سلام دوستان
من بعد 35 گیگ دانلود رایگان هنوز محدود نشدن
یه راه حل پیدا کردم
به ازای هر 10گیگ دانلود شبانه رایگان 1گیگ حجم بخرید
فک کنم اینجوری محدود نشین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان
من بعد 35 گیگ دانلود رایگان هنوز محدود نشدن
یه راه حل پیدا کردم
به ازای هر 10گیگ دانلود شبانه رایگان 1گیگ حجم بخرید
فک کنم اینجوری محدود نشین
ما که همون دو مگه ولی پینگ و سرعت رو برید حالشو ببرید
اکو 128 - اصفهان
این پینگ واقعی نیست.
الان من تست میگیرم :
پینگ من فکر کنم 590 باشه نه 59.
البته اگه بی انصاف نباشم باید بگم که خیلی خوبه سرعت الان چند ماهه روی 2 مگه. فیلم ها رو خیلی سریع میشه دانلود کرد و از اونطرف هم به قول دوستمون ترافیک اضافه باید بخریم! به این میگن سیاست فروش![]()
بابا چه نوشابه ای واسه شاتل باز میشه؟؟؟
ولی عجب جمله های تاثیرگذاری چه جمله بندی داره کف کردم .........
بی شوخی این مشتری مداریش و این سیاست فروشش تو حلقم خیلی قشنگ بود
بچه ها واسه من ایمیل نیومده ! قضیه اش چیه ؟ منم 128 اکو تهران دارم منطقه ای یا نه هر کی مشکل داشته واسش فرستادن ............
سرعت ارت رو مثل اینکه واقعی کردن سرعت art3 یهو شد 30 :O ماه پیش 90 بود از اول این ماه هم 60 شده بود !!!!
چند وقته مشترکشون هستی ؟
یه خانوم سک/سی بود ... همش آه و اوه میکرد ! نفهمیدم بخاطر من بود یا همیشه همینوطوری بود
ساعت 10 صبح .. شماره اش هم 23072 ..
اول برگشت گفت پشتیبانی چطوره .. خلاصه حسابی عقده شبانه رایگانی که محدود کردن رو دراوردم ...
واسه اینکه منو رام کنه هر 5 ثانیه میگفت .. تولدت مبارک .. تولدت مبارک ... هدیه ما به شما 3 گیگ ترافیک ..
بهش گفتم مثل اینکه دستت شفاست .. ببین میتونی محدودیت شبانه رو واسم ورداری ؟!
میگفت نرم افزاریه .. براساس الگوریتمه ... منم حسابی سر به سرش میزاشتممیگفتم آخه شما خیلی مهربونی .. هیشکی مثل تو نیستش ... جشن تولدمه یه هدیه بده که هیچ وقت فراموشت نکنم ..
دوست پسرش بدونه !!![]()
Last edited by Doublex; 04-01-2012 at 17:31.
من موندم دوستان عزیز چرا هنوز با شاتل قرار داد دارین؟
من پارسال 5 ماه با شاتل بودم کلافه شدم هر روز اعصاب خوردی و کسی هم جواب گو نبود.
الان چند ماهه با صبانت کار میکنم خیلی خیلی عالیه سرعتشم عالیه.
شاتل رو رو به خدا بسپارید
این 3گیگ رو فقط به مراکزی میدن که مشکل دارن.. من الان دو هفته است نتمون قطع و وصل میشه شدیدا. و پورتهای https هم کامل بسته است یعنی اصلا ایمیل نمیشه چک کرد.. اگه سرویس شما هم مشکل داشته باشه ایمیل میدن دیگه..
* بچه ها من شنیدم که توی این مراکز ( مشکل دار ) سیستم اینترنت ملی داره تست میشه. یعنی اول از همه ما باید با اینترنت بای بای کنیم![]()
Last edited by parisa6628; 04-01-2012 at 20:54.
حالا جالبه از یه طرف به من که ارت دارم ایمیل زدن که ماه دیگه 15 روز رایگان تو فکتورت حساب میشه از طرف دیگه سرعت رو اوردن رو 30 !!!! من باورم نمیشه ماهی 45 تومن پول بدم برا سرعت 30 !!!!
سیاستهای مضخرف شاتل هست دیگه یه جا هدیه میده از یه طرف دیگه جبران اون هدیه را سرتون خالی میکنه! خیلی اینها ..... هستند!![]()
هم اکنون 95 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 95 مهمان)