تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3633 از 4751 اولاول ... 2633313335333583362336293630363136323633363436353636363736433683373341334633 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,321 به 36,330 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

دوستان جریان این قطعی و افت سرعت اینترنت چیه؟ میگن مربوط به اینترانت بوده اما منکه هیچی حس نکردم تا الان هر شب مثل همیشه دانلودم رو انجام دادم در طول روز هم هیچ گونه قطع شدگی وجود نداشته
    البته نکته جالب اینه که وقتی آی پی خودم رو ردیابی میکنم بدون چیز پی ان من رو توی یکی از کشورهای همسایه شمال غربی ایران نشون میده اصلا انگار راه اشتراک من با شاتر و بقیه کلا جداست

2. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض سرویس های base و art

سلام دوستان...
    من میخواستم با توجه به اینکه مقدار دانلودم زیاده یکی از سرویس های base یا art شاتل را بگیرم...
    منتهای مراتب نمیدونم کدومشون بهتره و ویژگیهای هر کدون چیه واصلا به صرفه هست بگیرم یا نه؟
    و اینکه مثلا اگه سرویس 256 art را بگیرم سرعت دانلودم چند میشه؟

دوستان ممنون میشم اگه پاسخ بدین....!!!!

داره خودمونی میشه ali_l67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان جریان این قطعی و افت سرعت اینترنت چیه؟ میگن مربوط به اینترانت بوده اما منکه هیچی حس نکردم تا الان هر شب مثل همیشه دانلودم رو انجام دادم در طول روز هم هیچ گونه قطع شدگی وجود نداشته
    البته نکته جالب اینه که وقتی آی پی خودم رو ردیابی میکنم بدون چیز پی ان من رو توی یکی از کشورهای همسایه شمال غربی ایران نشون میده اصلا انگار راه اشتراک من با شاتر و بقیه کلا جداست
    شما مثل اینکه ماموریت داری هر چند وقت یک بار بیای اینجا پز بدی بری

5. 4 کاربر از ali_l67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

شما مثل اینکه ماموریت داری هر چند وقت یک بار بیای اینجا پز بدی بری
    شایدم یکم تحریک کنم شاتری ها بیخیال شاتر بشن
    اما در کل موضوع جالبیه واسم ادم میتونه ISP رو انتخاب کنه که تو این شرایط قطع نشه

7. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ای پی تون ماله یه کشور دیگه میزنه احیانا چرا به چی پی ان نیازمند شدی؟

داره خودمونی میشه yedostekhob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سرعت شاتل اینجا یه چند ماهی هست که زیاد شده مثلا من 128 اکو دارم با 250 تا دانلود می کنم شبا هم با 70 خدایش تکه فعلا تا اونجا هم که می دونم 450 تا یوزر داره اینجا پورتمم بین 4 نفر شییر هست

داره خودمونی میشه vahoodonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من حدودا 8 ماهی هست که اکو 128 از شاتل دارم باور کنید ازش خیلی خیلی ممنونم واقعا عالی
    مرکز مخایراتیم اینه: شهید چمران

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این ایمیل امروز اومد واسم !

علاقه مندیم به اطلاع برسانیم که متاسفانه بررسی های انجام شده توسط کارشناسان فنی شاتل طی روزهای اخیر، نشان از آن دارد که استفاده از برخی سرویس های اینترنت دچار محدودیت هایی شده یا در برخی از ساعات شبانه روز با اختلالاتی همراه گردیده است. بر این اساس، کاربران در استفاده از پروتکل ها یا سرویس هایی همچون صفحات https ، VPN و ... با مشکلات گاه بسیار جدی رو به رو هستند. به عنوان مثال صفحات مربوط به ایمیل یاهو، جی میل و ... ممکن است با تاخیر قابل توجه باز شود و یا با سرعت بسیار محدود در اختیار کاربران قرار گیرد. کارشناسان فنی شاتل با نمونه گیری های متعدد در Zone های متفاوت شبکه این موضوع را بررسی کرده اند و نمودار چند نمونه از این بررسی ها که تاخیرها در باز شدن این گونه صفحات را نشان می دهد در زیر آورده شده است. نمودارهای زیر زمان باز شدن صفحات را به ثانیه در ساعات مختلف نشان می دهد. هرچند این موضوع دایمی نیست و در ساعات مختلف شبانه روز و حتا برای کاربران مختلف متفاوت است، اما اختلال و محدودیت همچنان وجود دارد. به عنوان مثال، حتا ممکن است زمانی که یک کاربر برای باز کردن صفحه ی https خاصی با مشکل جدی رو به رو باشد، کاربر دیگری اصلا" چنین مشکلی را تجربه نکند:

نمودار شماره 1: متوسط زمان باز شدن صفحه اول گوگل از طریق پروتکل HTTPS. با وجود کم حجم بودن این صفحه، متوسط زمان Load شدن این صفحه بالا است و در طول روز بسیار متغیر است.

نمودار شماره 2: متوسط زمان باز شدن صفحه اول گوگل از طریق پروتکل HTTP و به طور عادی. همان گونه که مشاهده می شود در بازه زمانی مشابه، مدت زمان باز شدن این صفحه در مقایسه با حالت HTTPS، بسیار کم است و در طول شبانه روز نیز از یک روند تقریبا ثابت برخوردار بوده است.

نمودار شماره 3: متوسط زمان باز شدن صفحه اول kernel.org از طریق پروتکل HTTPS. با وجود کم حجم بودن این صفحه، متوسط زمان Load شدن این صفحه بالا است و در طول روز بسیار متغیر است.

نمودار شماره 4: متوسط زمان باز شدن صفحه اول yahoo از طریق پروتکل HTTP و به طور عادی. همان گونه که مشاهده می شود در بازه زمانی مشابه، مدت زمان باز شدن این صفحه بسیار کم است و در طول شبانه روز نیز از یک روند تقریبا ثابت برخوردار بوده است.

به هر روی، این تغییرات و مشکلات ایجاد شده مربوط به زیرساخت شبکه اینترنت کشور بوده و به کلی خارج از کنترل شاتل و دیگر شرکت های سرویس دهنده ی خدمات اینترنت است. با این همه، کارشناسان فنی ما در حال پی گیری، کسب اطلاعات بیشتر و برطرف ساختن آنها با سازمان های مربوطه هستند. اما متاسفانه زمان دقیقی برای برطرف ساختن این مشکلات وجود ندارد و شرکت شاتل و دیگر شرکت های سرویس دهنده ی خدمات اینترنت نیز کاری جز پی گیری برای حل آنها نمی توانند انجام دهند.

از توجه شما سپاس گزاریم.

امور مشترکین
    گروه شرکت های شاتل

13. این کاربر از Kaptian Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •