تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3632 از 4105 اولاول ... 26323132353235823622362836293630363136323633363436353636364236823732 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,311 به 36,320 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان من 1 آبان اعزاممه اگه الان برای امریه وزارت نفت اقدام کنم جواب میگیرم و وقت میشه امریه بگیرم؟!
    دوستان پارتی برای گرفتن امریه باید در چه حدی باشه پارتی؟!به نظرتون کوتاه ترین زمان گرفتن امریه شرکت نفت چند ماه هستش؟!

نماینده میتونه الان برام امریه شرکت نفت بگیره؟!
    با تشکر لطفا جواب منو بدین ضروریه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان یگان من افتاده مواد مخدر ناجا کارگزینی وظیفه. آدرسشو زده تهران میدان ونک
    آدرس دقیق تره اونجارو کی میدونه من چجوری اونجارو پیدا کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان من 1 آبان اعزاممه اگه الان برای امریه وزارت نفت اقدام کنم جواب میگیرم و وقت میشه امریه بگیرم؟!
    دوستان پارتی برای گرفتن امریه باید در چه حدی باشه پارتی؟!به نظرتون کوتاه ترین زمان گرفتن امریه شرکت نفت چند ماه هستش؟!

نماینده میتونه الان برام امریه شرکت نفت بگیره؟!
    با تشکر لطفا جواب منو بدین ضروریه
    دوستانی که اطلاع دارن لطفا راهنمایی کنن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان دوره تکمیلی بسیج 45 روزه اگه من 30 روزش رو برم و 15 روز عملیش رو نتونم برم میتونم از مزایایه دوره تکمیلی استفاده کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حادثه دلخراش برای سربازان عزیز منطقه :
    واژگونی دو دستگاه اتوبوس حامل سربازان صفر پنج کرمان ۸۰ مجروح و ۱۹ کشته بر جا گذاشت.
    این دو حادثه بامداد امروز در کیلومتر۱۵ جاده نی ریز -کرمان و کیلومتر۶۵جاده سروستان -شیراز رخ داد.

6. این کاربر از alireza-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تصادف مرگبار دو اتوبوس سربازان پادگان ۰۵ کرمان در جاده نی‌ریز/ ۱۹ نفر کشته و ۸۰ نفر زخمی شدند

خبرگزاری صدا و سیما نوشت: فرمانده انتظامی شهرستان نی ریز گفت: یک دستگاه اتوبوس در گردنه «لای رز» نی ریز به دره سقوط کرد که بر اثر این حادثه 19 سرنشین کشته و 29 نفر مجروح شدند.

واژگونی دو دستگاه اتوبوس حامل سربازان پادگان «صفر پنج» کرمان ۸۰ مجروح و ۱۹ کشته بر جا گذاشت.
    این دو حادثه بامداد امروز در کیلومتر۱۵ جاده نی ریز -کرمان و کیلومتر۶۵جاده سروستان -شیراز رخ داد.
    فرمانده انتظامی شهرستان نی ریز گفت: یک دستگاه اتوبوس که از کرمان به سمت شیراز در حرکت بود ساعت یک بامداد امروز در گردنه «لای رز» نی ریز به دره سقوط کرد که بر اثر این حادثه 19 سرنشین کشته و 29 نفر مجروح شدند.
    سرهنگ عزیز برزگر گفت: انحراف از جاده و ناتوانی راننده در کنترل اتوبوس ، علت این حادثه خونین است.

کشته‌شدگان حادثه سقوط اتوبوس همگی سرباز بودند

ایسنا نوشت: رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا اعلام کرد که کشته شدگان و مصدومان حادثه اتوبوس در نی‌ریز فارس، سرباز بودند.
    سرهنگ نادر رحمانی در تشریح جزییات این حادثه اظهار کرد: این حادثه در ساعت 1:20 بامداد چهارشنبه در محور سیرجان - نی‌ریز رخ داده و در پی آن یک دستگاه اتوبوس ولوو از مسیر خود خارج و به دره سقوط کرد.
    وی با بیان اینکه این اتوبوس با 36 سرنشین از کرمان به سمت اهواز در حال حرکت بود، اظهار کرد: گزارش‌های اولیه حاکی از فوت 14 تن در سرصحنه و مجروح شدن 22 تن دیگر است که البته با توجه به وخامت حال برخی از مجروحان، احتمال افزایش کشته‌شدگان در حین انتقال یا پس از رسیدن به بیمارستان وجود دارد اما آنچه که فعلا در گزارش پلیس آمده، 14 مورد فوتی است.
    رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور در مورد اینکه اتوبوس متعلق به چه نهادی بوده، گفت: اتوبوس شخصی اما در اختیار پادگان «صفر یک ارتش کرمان» بوده و سرنشینان آن نیز همگی سربازانی بودند که از این پادگان به مقصد اهواز در حال حرکت بودند که متاسفانه این حادثه رخ داد.
    رحمانی با بیان اینکه علت این حادثه در دست بررسی است، گفت: کارشناسانی در حال بررسی هستند که خستگی یا خواب‌آلودگی راننده باعث این حادثه شده و یا نقص فنی علت آن بوده است.
    مرتضی سلیمی، قائم مقام سازمان امداد و نجات پیش از این شمار قربانیان حادثه ١٩ تن اعلام کرده و گفته بود که ۱۶ تن آنها در صحنه و سه تن نیز در مرکز درمانی جان باختند.

8. این کاربر از moji07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

برادرت برعكس خيليا عاقله
    صبر كنهرخدمتشو بخره
    دوست عزیز شما شوخی میکنی؟ یا حقیقتش میگی؟ ما همه بهش میگیم بره 2ساله تمام میشه... برادرم گوش نمیده میگه پاسپورت نمیخام... گواهینامه نمیخام تمدید کنم تا سال 1401 دارم... ج.از کسب نمیخوام .... وام بانک نمیخام و... بیمه نمیخوام...میشه یه دلیلی بگین تا مجبورش کنیم بره

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوستان کسی تجربه آموزشی تو پادگان مالک اشتر اراک رو داره؟ اگه میشه تجربیاتتون بگین که چجور جایی هست، مخصوصا تو پاییز و زمستون

این رزم انفرادی ، کلا چطوریه؟
    Last edited by Amir-Rainman; 22-06-2016 at 17:36.

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز شما شوخی میکنی؟ یا حقیقتش میگی؟ ما همه بهش میگیم بره 2ساله تمام میشه... برادرم گوش نمیده میگه پاسپورت نمیخام... گواهینامه نمیخام تمدید کنم تا سال 1401 دارم... ج.از کسب نمیخوام .... وام بانک نمیخام و... بیمه نمیخوام...میشه یه دلیلی بگین تا مجبورش کنیم بره
    دو سال از بهترين سالهاى جوونيشه
    چى ميفهمى اخه
    خيليارو ميشناسم كه نرفتنو از زندگيشون هم راضين
    همشونم به ريش منوشما ميخندن

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام
    برادر جان، شما درست راهنمایی میکنید.
    این قوانین مرتبط به خرید سربازی معلوم نیست دو سال دیگه هم پابرجا باشه یا نه! چندسال دیگه تعداد مشمولان کشور به شدت کم میشه و بعید نیست دوباره نیروی انتظامی برا پیدا کردن سربازا تا دم در خونشون هم بره!!! برادرتون الان جووونه اینجوری میگه وقتی به سلامتی تشکیل خانواده داد و زندگیشون افتاد تو روالش اونوقته که مشکلات نبود سربازی نمایان میشه!!! حالا چه بازاری باشه چه هم موقعیت کارمند شدن براش ایجاد بشه و چههای دیگه!!! بهتره تا جوونه بره و از سرش وا کنه این کنه رو!!! تا دلتون بخواد سرباز پر سن و سال دیدم که بسیار پشیمان بودن از اینکه به وقتش نیومدن خدمت (قبل ماجرای خرید خدمت)... از من به شما اطمینان که این قانون خرید بعد چند سال حتما حذف خواهد شد!!

13. 3 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •