تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3635 از 3745 اولاول ... 26353135353535853625363136323633363436353636363736383639364536853735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,341 به 36,350 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

چرا اینقدر گرون کردن نامردا اتفاقی افتاده تو این چند وقت که ما بی خبر هستیم؟

قبلا 8 مگ با 1600 گیگ بین الملل گرفتم 310
    اما الان 8 مگ با 1200 گیگ بین الملل شده 420

یا

قبلا 8مگ 200 گیگ بین الملل بود 54500
    اما الان شده 73500

اصلا معموله دارین چیکار می کنین ظاهرا ISP با هم دسته جمعی شروع به کاهش حجم و افزایش قیمت کردن
    عجب جهنمی گیر کردیم دیوونه خونه است خدایا به دادمون برس
    یکاری کردن به فکر تخلیه خط بیفتم
    تو 2 ماه 2 بار قیمت ها و سرویس ها رو عوض کردن.
    Last edited by Extreme-Forces; 08-08-2019 at 15:43.

آخر فروم باز Xx Hossein xX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یکاری کردن به فکر تخلیه خط بیفتم
    تو 2 ماه 2 بار قیمت ها و سرویس ها رو عوض کردن.
    مطمئن باشید هیچ شرکتی توی این بازار رقابتی تنهایی تصمیم نمیگیره که قیمت رو زیاد کنه. مطمئن باشید بقیه شرکتایی که تا الان قیمت رو زیاد نکردن دیر یا زود اینکارو میکنن.
    البته اگه بخوایم یکمی منصفانه به موضوع نگاه کنیم توی سال قبل همه اجناس حتی چیزای که داخل تولید میشه 3 برابر شده. فقط شرکت ها اینترنتی قیمت رو زیاد نکرده بودن که بنظرم منطقی هست این قضیه. چون تمام تجهیزاتی که استفاده میکنن خارجیه و از طرفی کلی کارمند دارن که درخواست افزایش حقوق دارن. مجبورن برای اینکه ورشکسته نشن قیمت رو زیاد کنن.
    ولی خب قبول دارم یکمی ناخوشآینده برای سرویسی که قبلا 50 میدادم همین الان نزدیک 78 تومن دادم
    Last edited by Xx Hossein xX; 08-08-2019 at 16:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مطمئن باشید هیچ شرکتی توی این بازار رقابتی تنهایی تصمیم نمیگیره که قیمت رو زیاد کنه. مطمئن باشید بقیه شرکتایی که تا الان قیمت رو زیاد نکردن دیر یا زود اینکارو میکنن.
    البته اگه بخوایم یکمی منصفانه به موضوع نگاه کنیم توی سال قبل همه اجناس حتی چیزای که داخل تولید میشه 3 برابر شده. فقط شرکت ها اینترنتی قیمت رو زیاد نکرده بودن که بنظرم منطقی هست این قضیه. چون تمام تجهیزاتی که استفاده میکنن خارجیه و از طرفی کلی کارمند دارن که درخواست افزایش حقوق دارن. مجبورن برای اینکه ورشکسته نشن قیمت رو زیاد کنن.
    ولی خب قبول دارم یکمی ناخوشآینده برای سرویسی که قبلا 50 میدادم همین الان نزدیک 78 تومن دادم
    اخه یه چیزی که هست باشه افزایش قیمت بدید ولی حداقل حداقل کنارش کیفیت نخواستیم ارتقا بدید همون کیفیت سابق رو هم کنار افزایش قیمت ثابت نگه دارید به این راضی هستیم!ولی اینا میان نه تنها قیمت افزایش میدن کیفیت رو هم میارن پایین ادم از این بیشتر حالش بهم می خوره و هی به فکر در اومدن از بعضی شرکت ها هست!

4. 2 کاربر از humanaga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

تولید داخل 3 برابر نشده . دلال بازی و سوجودی قیمت نهایی رو سه برابر کرده. بعدم درامد مردم هم سه برابر نشده. نت هم در تمام دنیا سال به سال ارتقا پیدا میکنه و کاهش قیمت داره. بعد طبق مصوبه حق افزایش قیمت ندارن. اگر افزایش قیمت بدن خارج از چارچوب , پس فردا به هر دلیل باز هم افزایش قیمت خواهند داد. به جای افزایش قیمت میتونن تنوع پلن هاشون رو بیشتر کنن. ولی باید طبق مصوب بر فرض مثال یه 16 مگ 80 تومن باشه. تجهیزاتی هم که استفاده میکنن هر روز مگر اپدیت میکنن. اگر به روز بود که وضع کیفیت انقدر افتضاح نبود. پول کارمند ندارن , مثل خیلی از جاهای دنیا , تعدیل نیرو کنن.

6. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

غیر از در نظر گرفتن بالا بردن قیمت ها یعنی اوضاع آسیاتک از نظر کیفی اینقدر بد هست که قصد تخلیه دارید؟
    من تازه از پارس آنلاین تخلیه کردم می خواستم بیام آسیاتک واقعا الان گیج شدم!!! از عید تا حالا رو پارس آنلاین صبر کردم تا شاید مشکلاتش حل بشه ولی متاسفانه تغییری ایجاد نشد الان که تخلیه کردم اول خواستم برم شاتل که مرکز ما فعلا پورت خالی نداره آسیاتک هم که قیمت ها رو برده بالا که زیاد مهم نیست ولی به گفته بعضی کیفیت پایین اومده واقعا موندم از کجا سرویس بگیرم که کیفیت پایداری داشته باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

غیر از در نظر گرفتن بالا بردن قیمت ها یعنی اوضاع آسیاتک از نظر کیفی اینقدر بد هست که قصد تخلیه دارید؟
    من تازه از پارس آنلاین تخلیه کردم می خواستم بیام آسیاتک واقعا الان گیج شدم!!! از عید تا حالا رو پارس آنلاین صبر کردم تا شاید مشکلاتش حل بشه ولی متاسفانه تغییری ایجاد نشد الان که تخلیه کردم اول خواستم برم شاتل که مرکز ما فعلا پورت خالی نداره آسیاتک هم که قیمت ها رو برده بالا که زیاد مهم نیست ولی به گفته بعضی کیفیت پایین اومده واقعا موندم از کجا سرویس بگیرم که کیفیت پایداری داشته باشه.
    شما هرجا رفتی رفتی، فعلا هیچ شرکتی کیفیت قابل قبول نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شما هرجا رفتی رفتی، فعلا هیچ شرکتی کیفیت قابل قبول نداره
    نه دیگه اینطوری ها هم نیست که بگیم همشون تو یک سطح هستن فعلا انتخاب بین بد و بدتره پس یک تعداد بد هستن و یک تعداد خیلی بدتر پس انتخاب ها محدود میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

نه دیگه اینطوری ها هم نیست که بگیم همشون تو یک سطح هستن فعلا انتخاب بین بد و بدتره پس یک تعداد بد هستن و یک تعداد خیلی بدتر پس انتخاب ها محدود میشه
    اونوقت اون بداش که مثلا بهتر از بقین کدومان ؟

11. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اونوقت اون بداش که مثلا بهتر از بقین کدومان ؟
    بدها که کلا ده تا هستن و لیستشون تو سایت تنظیم مقرار هست که باز بین همین ها بد وبدتر هست اونهایی هم که تو لیست نیستن معلومه اوضاعشون به چه شکله مثل همین دیده بان نت که همه شاکی هستن از وضعیتشون!

این هم لینک آخرین رده بندی بین بد و بدتر :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by irmedia; 08-08-2019 at 22:54.

13. این کاربر از irmedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام مشکل ربات نیستم‌گوگل توی اسیاتک فراگیر شده مشکل اینجاست اسیاتک برای ارزون افتادن پاش میاد هر ای پی‌ به جایی اینکه به یکی‌بده به ۱۰‌ها یا ۱۰۰ ها نفر‌میده و سایت های مثل گوگل ما رو‌ربات میگیرن و‌هر بار میخوام هویت خودمون تایید کنیم با تماس با پشتیبانی هم درست نشده کسی اگر خواست باید شکایت ثبت کنه توی ۱۹۵ و بگه بهتون ای پی داینامیک ولید بدن نه nat شده
    که الان اسیا داره ای پی nat شده میده که هزینه هاش بیاره پایین
    بد ترش اینه تو سایت های دانلود که لیمیت دارن برای هر ای پی به شدت به مشکل میخوریم
    و‌مورد دیگه امنیت کاربراشه
    اولش هم‌میگن ای پی‌بخرید استاتیک اما حق قانونیه ما هست که ای پی داینامیک ولید داشته باشیم

15. 7 کاربر از x_zarbat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •