تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3636 از 4105 اولاول ... 26363136353635863626363236333634363536363637363836393640364636863736 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,351 به 36,360 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان کی کلا از طریق پارتی امریه وزارت نفت گرفته لطفا مارجرا گرفتن امریه رو از همون اول تا آخر برای من توضیح بده تا من بتونم درست تر قدم بر دارم
    متشکر دوستان

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان سلام ممنون از جوابای درست و به موقع شما

سه تا سوال داشتم اول اینکه چهار تا از دوستام درخواست اعزام دادن تاریخ اعزام همشون 6 ماه بعد از درخواست خورده و من 27 دی سال قبل فارغ التحصیل شدم اگه اواخر دی امسال درخواست بفرستم چقدر شانس دارم که تیر ماه اعزام بشم؟؟؟ چون میخوام کنکور ارشد که اردیبهشت هست شرکت کنم

سوال دوم اینکه اگر اردیبهشت اعزام شم بعد از دو هفته که از آموزشی گذشته آزمون ارشد برگزار میشه آیا برای شرکت تو کنکور اجازه میدن از پادگان خارج بشم مثلا مرخصی بدن بهم برا کنکور دادن در حد دو یا سه روز؟؟؟

سوال سوم اینکه اگر تاریخ اعزام اردیبهشت خورد درخواست تمدید بدم یا نه؟؟؟اصلا شانسی برای تمدید وجود داره؟
    تاریخ اعزام فرمول ثابتی نداره و کاملا بستگی به این داره که چه زمانی درخواست بدید. گاهی اوقات هم سیستمشون برای تمدید و تعجیل بستست و باید اجبارا در یه تاریخی اعزام شید.

برای کنکور هم اگر کارت نشون بدید به یگان، به شما مرخصی میدن (قانونا هم باید مرخصی بدن).

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان سلام ممنون از جوابای درست و به موقع شما

سه تا سوال داشتم اول اینکه چهار تا از دوستام درخواست اعزام دادن تاریخ اعزام همشون 6 ماه بعد از درخواست خورده و من 27 دی سال قبل فارغ التحصیل شدم اگه اواخر دی امسال درخواست بفرستم چقدر شانس دارم که تیر ماه اعزام بشم؟؟؟ چون میخوام کنکور ارشد که اردیبهشت هست شرکت کنم

سوال دوم اینکه اگر اردیبهشت اعزام شم بعد از دو هفته که از آموزشی گذشته آزمون ارشد برگزار میشه آیا برای شرکت تو کنکور اجازه میدن از پادگان خارج بشم مثلا مرخصی بدن بهم برا کنکور دادن در حد دو یا سه روز؟؟؟

سوال سوم اینکه اگر تاریخ اعزام اردیبهشت خورد درخواست تمدید بدم یا نه؟؟؟اصلا شانسی برای تمدید وجود داره؟
    توی پدافند سمنان که به افرادی که کنکور داشتن مرخصی میدادن. احتمال خیلی زیاد جاهای دیگه هم اینجوری باشه.

معمولا تمدید کردن راحتتر از تعجیل دادنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام....خسته نباشین!!ی سوال داشتم

میخواستم بدونم این پادگان شهید سرلشگر ابوالفضل شبان پرندک چطور جایی هستش؟؟

چون من یگانم افتاده اونجا...ستوان سوم شدم....رسته مکانیک و الکترومکانیک!!

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم شما چطور تمدید کردید؟ چه دلیلی برا تمدید داشتید؟ آیا دلیل تمدید رو میپرسن و اینکه اگه دلیلش آگاهی از نتایج نهایی کنکور باشه دو ماه تمدید می کنن یا نه؟ یا برای شرکت تو آزمون ارشد تمدید میکنن یا نه؟
    سلام
    والا من فکر میکردم معافیم جور میشه که نشد. درخواست تمدید که کردم از اول شهریور افتاد واسه اول دی.
    رفتم پلیس +10 و اونجا درخواست تمدید دادم کار خاصی فکر نکنم بخواد. واسه تمدید دلیل خیلی مهمی نمیخوان ولی دلیلش رو میپرسن. فکر کنم تمدید دفعه اول رو راحت انجام میدن و سخت نمیگیرن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان.
    اموزی بودم عجب شیر امریه برای یگان خدمتیم خورده 123 تکاوری ابشناسان پرندک رسته امور مالی به دلیل داشتن لیسانس حسابداری.
    چه جور جایی هست اونجا ایا روز برگ میشم.پنج شنبه و جمعه ها تعطیل هست؟
    اگر میشه راهنمایی کنید اگر تجربه اونجارو دارید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام دوستان من خدمتم افتاده یگان جاسک ، کسی میدونه چطور جاییه میشه تلفن همراه با خودمون ببریم؟
    کسی نیست جوابمو بده؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اقا کسی منو راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام....خسته نباشین!!ی سوال داشتم

میخواستم بدونم این پادگان شهید سرلشگر ابوالفضل شبان پرندک چطور جایی هستش؟؟

چون من یگانم افتاده اونجا...ستوان سوم شدم....رسته مکانیک و الکترومکانیک!!
    اقا کسی منو راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    یه سرچ کنین تو صفحات قبل نوشتن دوستان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

خدمت تو پلیس راه چطوره؟ فردا باید خودم رو معرفی کنم گفت تقسیمات هم همونجا مشخص میشه. امروز که روز تقسیم بود یه ستوان ۱اومد یه تور انداخت ۷تا سرباز گرفت.بیش تر هم تاکیدش روی رشته کامپیوتر بود.چی فکر می کردم چی شد. اخلاق هم که اکثرا نداشتن کادری هاشون.گفت ساک ها تون رو ببندید با وسایل کامل فردا ساعت ۸ ستاد باشید
    نظرتون چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •