تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3638 از 4751 اولاول ... 2638313835383588362836343635363636373638363936403641364236483688373841384638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,371 به 36,380 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا شما هویتت رو فاش کن!
    هر کاری که بکنیم به خودمون مربوطه! اینم که میگیم رو هوا نیست... واقعیته! شیطونه میگه دوباره اون ویدیوی مخوف و حقیقی رو که مدرک علیه شاتل شد رو بذارم میذارم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا شما با وجود ویدیوی بالا باید اینجا عرق شرم بریزی!

اون جمله که Bold شده رو ببین... خیلی جالبه، از کی تا حالا شده دل کسی که پیش کس دیگه ای گیر کرده باشه، بره ازش بد بگه؟

جواب بدی که منتظرم:

__________________________________________________ _
    فیلم کوتاه جالب و البته پر محتوایی بود و جا داره اینجا از مسئولین شاتل تشکر کنم
    خیلی وقت بود که شبها به سختی Page باز می کردم.
    الان که ابن فیلم رو دیدم تازه متوجه شدم دلیلش چی بود .
    یکی دو بار زنگ زدم پشتیبانی و گفتن که ترافیک مرکز بالاست ولی زیاد متوجه نشدم!!
    ولی الان با دیدن این فیلم کوتاه متوجه شدم که مشترکایی مثل شما بودن که ترافیک مرکز رو می ترکوندن و حق من و مشترکین مثل من که می خواستیم یه Page ساده رو باز کنیم رو به راحتی تضعیف می کردن
    الان خیلی وقته این مشکل رو ندارم و با توجه به نوع سرویسم که 512 هست حتی توی ساعت رایگان با 70KB هم دانلود می کنم.
    I Love Shatel

پروفشنال majid_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آقا شما هویتت رو فاش کن!
    هر کاری که بکنیم به خودمون مربوطه! اینم که میگیم رو هوا نیست... واقعیته! شیطونه میگه دوباره اون ویدیوی مخوف و حقیقی رو که مدرک علیه شاتل شد رو بذارم میذارم:
    کد:

اون جمله که Bold شده رو ببین... خیلی جالبه، از کی تا حالا شده دل کسی که پیش کس دیگه ای گیر کرده باشه، بره ازش بد بگه؟

جواب بدی که منتظرم:

عجب کلیپ باحالی

خداییش تا قبل از یک شب تا 500 کیلو بایت در ثانیه هم دانلود می تونی کنی ؟؟؟؟؟؟؟ خیلی خداست ..... سرویست چیه ؟

3. 2 کاربر از majid_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

500KB!!!!
    ایــــــــول

5. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

__________________________________________________ ____

شما که خلاص شدی ! بزار دیگران هم خودشون تصمیم بگیرن !
    به نظر من این اطلاع رسانی نیست و شما داری با اشاعه افکار منفی بر علیه یه ISP اونم شاتل که بزرگترین ISP تو ایران هستش وقت خودتو تلف می کنی...
    ولی نکته خیلی جالب این هستش که با وجود اینکه الان شما ، تو شاتل نیستی ولی دلت پیششه و مدام دوست داری توی بحث ها شرکت کنی27::
    شما هم بگذار دیگران تصمیم درست بگیرن و الکی نیاید اینجا تبلیغ غلط کنید!

از اینکه هنوز آدمای خوب و با وجدانی وجود دارن خوشحالم.
    ممنون دوست عزیز

7. 3 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بازم از این فیلم ها بزارین ...

500KB !!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شاتل علیرغم قولی که داده بود هنوز خط من را تخلیه نکرده
    مرتب هم می گویند مخابرات
    جالبه روزیکه می خواستند رانژه کنند 3 روزه رانژه کردند.
    کلاً انگار از اذیت کردن مردم لذت می برند.

10. این کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

ولی الان با دیدن این فیلم کوتاه متوجه شدم که مشترکایی مثل شما بودن که ترافیک مرکز رو می ترکوندن و حق من و مشترکین مثل من که می خواستیم یه Page ساده رو باز کنیم رو به راحتی تضعیف می کردن
    الان خیلی وقته این مشکل رو ندارم و با توجه به نوع سرویسم که 512 هست حتی توی ساعت رایگان با 70KB هم دانلود می کنم.
    I Love Shatel
    مرتضی... یه حرفهایی میزنی آدم شاخ میاره!!!! اون جمله ی Bold و قرمز رو همه می فهمن! چجور شما نفهمیدی اولش؟
    حالا به قول دوستان نمیدونم شما پشتیبانی هستی، از موبایل زنگ زدی به خونه خودت، خودت رو پشتیبانی کردی

واقعیت اینه:
    1) اگر چیزی که شما میگید راسته، با محدود کردن جمع کثیری از کاربران، باید سرعت اینترنت شبانه درست میشد... ولی می بینیم که وضعیت همچنان باقیه.
    2) من تنها وقتی که محدود شده بودم نمی تونستم پیج باز کنم. (فکر کنم اکثر دوستان هم وضعیتی مشابه داشتند)
    3) من 6 ما با شاتل خوب بودم، براشم زیاد تبلیغ کردم. چون دبه در نمی آورد. ولی از اواسط شهریور که پینگ دو برابر شد و اواسط مهر که محدود شدم، بعد از برخورد بد کارشناس فروش نمایندگی... اعصابم داغون شد. حالا هم تا وقتی وضعیت چنینه، دوستان اینجا هم چنینن!

عجب کلیپ باحالی

خداییش تا قبل از یک شب تا 500 کیلو بایت در ثانیه هم دانلود می تونی کنی ؟؟؟؟؟؟؟ خیلی خداست ..... سرویست چیه ؟
    500KB نیست، Cache رو یکدفعه میخونه اونجوری میشه... اصلش سرعتی هست که تو گجت نمایش داده میشه و هر 0.5 ثانیه آپدیت میشه.
    سرویسم چی بود!!! خدا رحمتش کنه... 2مگ بود فسخش کردم... 45 تومن ضرر کردم... ولی با تغییر isp با دانلودهای شبانه بیش از 200 تومن سود کردم (اگه در نظر بگیریم اختلاف ترافیکی رو که تو شبانه ی شاتل به علت محدودیت، هر شب حروم میشد).

500KB !!!
    چه کیفی کرده!!! یه عکس بگیریم ازت؟
    شما پُز چیو میدی؟ یکم تو تاپیک های همین isp ها بگرد، می بینی که جدیدا دارن 4مگ و 6 مگ می بندن!

12. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام
    شما از اول سرعت شبانه تون پایین بود؟ یا دانلود زیاد داشتین؟
    سلام...من اول که گرفتم 512 -echo شبها مثل روزها سرعتم حدود 80 تا بود
    بعدش از حدود ماه آبان به بعد سرعتم شد 6-7 تا.........وقتی برای یه مدت مثلا 10 روز دانلود نمیکردم سرعتم میرفت روی 60 ولی به محض اینکه شروع به دانلود میکردم از شب بعدش میشد دوباره 6-7

I Love Shatel
    ببین عزیز من....اینکه شبها سرعت شما پایین میومد تقسیر بقیه نبود که داشتند دانلود میکردن
    بلکه تقسیر شاتل بود که داشت کم فروشی میکرد
    طبق قانون خودشون همه مشترکین GHATER سوار, این حق رو دارن که از ساعت 1 شب تا 8 صبح هر استفاده ای از اینترنت مثل:
    دانلود ( بار رو از روی GHATER بیاری بزاری پایین)
    یا آپلود ( بار رو روی GHATER بزاری)
    وب گردی ( دو نعل یا چهارنعل سواری)
    و غیره به صورت رایگان بکنند
    پس چطوره که من الان رفتم از یه شرکت دیگه ADSL گرفتم 1 Mb که از نظر قانونی باید بهم 128 کیلوبایت بده و هم توی روز و هم توی شب دقیقا همین مقدار رو میده
    یعنی حتی توی روز بیشتر از 128 تا نمیشه دانلود کرد چون همینقدر حقمه!

خلاصه سیاست این شاتل مثل همون GHATER زیرک میمونه که:
    توی روزها سرعت همه رو میبره بالا روی 256 تا (یعنی تقریبا 8 نعل میره برات)
    چرا؟!
    نه بخاطر اینکه حیوون مهربونیه!......بلکه میخواد ترافیک روزانت ( یا همون کاه و یونجه هات) هرچه زودتر تموم بشه و شما مجبور بشی ترافیک اضافه بخری (واسه کاه و یونجه بیشتری پول بدی)....کاری که اکثر صاحباشون دوست ندارن انجام بدن
    بعدش شبها سرعت همه اونهایی که میخوان دانلود کنن رو میاره پایین( هی جفتک میندازه نصف شبی و اه اووه میکنه) تا هم یکم حال صاحباشون گرفته بشه هم بخاطر اینکه نمیتونن شبها دانلود انجام بدن مجبور شن توی روز دانلود کنن و در نتیجه از ترافیکشون کم شه ( یعنی چون شبها هوا تاریکه و نمیتونه جلوی پاشو ببینه ترجیح میده توی روز هی یونجه هاتو بخوره و راه بره)
    حالا بازم بگو I Love GHATER !!!

راستی اگه این گله رو نخوره خوبه!

14. 10 کاربر از underworld بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما هم می دونی خیلی بی ادب تشریف داری؟! با شاتل هر مشکلی داری ک بنده هم دارم به جهنم ولی ادب داشته باش چون داری به یکی عین من که از این سرویس استفاده می کنه توهین می کنی؟؟؟خودتو نمی دونم ولی ما کاه و یونجه استفاده نمی کنیم.........بی ادب
    بچه ها چتون شده ؟؟؟ شما اینجا الان بیشتر با هم مشکل دارین تا با شاتل مشکل ما شاتل چرا به هم بی ادبی و دعوا می کنید بسه بابا..............
    آقا جان هر کی باشاتل مشکل داره که خوشبحالش ولی ما که مشکل داریم باید بفکر خودمون باشیم تا مشکل را حل کنیم نه اینکه با بی ادبی و توهین نتونیم کاری را از پیش ببریم .....
    خوب دوستان این رو هم فراموش نکنیم که ISP های نوپا چون مشترک ندارند پهنای باندشون بازه و خالی در نتیجه سرعت بالا ارائه می دهند تا هر کی بره یک مشترک بیاره و بازایابی بشه ولی شاتل تا خرخره پهنای باندش پره از بس مشترک داره بخاطر همینه که سرعتش اینطوری شده البته کم فروشی هم داره ها خودمونیم
    حالا من با اونایی که مشترک شاتل هستند و مشکل دارند هستم ؟ آقا چکار کنیم ؟؟؟/

16. این کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا شما هویتت رو فاش کن!
    کد:

جواب بدی که منتظرم:

این فیلمی که گذاشتی چیز خاصی نداشت . هر شب معمولا واقعیش رو خودم تجربه می کنم ولی من تو کف یک چیز دیگه موندم الان !
    کامنت های عجیب بعضی یوزر ها ! که اصلا متوجه نشدن فیلم داره چیر و نشون میده ! یعنی آدم می تونه اینقدر Noob باشه !
    یک بار به زبون ساده هم باید توضیح بدی فیلم رو .
    فیلم داره نشون میده سرعت قبل از ساعت رایگان که حدود 12:57 صبح هست بین 240 تا 250 کیلوبایت هست (نه 500 ! )
    و دقیقا سر شروع ساعت رایگان دانلود سرعت از سرور عالی مثل پرمیوم رپیدباز به 5 کیلوبایت هم نمیرسه.

حالا کامنت دوستان در مورد فیلم رو ببینید :
    I Love Shatel
    عجب کلیپ باحالی

500KB !!!

18. 4 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •