تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3637 از 4428 اولاول ... 263731373537358736273633363436353636363736383639364036413647368737374137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,361 به 36,370 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

خوب مخابرات هم انقدر مشترکش زیاده دیگه جذب مشترکش کمتر شده... قوانینش هم دست و پا گیره...
    ولی خوب کسی مصرفش بالا باشه سرویسهای نامحدودش واقعاً فرد رو از داستان حجم خوری اینترنت شرکتهای خصوصی در میاره...
    2 مگ نامحدود چند ؟؟؟؟؟
    سرعته اپ و دان چقدره ؟؟؟؟؟

2. این کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینترنت من یه مدت طولانی هست که دقیقا از ساعت 2:10 نیمه شب کلا تعطیل می شه،پینگم میاد روی 600 و 700 و مدام timed out میده(روی 8.8.8.8) ،سایت ها رو که اصلا باز نمی کنه اگرم باز کنه کلی طول می ده،اینترنت من 256 نامحدوده تا قبل ساعت 2:10 همه چیز عالیه،پینگم روی 120 و سرعتم هم روی 3 مگ،به پارس آنلاین که زنگ می زنم ،می گه همه این مشکل رو توی این ساعت دارن،می گه ما هنوز هیچ راه حلی پیدا نکردیم،می خواستم ببینیم که بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن،یا پارس داره من رو می پیچونه،راه حلش به نظر شما چیه؟چیکار کنم که توی این ساعت این مشکل رو نداشته باشم،من دارم پول اینترنت نامحدود می دم که بتونم هر وقت که می خوام استفاده کنم .

4. 3 کاربر از motefarreghe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

آقا ما به مشکل بر خوردیم تو زمان دانود idm
    الان که 2 صبحه از نظر imd بعد از ظهره. حالا 8 صبح بعد از ظهره یا قبل از ظهر ؟ ببینید مسخره نکنید، من الان خیلی فکر کردم گیج شدم. خودم فکر می کنم قبل از ظهر باشه 8 صبح، اما اگه سیستم Idm ساعت 12 عوض بشه چی ؟

ب ظ
    یا ق ض ؟

6. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اینترنت من یه مدت طولانی هست که دقیقا از ساعت 2:10 نیمه شب کلا تعطیل می شه،پینگم میاد روی 600 و 700 و مدام timed out میده(روی 8.8.8.8) ،سایت ها رو که اصلا باز نمی کنه اگرم باز کنه کلی طول می ده،اینترنت من 256 نامحدوده تا قبل ساعت 2:10 همه چیز عالیه،پینگم روی 120 و سرعتم هم روی 3 مگ،به پارس آنلاین که زنگ می زنم ،می گه همه این مشکل رو توی این ساعت دارن،می گه ما هنوز هیچ راه حلی پیدا نکردیم،می خواستم ببینیم که بقیه دوستان هم این مشکل رو دارن،یا پارس داره من رو می پیچونه،راه حلش به نظر شما چیه؟چیکار کنم که توی این ساعت این مشکل رو نداشته باشم،من دارم پول اینترنت نامحدود می دم که بتونم هر وقت که می خوام استفاده کنم .
    پیچوندنت رفیق اینا توی مرکز مخابراتیتون بیش از ظرفیت سرویس دادن الان پهنای باند کم آوردن اینطوری میشه یه شکایت بزن توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودشون بات تماس میگیرن

آقا ما به مشکل بر خوردیم تو زمان دانود idm
    الان که 2 صبحه از نظر imd بعد از ظهره. حالا 8 صبح بعد از ظهره یا قبل از ظهر ؟ ببینید مسخره نکنید، من الان خیلی فکر کردم گیج شدم. خودم فکر می کنم قبل از ظهر باشه 8 صبح، اما اگه سیستم Idm ساعت 12 عوض بشه چی ؟

ب ظ
    یا ق ض ؟
    خوب ساعت سیستمت رو درست کن که AM یا همون قبل از ظهر نشون بده ولی وقتی 2 شب بعد از ظهر هست 8 صبح هم بعد از ظهر میشه

8. 6 کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هنوز که هنوزه این جایزه مارو ندادن!!!! کلی هم زنگ زدم به خودشون میگن اخر این هفته یه مراسمه بعدش براتون با پست میفرستیم...اقای جاسوس راست میگن؟! یا باید شکایت کنم برا اینم!

10. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

هنوز که هنوزه این جایزه مارو ندادن!!!! کلی هم زنگ زدم به خودشون میگن اخر این هفته یه مراسمه بعدش براتون با پست میفرستیم...اقای جاسوس راست میگن؟! یا باید شکایت کنم برا اینم!
    عزیز من که گفتم به اینا زیاد نباید وقت داد شما اگه میخوای مثل من سه ماه دیگه نرسه دستت از همین امروز دست به کار شو برو سایت 195 شکایت کن

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk

12. این کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2 مگ نامحدود چند ؟؟؟؟؟
    سرعته اپ و دان چقدره ؟؟؟؟؟
    دان 250تا260کیلوبایت آپ 64کیلوبایت

14. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز من که گفتم به اینا زیاد نباید وقت داد شما اگه میخوای مثل من سه ماه دیگه نرسه دستت از همین امروز دست به کار شو برو سایت 195 شکایت کن

Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
    میترسم نتیجه عکس بده خب

16. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دان 250تا260کیلوبایت آپ 64کیلوبایت
    یعنی آپلود رو روی 512 میبندن ؟ من قبلا مخابرات بودم آپلود خطم خیلی بیشتر میکشید با دو مگ آپلود رو هم روی 2 مگ میذاشتن ولی از اون موقع که اومدم پارس آپلودم تا 1360 بیشتر نمیکشه البته خودم بشون گفتم برام گذاشت روی یک مگ

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی آپلود رو روی 512 میبندن ؟ من قبلا مخابرات بودم آپلود خطم خیلی بیشتر میکشید با دو مگ آپلود رو هم روی 2 مگ میذاشتن ولی از اون موقع که اومدم پارس آپلودم تا 1360 بیشتر نمیکشه البته خودم بشون گفتم برام گذاشت روی یک مگ
    آره دیگه البته خوب کسی لازم داشته باشه زنگ بزنه براش میبرن بالاتر

19. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •