کسی از دوستان اطلاعاتی از این دوره نداره؟ شیطون میگه همین 2ماه که رفتم بسه دیگه بقیه اش رو بیخیال شم
کسی از دوستان اطلاعاتی از این دوره نداره؟ شیطون میگه همین 2ماه که رفتم بسه دیگه بقیه اش رو بیخیال شم
دوست عزیز چیزی نیست به احتمال بسیار زیاد فقط درمورد قوانین راهنمایی رانندگی. کد های جریمه و غیره قراره بهتون اموزش بدن.... اصولن باید بسیار راحت تر از اموزشی باشه
کسی که در سایت نظام وظیفه تاریخ اعزام و پادگان آموزشیش معلوم شده (هنوز برگه بهش پست نشده) الان معلوم هست که ارتش یا سپاه یا ناجا کدومش خدمت خواهد کرد؟ یا ارگان به کار گیرنده بعد از اتمام آموزشی معلوم میشه؟
متخصص دندانپزشکی؟؟؟ دندانپزشک متخصص منظورتونه ؟
اگه قبلا سربازی و یا طرح نرفتین چطور تونستین در دوره تخصص دندانپزشکی شرکت کنین؟
پادگان آموزشی ماله هر ارگانی باشه ، بعد از اتمام آموزشی هم همون ارگان هست !!
سلام
دوستان یه سوال
پدافند سمنان جزو سپاه هستش یا ارتش؟؟
مركز آموزش شهيد بيگلري مشكين شهر مال نیروی انتظامی هست ؟
بله واسه نیروی انتظامی (بعدش هم ممکنه بیفتی پاسگاه ، آگاهی ، راهنمایی رانندگی و ...)
2-3 روز اردوش باید بری بالا کوه بدون آب و ... - من شنیدم سخت میگیرن
خیلی ممنون دوست عزیز.
البته خدا رو شکر من خودم قرار نیست برم اینجا. ما سربازی نمیریم وقتی درسمون تموم شد دو سال میریم مناطق محروم طرح نیروی انسانی در مراکز درمانی دولتی کار میکنیم.
====
یه سوال مهم:
پدر من 36 ماه جبهه رو داره و جانباز هم هست و من با کارت ایثارگریش میتونم معافیت دائم از خدمت رو بگیرم. ولی هیچوقت نذاشته من از سهمیه ای چیزی استفاده کنم. اصلا هم مشکلی ندارما چون پدرمه اطاعت و رضایتش برام خیلی مهمه. ولی مساله ای که خیلی آزارم میده اینه که من اگه برم 2 سال طرح یا خدمت ، 2 سال خدمت من با کسی که مدرک کارشناسی داره خیلی فرق میکنه من اگه درمانگاه برم کار کنم در دو سال میتونم 60-70 میلیون دربیارم همینطور شغلم که تدریس و مشاوره کنکور هست از بین میره.
میخواستم ببینم راهی نیست که سازمان نظام وظیفه یا هر نهاد دیگری به صورت اجباری بیاد و برام کارت معافیت صادر کنه؟ چون من پرس و جو کردم حتی از رئیس نظام وظیفه هم پرسیدم گفت که تا خودت درخواست معافیت از طریق پلیس+10 ندی نمیتونیم برات معافیت صادر کنیم. اگه کسی راهی به ذهنش رسید که بدون درخواست خودم برام معافیت صادر بشه ممنون میشم کمک کنه. مثلا طوری بشه که بهم بگن حق نداری خدمت کنی و اگه کارت معافیت رو نگیری جریمه میشی و ...
وقتی خدمت یک سواری رایگانه، به نظر خودت همچین چیزی حتی در تخیلات هم امکان پذیره؟!!
دوستان بنده میخوام برای معافیت بخاطر بیماری خاص پدرم اقدام کنم.
از کجا شروع کنم؟ و اگر اطلاع دارید مراحل رو برای توضیح بدید و تشریح کنید.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)