تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3637 از 4105 اولاول ... 26373137353735873627363336343635363636373638363936403641364736873737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,361 به 36,370 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام همگی
    دو ماه اموزشی ما هم تموم شد
    دوره ی خوبی بود تو پادگان 01 خوش گذشت.
    الانم که دوره کد خوردیم و دوماه دیگه باید همین روالو ادامه بدیم
    دوباره استرس تقسیم بعد پایان دوره کد گریبانگیرم میشه
    راستی دوستانی که نگران مرخصی کنکور بودن ، برگ ثبت نامتونو همراهتون داشته باشید و به فرماندتون اراعه بدین مرخصی میدن بهتون برای ازمون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

با سلام
    من اول خرداد خدمتم تموم شد تسویه کردم و 26 ام خرداد کارتمم اومد ولی نزاجا لطف کرده دیروز برا من حقوق ریخته122 تومن....
    ستوان2 بودم و 4ماه کسری پروژه اوردم.ایا به اون ربط داره؟؟میگم داستان نشه یه وقت؟

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام
    من اول خرداد خدمتم تموم شد تسویه کردم و 26 ام خرداد کارتمم اومد ولی نزاجا لطف کرده دیروز برا من حقوق ریخته122 تومن....
    ستوان2 بودم و 4ماه کسری پروژه اوردم.ایا به اون ربط داره؟؟میگم داستان نشه یه وقت؟
    سلام. اونایی که کسری دارن قبل از دادن برگ رهایی یکی باید ضامنشون بشه که پول هایی که بعد از پایان خدمت به حسابشون ریخته میشه رو برگردونن. شما هم احتمالا یه ضامن دارین و خقوق هایی که از این به بعد به حسابتون ریخته میشه رو باید برگردونین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام. اونایی که کسری دارن قبل از دادن برگ رهایی یکی باید ضامنشون بشه که پول هایی که بعد از پایان خدمت به حسابشون ریخته میشه رو برگردونن. شما هم احتمالا یه ضامن دارین و خقوق هایی که از این به بعد به حسابتون ریخته میشه رو باید برگردونین
    نه اقا n نفر تو پادگان ما کسری بسیج و پروزه و ... اوردن اصن همچین چیزی نبود ضامن چیه .بعدشم وقتی دفترچه باطل میکنی دیگه یعنی چی حقوق بیاد.؟شاید در رفته از دستشون

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

با سلام
    سلام
    نه مشکلی نیست
    راحت میتونی فوقش چند تا پفک باهاش بخری
    اصولا در ماه بعد از ترخیص کسری پرداختی در ماههای پیشین باید حساب بشه و به حساب سرباز واریز بشه .عیدی اگه پرداخت نشده باید پرداخت بشه . از طرفی طبق مصوبه، باید هزینه ی ایاب ذهاب، رفت و امد و ... + هدیه ! به حساب سرباز واریز بشه . در خیلی از یگانها این هزینهها به نوعی ماستمالی میشه و به حساب سرباز واریز نمیشه ! یادم هست که در یگان ما هم واریز نمیشد اما بازرسان مرکز که برای بررسی اومده بودن کاگزینی، این مورد رو متوجه شدن و هم برای اپراتور امار و هم رئیس کارگزینی 48 ساعت خدمت شبانه روزی بریدن تنبهی ها رو خودم تایپ کردم (یک فازی داشت ) .
    برا خود من هم یک ماه بعد از پایان خدمت، 110 تومن واریز شد !برا بعضی از بچه ها 250 هم واریز کردن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام
    نه مشکلی نیست
    راحت میتونی فوقش چند تا پفک باهاش بخری
    اصولا در ماه بعد از ترخیص کسری پرداختی در ماههای پیشین باید حساب بشه و به حساب سرباز واریز بشه .عیدی اگه پرداخت نشده باید پرداخت بشه . از طرفی طبق مصوبه، باید هزینه ی ایاب ذهاب، رفت و امد و ... + هدیه ! به حساب سرباز واریز بشه . در خیلی از یگانها این هزینهها به نوعی ماستمالی میشه و به حساب سرباز واریز نمیشه ! یادم هست که در یگان ما هم واریز نمیشد اما بازرسان مرکز که برای بررسی اومده بودن کاگزینی، این مورد رو متوجه شدن و هم برای اپراتور امار و هم رئیس کارگزینی 48 ساعت خدمت شبانه روزی بریدن تنبهی ها رو خودم تایپ کردم (یک فازی داشت ) .
    برا خود من هم یک ماه بعد از پایان خدمت، 110 تومن واریز شد !برا بعضی از بچه ها 250 هم واریز کردن !
    اخه این با ماهیت ارتش جور در نمیاد خودت میدونی اینا از یه هزارتومنی نمیگذرن
    به هرحال کارتم که اومده یعنی خیالم راحت باشه دیگه؟مشکلی نیست؟عادیه این قضیه؟پس فردا یه بامبولی در نیارن
    خدایا ببین خدمت با ما چی کار کرد که از ریسمان سیاه و سفید میترسیم

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

اخه این با ماهیت ارتش جور در نمیاد خودت میدونی اینا از یه هزارتومنی نمیگذرن
    به هرحال کارتم که اومده یعنی خیالم راحت باشه دیگه؟مشکلی نیست؟عادیه این قضیه؟پس فردا یه بامبولی در نیارن
    خدایا ببین خدمت با ما چی کار کرد که از ریسمان سیاه و سفید میترسیم
    خخخ اره گدان، اما قانونه.
    نه غمت نباشه، عادیه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یکی خواهشا جواب مارو بده
    ممنون

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه اقا n نفر تو پادگان ما کسری بسیج و پروزه و ... اوردن اصن همچین چیزی نبود ضامن چیه .بعدشم وقتی دفترچه باطل میکنی دیگه یعنی چی حقوق بیاد.؟شاید در رفته از دستشون
    والا همین سه چهار ماه پیش بود من سر این موضوع ضامن یه بنده خدایی شدم. نمیدونم والا پادگان ما که انگار این شکلیه.
    راستی ستوان دو متاهل 211 تومن ایندفعه ریختن. کسری حقوق قبلیا رو در طول خدمت میریزن یا وقتی تموم شد؟
    یه سوال دیگه
    کسری خدمت بسیج رو در آخرین مصاحبه سردار کمالی گفتن بین دو تا پنج ماهه. یعنی یک ماه کمتر شد. چون پارسال شش ماه بود؟
    Last edited by Y@var; 26-06-2016 at 19:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نبود 87 روز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •