بله درسته......بصورت پیوسته شرکت کردم و قبول شدم
اگه اطلاعات دارین کمکم کنین
مرسی
بله درسته......بصورت پیوسته شرکت کردم و قبول شدم
اگه اطلاعات دارین کمکم کنین
مرسی
سلام
اونجا باز خودش تقسیمات داره در کل ایران. اگه شرایط داشته باشین شهره خودت می مونی ولی اگه نداشته باشی بسته به نیاز تقسیم می کتن. یگان های زیر مجموعه اونجا بیمارستان و درمانگاه هست.
روز اول هم حتما با لباس نظامی برید. روز اول هم برید 2-3 روز حدودا مرخصی میدن تا مدارک بیارید و تقسیماتتون انجام بشه. همراه خودت همون امریه دستت باشه کافیه. کارت شناسایی هم ببر.
کسی نمیدونه ؟
سلام
اگه میدونین دوباره همونجا افتادین که هیچی
من خودم دفعه اول سپاه کرمانشاه افتادم چهار ماه تمدید کردم شد ارتش 05 کرمان
حقیقتش نمیدونم، آخه میگن دو هفته قبل اعزام محل مشخص میشه، حالا سوالم اینه که اگه اینجوریه واسه من چرا زده ؟ یا شاید تو سیستم اشتباه زده.
برای شما هم بعد تمدید دو هفته قبل اعزام مشخص شد که 05 افتادین ؟
البته برگ سبز جدید هم هنوز نیومده.
والا من برگه سبزم هفته آخری به دستم رسید و قبلش پیگیرش نبودم. ولی اینطور که شما میگین فکر کنم همون جای قبلی افتادین.
سلام.
میخواستم بپرسم من درجه ام ستوان 3 شده و به احتمال زیاد بیوفتم راهنمایی و رانندگی. لباس راهنمایی رو خودشون میدن؟ آموزش تخصصی خاصی داره؟ اگه داره چه مدته؟
با تشکر
ارتش
اموزشی اونجا بودم همین چند روز پیش تموم شد
دوره ما اسون بود و مرخصی خوب دادن
ولی در کل اب و هوای بدی داره
دوستان سلام ممنون از جوابای درست و به موقع شما
سه تا سوال داشتم اول اینکه چهار تا از دوستام درخواست اعزام دادن تاریخ اعزام همشون 6 ماه بعد از درخواست خورده و من 27 دی سال قبل فارغ التحصیل شدم اگه اواخر دی امسال درخواست بفرستم چقدر شانس دارم که تیر ماه اعزام بشم؟؟؟ چون میخوام کنکور ارشد که اردیبهشت هست شرکت کنم
سوال دوم اینکه اگر اردیبهشت اعزام شم بعد از دو هفته که از آموزشی گذشته آزمون ارشد برگزار میشه آیا برای شرکت تو کنکور اجازه میدن از پادگان خارج بشم مثلا مرخصی بدن بهم برا کنکور دادن در حد دو یا سه روز؟؟؟
سوال سوم اینکه اگر تاریخ اعزام اردیبهشت خورد درخواست تمدید بدم یا نه؟؟؟اصلا شانسی برای تمدید وجود داره؟
سلام می خواستم بدونم شما چطور تمدید کردید؟ چه دلیلی برا تمدید داشتید؟ آیا دلیل تمدید رو میپرسن و اینکه اگه دلیلش آگاهی از نتایج نهایی کنکور باشه دو ماه تمدید می کنن یا نه؟ یا برای شرکت تو آزمون ارشد تمدید میکنن یا نه؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)