تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3634 از 4428 اولاول ... 263431343534358436243630363136323633363436353636363736383644368437344134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,331 به 36,340 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای خنده رفتم فروم شاتل دیدم هنوز از محدودیت شبانه حرف میزنند ...

2. 5 کاربر از ultrasahand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    اقا من یه مشکلی دارم
    وقتی میخوام با pc کاننکت بشم اینترنت چراغ اینترنت مودم خاموش میشه بعد چند ثانیه دوباره روشن میشه . وقتی کابل LAN از مودم جدا میکنم دیگه قعط نمیشه ولی وقتی LAN وصل میکنم قعط میشه با 2 تا مودم هم تست کردم ولی بازم فایده نداشته. همه کابل رو هم عوض کردم ولی تغیری نکرده.. وقتی هم زنگ میزنم پشتیبانی اینترنتم جز چرتو پرت هیچی نمیگن الان 3 روزه این مشکلو دارم
    چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

4. این کاربر از like mike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

موندم چرا جدیدا هر چی اتفاقات ناجوره واسه من میفته و البته فقط در ضمینه اینترنت
    اون روز دیدم تعدادی کارگر مخابرات دارن جعبه های مخابراتی تو کوچه رو انگل میکنن و منم داشتم میرفتم سره کار و به خودم گفتم خدایا فقط خط من خراب نکنن . شب امدم که بیشنم پای سیستم دیدم بله اتفاق که نباید بیفته افتاد و نویز رو خط داریم وحشتناک
    خلاصه 1 هفته سره این حرکت و زنگ زدن به پشتبانی و انتظارهای طولانی تا اینکه پارس انلاین جوابش این بود مشکلی نداره میتونین تخلیه پورت کنین
    خلاصه منم گفتم یه سر برم مخابرات و وقتی گفتم از شرکت خصوصی اینترنت دارم و خطم نویز داره کلان گفتن برو کاری نمیتونیم برات منم که نا امید داشتم بر میگشتم رفتم پیش یکی از این کارگراشون که تو خیابون سیم هام رو انگول میکنن گفتم بیا شیرنیت محفوظه این خط ما رو راه بنداز و خلاصه طرف همان روز بعد از ظهر امدو با دستکاری کردن سیم ها دره خونه مشکلو حل کرد و وقتی رفتم تو مودم دیدم نویز کاملا درست شده ولی حالا مشکل جدید اینه از 8.8.8.8 پینگ میگرم 3 خط در میان timeout
    خلاصه دوباره زنگ بزن پشتبانی و جواب سر بالا
    الانم رفتم یه شکایت تو سایت سازمان نظارت نوشتم و شنبه هم پورت رو تخلیه میکنم.
    1 ماه 50 تومان پول ADSL دادم و حدود 29 هزار تومان پول موبایل 50 تومان هزینه رشوه و خلاصه با این 129 تومان ما نتونیستم 1 روز این پارس انلاین استفاده کنیم .
    مشکل دیگه راجب پشتبانی پارس انلاین هم بگم . بار ها شده زنگ زدم میگه شما نفر 30ام هستی و 20 دقیقه میگذره میگه شما نفره سوم هستی و رو این سوم قشنگ قفل میکنه
    نکته جالب دیگه هر موقعه پشتبانی زنگ میزنی من احساسم طوری بوده اون اقا یا خانومی که اونجا نشسته اصلا چیزی نمیفهمه و سوالات و جواب هارو از یه برگه داره میگه
    مثلا : مارک مودم جیه ؟ کارت شبکتون چیه ؟ با مودم دیگه تست کردین ؟ از سره خط تست کردین ؟
    در صورتی که به همان پشتیبان دیروز حرف زدی و مشکلات و این سوالات رو جواب دادی
    میگن نویز داری بابا کجاش نویز داره این خط ؟ حالا من 2MB گرفتم گذاشتن روی این حالت بازم رازی ام ولی اینا دارن چرت میگن

یه شکایت به نمیدونم به کی کنم . خدایا تو سال 2014 با این همه پیشرفت علم ما هنوز ابتدایی ترین مشکلات رو تو دیار داریم و سرمون رو با چیزایی گرم کردیم که هیچ نفعی هم اخر نداره (دیونه شدم رفت
    Last edited by jafarr; 15-08-2014 at 09:54.

6. 8 کاربر از jafarr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

نه واسه من هست
    باید شماره ADSL رو ثبت کنی که بسته 1 گیگ و 1روزه رو نشون بده
    با شماره adsl ثبت نام کردم گفتم روز آخری همه امتیاز هام خرج کنم بره مثل اینکه این پارس نمی زاره روز آخریه هم خاطره خوشی ازش داشته باشیم

8. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوستان مگه نگفتند که پورت اینترنت 128 به بالا رو روی 9 و 8 مگ میبندن ؟ من 256 حجم 10 گیگ گرفتم
    این تست :

اعداد به شدت متفاوت میاد.

تست دوم :

بالای 4 5 مگ نمیره.
    چی کار کنم ؟ پشتیبانی هم زنگ میزنم میگه از پل دانلود یه فایل بگیر سرعت دانلود میره رو 1 مگ از سایت های دیگه فایل دانلود می کنم سرعت روی 700 بایته ! چند بار دیگه هم زنگ زدم رو نفر 2 3 که رسیدم قطع می شه. الان هم شارژ پولیم تموم شد
    این تست از یه سایت که اکانتش هم VIP هست و رایگان نیست :

چی کار کنم ؟4 ماه پیش سرویس محدود داشتم 512، مثله هلو دانلود می کردم.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

علي عكس از استاتوس مودمت بذار

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

استاتوس مودم چیه ؟

داره خودمونی میشه M Y T H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

حدا ازشون نگذره!!! 6 گیگ حجم منو خوردن یه آبم روش!
    مال همون قضیه 21 مرداد که توی تایم رایگان از حجم کم کرده بودن... 3بار زنگ زدم، بار سوم بهم میگه 18 ساعت مودم روشن بوده و تا ساعت 9:30 دانلود دانلود ادامه داشته!!!!!
    درصورتی که سیستم حودش 6:50 خاموش میشه!
    به 195 شکایت کنم؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad7824's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

حدا ازشون نگذره!!! 6 گیگ حجم منو خوردن یه آبم روش!
    مال همون قضیه 21 مرداد که توی تایم رایگان از حجم کم کرده بودن... 3بار زنگ زدم، بار سوم بهم میگه 18 ساعت مودم روشن بوده و تا ساعت 9:30 دانلود دانلود ادامه داشته!!!!!
    درصورتی که سیستم حودش 6:50 خاموش میشه!
    به 195 شکایت کنم؟؟؟
    حتما شکایت کن!

استاتوس مودم چیه ؟
    توی تنظیمات مودم ( 192.168.1.1 ) که میری یه جاییشه rate و snr و ... رو زده

14. 2 کاربر از mohamad7824 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

الان زنگ زدم به پشتیبانی پارس آنلاین. کلی بحث کردم آخرش هم طبق معمول گفتند از پل دانلود یه فایل بگیر ! سرعت رو 900 بود ولی هر سایت دیگه ای رو تست می کردم تا 2 ثانیه اول سرعت رو 200 بود بعد میومد رو 700 بایت
    نمیدونم چرا نمی گن از سایر سایت های بزرگ دانلود (که خودتون بهتر از من میشناسید) تست بگیرم ! ( البته واقعیش اینه که دلیلش رو میدونم )
    گفتند مودم رو ریست کن بعدش سرعت رفت رو 120 کیلوبایت، و گفتند که ما داریم سرعت درستی به شما میدیم و حتی بیشتر از حد معمول گفتم شما دارید چند برابر قیمت معمول پول میگیرید بعد هم باید سرعت بالا تر بدید ! به هر حال زیر بار نرفتن و من به فکر تعویض سرویس افتادم که تو اولین فرصت برم شاتل که به طرز معجزه آسایی از آسمون نوری اومد و وارد مودم شد و سرعت رفت روی 800 900 ( فکر کنم دسته خودشونه، این کار رو می کنن که ببینن مشتری بی چاره سر در میاره یا نه، اگر زنگ زدن به پشتیبانی که سرعت رو درست می کنن اگرم نه که همون سرعت رو میزارن.)

دوستان سرعت دانلود شبانه تا چندم میره ؟ قشنگ 200 300 میره ؟
    ساعت 2 صبح مودم رو ریست کنم تا بره رو دانلود رایگان یا همینجوری اتوماتیک اوکی میشه ؟

محتوای مخفی: یه داستان مشابه 
    یادمه یکی از دوستانم هم سرویس 2 مگ گرفته بود ولی سرعت بیشتر از 200 نمیرفت. فقط هم از واتس اپ و کلا موبایل استفاده می کرد که من متوجه شدم و گفتم با پشتیبانی صحبت کن که دیگه بعدش سرعت رفت رو 900 تا ( که فکر کنم بازم کم باشه )

16. 2 کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •