کسی تو 21 نوبلمن اضافه نداره؟
یه چیزی حدود 30 - 40 درصد بیشتر از قیمت میگیره ، قیمت هاش از اون قبلی خیلی بشتره .![]()
طی جنگ جهانی که توی ورد 22 رخ داد و متفقین (یعنی ترایب GoDs-Of-WaR و دوستانش) و متحدین لعنت بر جد و آباد روساش- و دوستانش) جنگ های بسیار بزرگی با هم داشتن و دارن متاسفانه طرف خوب یعنی متفقین که منم جزوشون و توی ترایب gods-of-war بودم تقریبا شکست خوردن و ترایب -3- و دوستانش همه جا رو دارن میگیرن (البته به جز منطقه مرکزی gods-of-war) منم شکست خوردم و طی جنگ هایی که داشتم و گروه گروه بهم حمله میکردن صدها هزار نفر کشته شدن و منم تمامی دهاتمو از دست دادم به جز یکی... یه مدتی به این یکی حمله ای نشد و منم داشتم پیشرفت میکردم که یه خره که داشت از بقل دهم رد میشد خبر براشون برد که اینجا یکی هستش که ندیده بودیدش... از اون به بعد حمله به این یکی هم از طرف -3- شروع شد و اینم در حال نابود شدنه و ده ها هزار کشته و زخمی داشتیم و داریم نابود میشیم...
ورد تقریبا نصف ورد 22 الان عین دهه 50 تو اروپا هستش... همه جا درب و داغون شدن و هیچ جای سالمی نمونده... همه زدن هم دیگه رو داغون کردن... منم این وسط نابود شدم........................ این جنگ بزرگ حاصل اشتباه چند تا خر الاغ بود که باعث شدن اتحاد بین دو ترایب از بین بره و یه دشمنی بزرگ ایجاد بشه........... اینجاها فقط فحش رد و بدل میشه و همه همدیگه رو تا میتونن نابود میکنن... اینجا باید بکشی تا کشته نشی...
من میخوام از اینجا برم... دیگه طاقت ندارم ببینم مردمم دارن نابود میشن... تسلیم شدن از همه چی برای مردم من بهتره....... ; (
عزیزان به نظر شما کدوم ورد برم............؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by Cleeev; 17-09-2008 at 16:30.
بیا 16 یا 21 یا 24 (:
مخفف کانتینت هستش یعنی قاره
باز نمیشه که
برا من مشکلی نداره باز میکنه مرورگرت رو عوض کن شاید درست بشه
راستی بچه ها به اونایی که اسباب کشی کردن بگین برگردن دیگه دوباره تاپیک زنده بشه (:
سرعت اینجا خیلی کم شده
البته باز هم هیچ جا مثل اینجا نمیشه
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)