نشو... -3- هر کسی که سر راهش قرار بگیره نابود میکنه... خود من حداقل 5 تا قبیله که امتیازات میلیونی داشتن رو هم توشون بودم و هم دیدم که به دلیل دشمن شدن با -3- نابود شدن... حتی اگه با -3- متحد هم باشی اگه قدرتت زیاد بشه نابودت میکنن... پس بهترین کار اینه که تو ورد 22 بیخیال قبیله ساختن بشی و بری تو قبیله -3- یا با -3- هستی یا دشمنش...

خود من به دلیل نفرتی که از -3- داشتم (به خاطر اینکه قبیله اولی که توش بودم که کوچیکم نبود و خیلی دوستانه بود رو نابود کرد) هیچ وقت سراغشون نرفتم و همیشه ازشون دور موندم... آخرین قبیله که من رفتم توش Gods-Of-War بود که متحد -3- بودن و قدرتشون حتی از -3- هم بیشتر بود... ولی -3- با دشمنانمون متحد شد و با سپاهی بسیار عظیم به تمامی دهات قبیله ما حمله ور شدن... همه به هم فحش میدادن... از دو طرف حداقل صدها هزار نفر کشته شدن و آخرشم -3- تونست نصف سرزمین ما رو بگیره... منم که نابود شدم اول خواستم از اول تو یه ده دیگه شروع کنم دیدم که فایده نداره... -3- بازم منو نابود میکنه چه زود و چه دیر... به همین خاطرم رفتم ورد 24......

بدرود ورد 22... من الان ورد 24م... خیلیای دیگه هم مثل من از ورد 22 فرار کردن و رفتن یه ورد دیگه...... لعنت به -3-...

در آخر بازم میگم که هیچ وقت ضد -3- نشو که نابود میشی... حتی اگه ترایب بسیار بزرگ -3- نزدیکتم نیومده بازم باید ازش بترسی...................
    Tribe SPAM رو میشناسی؟ tribe قوی به نظر میاد. نیمه ایرونیه. ولی فکر نکنم به این آسونیا بشه عضوش شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dangerous-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینم می خواد ادای ارمان و اون یارو خالی بنده رو در اره !!
    آره
    البته شایدم میترسه من نوبلش کنم

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

14

میشه مشخصات وترایب خودتو بدی؟؟؟
    مال من [T-1000 (377|366) K33
    Last edited by shah abas; 18-09-2008 at 10:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid.yavary's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    M A S H H A D

پيش فرض

سلام
    اگه باثه يكي سرباز بفرستي طرف farm نداشته باشه چي مي شه سربازا از بين مي رن :دي

پروفشنال time prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

پيش فرض

سلام
    اگه باثه يكي سرباز بفرستي طرف farm نداشته باشه چي مي شه سربازا از بين مي رن :دي
    سربازی که تو میسازی تا ابد از فارم روستایی که توش ساخته شده استفاده می کنه ( هر کجا هم که بره بازم همینه ) مگه اینکه بمیره

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سلام دوستان یه مقدار ریسورس نیاز دارم یکی لطف کنه بفرسته
    و 24
    (324|770) K73

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •