تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3634 از 4751 اولاول ... 2634313435343584362436303631363236333634363536363637363836443684373441344634 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,331 به 36,340 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز france's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    P30World.Com

پيش فرض

سلام

سرعت دانلود و آپلود ADSL office 2048 شاتل چنده؟

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

نتایج سرویس Art3 با Downstream بالای 1148 :
    سرعت دانلود هم نهایتا 30Kb/s !

3. این کاربر از godsmak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

3FX

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض محدودیت روی پروتکل HTTPS

این ایمیل امروز اومد واسم !

علاقه مندیم به اطلاع برسانیم که متاسفانه بررسی های انجام شده توسط کارشناسان فنی شاتل طی روزهای اخیر، نشان از آن دارد که استفاده از برخی سرویس های اینترنت دچار محدودیت هایی شده یا در برخی از ساعات شبانه روز با اختلالاتی همراه گردیده است. بر این اساس، کاربران در استفاده از پروتکل ها یا سرویس هایی همچون صفحات https ، VPN و ... با مشکلات گاه بسیار جدی رو به رو هستند. به عنوان مثال صفحات مربوط به ایمیل یاهو، جی میل و ... ممکن است با تاخیر قابل توجه باز شود و یا با سرعت بسیار محدود در اختیار کاربران قرار گیرد. کارشناسان فنی شاتل با نمونه گیری های متعدد در Zone های متفاوت شبکه این موضوع را بررسی کرده اند و نمودار چند نمونه از این بررسی ها که تاخیرها در باز شدن این گونه صفحات را نشان می دهد در زیر آورده شده است. نمودارهای زیر زمان باز شدن صفحات را به ثانیه در ساعات مختلف نشان می دهد. هرچند این موضوع دایمی نیست و در ساعات مختلف شبانه روز و حتا برای کاربران مختلف متفاوت است، اما اختلال و محدودیت همچنان وجود دارد. به عنوان مثال، حتا ممکن است زمانی که یک کاربر برای باز کردن صفحه ی https خاصی با مشکل جدی رو به رو باشد، کاربر دیگری اصلا" چنین مشکلی را تجربه نکند:

نمودار شماره 1: متوسط زمان باز شدن صفحه اول گوگل از طریق پروتکل HTTPS. با وجود کم حجم بودن این صفحه، متوسط زمان Load شدن این صفحه بالا است و در طول روز بسیار متغیر است.

نمودار شماره 2: متوسط زمان باز شدن صفحه اول گوگل از طریق پروتکل HTTP و به طور عادی. همان گونه که مشاهده می شود در بازه زمانی مشابه، مدت زمان باز شدن این صفحه در مقایسه با حالت HTTPS، بسیار کم است و در طول شبانه روز نیز از یک روند تقریبا ثابت برخوردار بوده است.

نمودار شماره 3: متوسط زمان باز شدن صفحه اول kernel.org از طریق پروتکل HTTPS. با وجود کم حجم بودن این صفحه، متوسط زمان Load شدن این صفحه بالا است و در طول روز بسیار متغیر است.

نمودار شماره 4: متوسط زمان باز شدن صفحه اول yahoo از طریق پروتکل HTTP و به طور عادی. همان گونه که مشاهده می شود در بازه زمانی مشابه، مدت زمان باز شدن این صفحه بسیار کم است و در طول شبانه روز نیز از یک روند تقریبا ثابت برخوردار بوده است.

به هر روی، این تغییرات و مشکلات ایجاد شده مربوط به زیرساخت شبکه اینترنت کشور بوده و به کلی خارج از کنترل شاتل و دیگر شرکت های سرویس دهنده ی خدمات اینترنت است. با این همه، کارشناسان فنی ما در حال پی گیری، کسب اطلاعات بیشتر و برطرف ساختن آنها با سازمان های مربوطه هستند. اما متاسفانه زمان دقیقی برای برطرف ساختن این مشکلات وجود ندارد و شرکت شاتل و دیگر شرکت های سرویس دهنده ی خدمات اینترنت نیز کاری جز پی گیری برای حل آنها نمی توانند انجام دهند.

از توجه شما سپاس گزاریم.

امور مشترکین
    گروه شرکت های شاتل
    برای من هم همین ایمیا اومده ، و این کاملا مشخص هستش که از سمت مخابرات این مشکلات به وجود اومده

5. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سیاستهای مضخرف شاتل هست دیگه یه جا هدیه میده از یه طرف دیگه جبران اون هدیه را سرتون خالی میکنه! خیلی اینها ..... هستند!
    __________________________________________________ ___
    شما گویا کلا با شاتل مشکل داری! حالا نمی دونم چه هیزم تری به شما فروخته که اینطوری شدی !! ولی خود من سه سال هستش که عضو شاتل هستم و هیچ وقت مشکلی نداشتم ، سرعت مناسب ، کیفیت خوب سرویس ، پشتیبانی قوی ، حالا بعضی اوقات که از سمت مخابرات مشکلی بوده که سراسری بوده ولی در کل طی این سه سال من از شاتل راضی هستم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما گویا کلا با شاتل مشکل داری! حالا نمی دونم چه هیزم تری به شما فروخته که اینطوری شدی !! ولی خود من سه سال هستش که عضو شاتل هستم و هیچ وقت مشکلی نداشتم ، سرعت مناسب ، کیفیت خوب سرویس ، پشتیبانی قوی ، حالا بعضی اوقات که از سمت مخابرات مشکلی بوده که سراسری بوده ولی در کل طی این سه سال من از شاتل راضی هستم
    شما خیلی خوبی
    شما اصلاً مشکوک نیستی
    ما هم خیلی بدیم که شاتل بزور سرویسمان را تنزل داد بعد هم جمع آوری نکــرد.
    آره ما بدیم.

8. 4 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

نه خیر من با شاتل مشکلی ندارم و این شاتل هست که داری کم فروشی میکنه
    من خودم 5 سال مشترک شاتل بودم و هر سال بدتر از پارسال ...

بازم سر و کله دوستان پشتیبانی با تعداد انگشت شمار و تاریخ عضویت قدیمی پیدا شد!

10. 7 کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با دروود
    شوربختانه شرکت شاتل،کم فروشی می کند،پهنای باند د ز د ی می کند،و سیاست های نادرستی که در برابر کاربران ایرانی به کار می گیرد سبب شده تا خیلی از کاربران از این شرکت خوشدل نباشند.
    کیفیت خوب شاتل را من منکر نمی شوم اما باید دانست که در کنار این کیفیت خوب،محدود سازی های بیش از اندزه و نادرست شرکت می باشد

12. 6 کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

نه خیر من با شاتل مشکلی ندارم و این شاتل هست که داری کم فروشی میکنه
    من خودم 5 سال مشترک شاتل بودم و هر سال بدتر از پارسال ...

بازم سر و کله دوستان پشتیبانی با تعداد انگشت شمار و تاریخ عضویت قدیمی پیدا شد!

14. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

12

دوستان کسی هست که یه توضیحی در مورد اینا به بنده بده

UpstreamSNR(db) 34
    DownstreamSNR(db) 29.8
    UpstreamAttenuation(db) 13.8
    DownstreamAttenuation(db) 28.5
    UpstreamOutputPower(dbm) 10.6
    DownstreamOutputPower(dbm) -0.2
    Downstream (kbps) 2216
    Upstream (kbps) 279

ممنون میشم اگه کمک کنید

UpstreamSNR(db) 34 = سیگنال خط شما در upload هستش (این عدد در بهترین شرایط باید نزدیک به 30 باشه و هرچی پایین تر باشه سیگنال خط شما کمتر هستش )
    DownstreamSNR(db) 29.8 = سیگنال خط شما در Download هستش (این عدد در بهترین شرایط باید نزدیک به 30 باشه و هرچی پایین تر باشه سیگنال خط شما کمتر هستش )
    UpstreamAttenuation(db) 13.8 = نویز خط شما هستش (هرچی کمتر بهتر)
    DownstreamAttenuation(db) 28.5 = نویز خط شما هستش(هرچی کمتر بهتر)
    Downstream (kbps) 2216 = سرعت up شدن مودم شما در دانلود
    Upstream (kbps) 279 = سرعت up شدن مودم شما در آپلود
    این شرایط الان روی خط شما کاملا ایده ال هستش و روی 2MG سرعتتون آپ شده
    موفق باشید

---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------

pstreamOutputPower(dbm) 10.6
    DownstreamOutputPower(dbm) -0.2
    نمی دونم چیه ولی مهترینش همون 6 پارامتری که گفتم
    ------------------------
    UpstreamSNR(db)
    DownstreamSNR(db)
    مقدار استانداردش باید بالای 15 باشه

UpstreamAttenuation(db)
    DownstreamAttenuation(d
    مقدار استانداردش باید زیر 30 باشه

16. 4 کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال electronic0nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کدام سرویس 2 مگ شاتل؟کدام شهر؟
    eco

هست !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 97 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 97 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •