دوستان من سرعت 256 دارم ولی رو 1 مگ بسته بودند ، زنگ زدم اعتراض کردم که چرا انقد پایین بستن منو گفتن خط شما کشش نداره بیشتر اما واستون روی 2 مگ می بندیم ، میشه یکی بگه وضعیت خط ما از لحاظ نویز چه جوریه ؟؟؟ ایا کشش 4 مگ و داره یا نه ؟؟![]()
دوستان من سرعت 256 دارم ولی رو 1 مگ بسته بودند ، زنگ زدم اعتراض کردم که چرا انقد پایین بستن منو گفتن خط شما کشش نداره بیشتر اما واستون روی 2 مگ می بندیم ، میشه یکی بگه وضعیت خط ما از لحاظ نویز چه جوریه ؟؟؟ ایا کشش 4 مگ و داره یا نه ؟؟![]()
خط ات مشکلی نداره ، از 20 18 میدم4 مگ رو راحت میکشه
4 مگ رو میکشه
هزینه هم پرسیدم !
نامحدود 2 مگ چند ؟؟؟؟
148000تومن با سرعت همون 250-260کیلوبایت اگر رو 3مگ به بالا ببندن اگه رو 2مگ ببندن نهایتش 220کیلوبایت میده چون مخابرات در زمینه بالا بردن دان استریم خیلی حساسه و به راحتی دان استریمو بالا نمیبره
74000 هزار تومن ماهیانه ...اون فقط تو خوزستانه که دو برابر میدن توی قزوین و تهران 74000 تومنه
مخابرات همه چیش داغونه فقط خوبیش اینه که ( همه هم میگن ) سرعته دانلودش بالا و پایین نداره !
یه شکایت مفصل نوشتم به نظرتون کاری می کنن؟چه قدر طول می کشه رسیدگی کنن؟
اره الان هم یه سامانه جدید راه انداختن بعضی از کاربرا رو فرستادن سامانه جدید در حالی که سامانه قبلی خیلی بهتر بود بعضی ها هم هنوز وارد هیچ سامانه ای نشدن و بلاتکلیف بعضی هاشون هم وارد یه سامانه دیگه کردن بعضی ها شبانه به اکانتشون اضافه میشه بعضی ها اضافه نمیشه بعضی ها سرویس نامحدود میتونن بگیرن بعضیا اصلا نامحدود نمیتونن بگیرن اصلا یه وضعیه معلوم نیست چیکار میکنن خیلی افتضاحه
نوشتنش رو که اولا باید دلیله منطقی داشته باشی !
دوما تا میتونی تحدید کن !
سوما یکی هست که به نام اسانلو بهت زنگ میزنه ( اگه گفت می خوام با تیم ویور بهت وصل بشم ، بهش بگو با پینگ گرفتن و تغییر mtu سرعت سرویس من درست نمیشه )
هر سوالی داشتی ازم بپرس تا بهت بگم
البته تو همین تاپیک پ.خ بدی جواب نمیدم !
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)