منم دقیقآ تو کف همینم که 45 تومن پول برا سرعت 30 !!!! موندم تمدید کنم یا بذارن قطع شه ! چیفکر میکنن با کاربرا اینکار رو میکنن ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
منم دقیقآ تو کف همینم که 45 تومن پول برا سرعت 30 !!!! موندم تمدید کنم یا بذارن قطع شه ! چیفکر میکنن با کاربرا اینکار رو میکنن ؟
فردا اشتراک من تموم میشه میخوام برم پارس آنلاین بالاخره آزاد میشم.![]()
امیدوارم سر از رانژه خارج کردن خط اذیتت نکنه شاتل
من 512 ECO سرعتم چه شب و چه روز از 60 بالاتر نمیره جریان چیه ماله شما هم همینه در ضمن چرا باید برای رانژه ادیت کنند وقتی قرار داد تموم بشه شده دیگه
LOL@ دوستانی که منتظرن تا دوره شون تموم شه بعد برن ISP عوض کنن.
وضعیت بد آسیاتک هنوز صدهزار شرف داره به وضعیتی که شاتل مزخرف برامون درست کرده بود!!!
اِ اِ اِ: زنیکه خنگ براشون 6 تا مشتری اوردم، میگم محدودیت رو درست کنید، میگه: "به من چه!"... خواستم بلند شم دهنشو همونجا سرویس کنم تا یاد نگیره نمکدون رو بشکونه...
کارشناس فروش شاتل: طوطی پاچه خوار
پشتیبانی شاتل: طوطی وراج
مدیر شاتل: خفاش
کاربران محدود شده شاتل: طفیلی هم نیستن!!! (از دید اونا) ... دوستان قصد توهین ندارم، منظور بد نگیرید اگه محدود شدید... من خودم هم محدود شده بودم یه زمانی!
به به می بینم که بچه های راضی پیدا شدن دوباره .....ما که بخیل نیستیم ایشاله همیشه خوب باشید ...
ولی دعا کنید یا از شاتل خلاص شیم یا مث شما راضی ....
این چند روز هم میگیم مشکل از مخابرات ایرانه باشه شکیبا میشیم... مث همیشه
ولی بچه ها من هی بهتون میگم برید سایت شاتل تو انتقادات و پیشنهادات حرفاتون و بنویسد واسه اینه انقدر زنگ زدیم گفتیم تکلیف ما رو روشن کنید اگر مشکل از مخابرات از خودتون به مردم توضیح بدهید؟ بگید چند روز ؟چرا؟.... اینطوری دلمون خوشه دروغگو نیستید ....هر چند شاتل ........
فکر کنم اصلا اونها از دستی سرعت شب رو محدود میکنن تا طرف بیزار بشه از شاتل و بره از یک جایه دیگه اینتزنت بگیره
من شنیدم بچه هایی که گیم انلاین با شاتل داشتن راضی نبودند از پینگش..
Last edited by parisa6628; 12-01-2012 at 22:41.
من الان سرویسمو چک کردم...
سرعتش مثل قبله!
آرت ۳ دارم و سرعتم طرفای ۱۰۰ کیلوبایتهالبته دانلود من زیر ۲۰ گیگ در ماه هست هست
اگه سرعتت کمه (با توجه به اینکه دان استریمت ۱۲۰۰ بسته شده)چندتا دلیل می تونه داشته باشه:
۱.سرور هایی که ازشون دانلود می کنی بد هست
۲.چند نفر دیگه هم مثل خودت در حال دانلود هستند
۳.مشکل سراسری اخیر
ای بابا...شما هنوز دست از پشتیبان سازی برای شاتل برنداشتی؟چه حالی شما دارینه خیر من با شاتل مشکلی ندارم و این شاتل هست که داری کم فروشی میکنه
من خودم 5 سال مشترک شاتل بودم و هر سال بدتر از پارسال ...
بازم سر و کله دوستان پشتیبانی با تعداد انگشت شمار و تاریخ عضویت قدیمی پیدا شد!![]()
پ.ن:پینگ شاتل خوب نیست
Last edited by BursT; 07-01-2012 at 14:20.
سلام دوستان عزیز
روز همگی بخیر ببخشید دیگه نتونستم بیام
کسی شکایت نامه رو پیگیری کرده؟؟؟
هم اکنون 327 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 327 مهمان)