یکاری کردن به فکر تخلیه خط بیفتم
تو 2 ماه 2 بار قیمت ها و سرویس ها رو عوض کردن.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
یکاری کردن به فکر تخلیه خط بیفتم
تو 2 ماه 2 بار قیمت ها و سرویس ها رو عوض کردن.
Last edited by Extreme-Forces; 08-08-2019 at 15:43.
مطمئن باشید هیچ شرکتی توی این بازار رقابتی تنهایی تصمیم نمیگیره که قیمت رو زیاد کنه. مطمئن باشید بقیه شرکتایی که تا الان قیمت رو زیاد نکردن دیر یا زود اینکارو میکنن.
البته اگه بخوایم یکمی منصفانه به موضوع نگاه کنیم توی سال قبل همه اجناس حتی چیزای که داخل تولید میشه 3 برابر شده. فقط شرکت ها اینترنتی قیمت رو زیاد نکرده بودن که بنظرم منطقی هست این قضیه. چون تمام تجهیزاتی که استفاده میکنن خارجیه و از طرفی کلی کارمند دارن که درخواست افزایش حقوق دارن. مجبورن برای اینکه ورشکسته نشن قیمت رو زیاد کنن.
ولی خب قبول دارم یکمی ناخوشآینده برای سرویسی که قبلا 50 میدادم همین الان نزدیک 78 تومن دادم
Last edited by Xx Hossein xX; 08-08-2019 at 16:10.
اخه یه چیزی که هست باشه افزایش قیمت بدید ولی حداقل حداقل کنارش کیفیت نخواستیم ارتقا بدید همون کیفیت سابق رو هم کنار افزایش قیمت ثابت نگه دارید به این راضی هستیم!ولی اینا میان نه تنها قیمت افزایش میدن کیفیت رو هم میارن پایین ادم از این بیشتر حالش بهم می خوره و هی به فکر در اومدن از بعضی شرکت ها هست!
تولید داخل 3 برابر نشده . دلال بازی و سوجودی قیمت نهایی رو سه برابر کرده. بعدم درامد مردم هم سه برابر نشده. نت هم در تمام دنیا سال به سال ارتقا پیدا میکنه و کاهش قیمت داره. بعد طبق مصوبه حق افزایش قیمت ندارن. اگر افزایش قیمت بدن خارج از چارچوب , پس فردا به هر دلیل باز هم افزایش قیمت خواهند داد. به جای افزایش قیمت میتونن تنوع پلن هاشون رو بیشتر کنن. ولی باید طبق مصوب بر فرض مثال یه 16 مگ 80 تومن باشه. تجهیزاتی هم که استفاده میکنن هر روز مگر اپدیت میکنن. اگر به روز بود که وضع کیفیت انقدر افتضاح نبود. پول کارمند ندارن , مثل خیلی از جاهای دنیا , تعدیل نیرو کنن.
غیر از در نظر گرفتن بالا بردن قیمت ها یعنی اوضاع آسیاتک از نظر کیفی اینقدر بد هست که قصد تخلیه دارید؟
من تازه از پارس آنلاین تخلیه کردم می خواستم بیام آسیاتک واقعا الان گیج شدم!!! از عید تا حالا رو پارس آنلاین صبر کردم تا شاید مشکلاتش حل بشه ولی متاسفانه تغییری ایجاد نشد الان که تخلیه کردم اول خواستم برم شاتل که مرکز ما فعلا پورت خالی نداره آسیاتک هم که قیمت ها رو برده بالا که زیاد مهم نیست ولی به گفته بعضی کیفیت پایین اومده واقعا موندم از کجا سرویس بگیرم که کیفیت پایداری داشته باشه.
شما هرجا رفتی رفتی، فعلا هیچ شرکتی کیفیت قابل قبول نداره
نه دیگه اینطوری ها هم نیست که بگیم همشون تو یک سطح هستن فعلا انتخاب بین بد و بدتره پس یک تعداد بد هستن و یک تعداد خیلی بدتر پس انتخاب ها محدود میشه
اونوقت اون بداش که مثلا بهتر از بقین کدومان ؟
بدها که کلا ده تا هستن و لیستشون تو سایت تنظیم مقرار هست که باز بین همین ها بد وبدتر هست اونهایی هم که تو لیست نیستن معلومه اوضاعشون به چه شکله مثل همین دیده بان نت که همه شاکی هستن از وضعیتشون!
این هم لینک آخرین رده بندی بین بد و بدتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by irmedia; 08-08-2019 at 22:54.
با سلام مشکل ربات نیستمگوگل توی اسیاتک فراگیر شده مشکل اینجاست اسیاتک برای ارزون افتادن پاش میاد هر ای پی به جایی اینکه به یکیبده به ۱۰ها یا ۱۰۰ ها نفرمیده و سایت های مثل گوگل ما روربات میگیرن وهر بار میخوام هویت خودمون تایید کنیم با تماس با پشتیبانی هم درست نشده کسی اگر خواست باید شکایت ثبت کنه توی ۱۹۵ و بگه بهتون ای پی داینامیک ولید بدن نه nat شده
که الان اسیا داره ای پی nat شده میده که هزینه هاش بیاره پایین
بد ترش اینه تو سایت های دانلود که لیمیت دارن برای هر ای پی به شدت به مشکل میخوریم
ومورد دیگه امنیت کاربراشه
اولش هممیگن ای پیبخرید استاتیک اما حق قانونیه ما هست که ای پی داینامیک ولید داشته باشیم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)