میتونن بخندن یا نخندن !! این بحث رو تموم کنید و در ادبیات خودتون تجدید نظر کنید ..
میتونن بخندن یا نخندن !! این بحث رو تموم کنید و در ادبیات خودتون تجدید نظر کنید ..
سلام.
یه سؤال در مورد سفید شدن موها توی سربازی داشتم، چیکار کنیم که سفید نشه؟![]()
اگه ارثی نباشه از حرص خوردنه و کاریش نمیشه کرد! تازه جو گندمی خوشگلتر هم هست!! من زیاد دیدم بچههایی رو که قسمتهابی از ریششون هم سفید میشه یا میریزه!!! از استرس و حرص خوردنه! سعی کنید ارامش خودتون رو حفظ کنید و به خودتون استرس وارد نکنید هرچند خدمت کلا استرسه! باز اگه به فکر سفیدشدن موها نباشید ممکنه ادامه دار نباشه.
دوره اموزشی هم تموم شد و امریه من خورد پدافند هوایی بابلسر
کسی اونجا خدمت کرده ؟؟
امروز رفتم ستاد فرماندهی انتظامی استان خوزستان گفت همه فوق لیسانس ها باید دوباره 1ماه برن آموزشی واسه پلیس راهور. البته شنبه صبح همه چی مشخص میشه که تاریخ معرفی هست. ولی دیگه حالم بهم میخوره از...
واقعا 1ماه دیگه باید بریم آموزشی![]()
سلام دوستان امریه من امروز اومد دستم نوشته: ستاد کل نیروهای مسلح
نه آدرس نوشته نه چیزی کسی آدرس داره ازش یا نه.
چجور جایی هست اونجا؟ کسی اطلاعاتی داشت راهنمایی کنه.
یه سوال هم دارم این که روز اول میرم اونجا لباس شخصی برم یا نظامی؟ فرمانده گروهانمون میگفت قانون جدید گفته سرباز نباید با لباس نطامی در داخل شهر تردد کنه و شما رفتین سر یگان با لباس شخصی داخل پادگان میشوید و اونجا لباس عوص می کنید. کسی در این باره اظلاع داره؟ نرم اونجا بگن باید با لباس نظامی می اومدی.
خیلی ممنون از تذکرتون. منتظر بودم یه مدیر تذکر بده که مشکلی هم پیش نیاد
دوستانی هم که میخوان طولش بدن که بخرن بدونن که اصلا امیدی به ثبات قانون در حوزه خدمت نباید داشته باشن.
سلام
فکر کنم تا خودشون نگن نباید لباس شخصی کنین. اولش لباس نظامی برین ببینین اونجا چی بهتون میگن
دوستان سلام
من متخصص دندانپزشکی هستم
الان تو برگه ام خورده : اداره بهداشت و درمان آج-لویزان تهران - رسته بهداشت و درمان پزشک
میخواستم ببینم از اونجا باز تقسیم میشیم؟کجا میفتیم؟
روز اول باید لباس نظامی بریم؟بعدش باز مرخصی میدن؟
چیا باید همراه خودمون ببریم؟
ممنونم
سلام
من اعزامم ۱ تیر بود که تمدید کردم به شهریور. امروز رفتم تو سایت دیدم که تاریخ اعزامم ۱ شهریور شده اما محل اموزشم همون جای قبلیه. به نظر شما اونم عوض میشه یا همونجا قبلی میمونه؟ ممنون
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)