تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3630 از 4428 اولاول ... 263031303530358036203626362736283629363036313632363336343640368037304130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,291 به 36,300 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نمیدونم والا یه نفر از ماناماد گفت مودمای d-link و tp-link بوردشون ضعیفه و بعد از چند سال فرسوده میشن
    کی گفته حاجی من الان 8 ساله d-link 2640u دارم هنوزم مثل بنز کار میکنه تو بازی پینگ زیر 150 شبی 6-7 گیگ هم راحت باش میگیرم
    اصن از d-link بهتر مودم نداریم که با پارس سازگار باشه

2. این کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان من یه مشکل دوستان من یه مشکل عجیب دارم چند وقتی هستش اینترنتم وصل شده رو 9 مگ بسته بودن که خطم نمیکشید گفتم بزارن رو 4 که مشکلی نبود فقط مشکل از ساعت 7.45 شب شروع میشد تا اتمام تایم رایگان که snr خط به شدت افت می کرد و خط میومد رو 2 مگ و پایینتر اولش فکر میکردم مشکل شاید از من باشه و اتصالات که اینجور نبود و با توجه به نزدیکی اتاقم به کابلی که مخابرات کشیده کابلو مستقیم آوردم تو اتاقم 30 سانت سیم وصل کردم و زدم به مودم و زنگ زدم پشتیبانی جریانو گفتم گفت مودمو خاموش کن الان خططو با نرم افزار تا مرکز چک میکنم بعد 5 دقیقه گفت فاصلت تا مرکز زیاده 4 کیلومتر هیچ کاریش نمیشه کرد بد گیر دادم گفتم پورتمو عوض کنید گفت کارشناس می فرستیم مرکز از سر خط چک کنه 72 ساعت بعد خبر میدیم امروز صبح خطم دوباره 9 مگ شده بود بعد یکی دو ساعت زنگ زدن میگن خططون چک شده مشکلی نداشته الان رو 2 مگ میزاریم مودمو تا فردا خاموش نکن با نرم افزار داریم تست می کنیم ببینیم قطعی نداشت دوباره 4 قرار میدیم که زنگ زدنو رو 4 قرار دادن

الان تقریبا مشکل اصلی نویزو پیدا کردم ! کابلی که توسط مخابرات کشیده شده نزدیک سیم های تیر برقه که یه مقدار شکم دادن و چون اون ساعت ( 7.45 شب ) چراغ تیر برق روشن میشه snr به شدت افت میکنه میاد رو 5 6 ولی صبح ساعت 6.45 تت چراغای تیر برق خاموش میشن snr میاد رو 11 !!! به 117 زنگ زدم اعلام خرابی کردم بعد نیم ساعت تماس گرفتن یارو با لحن بدی میگه آقا الکی چرا اعلام خرابی میکنی تلفونتون وصله که میگم نویز داره خطم به خاطر نزدیکی به کابل برق میگه به ما چه زنگ بزن 2020 میگم از مخابرات سرویس ندارم میگه به ما چه خداحافظ

مسیر کابل مخابرات هم یه مقدار عوض کردم و به سیم ها دور کردم ولی فایده نداشت اساتید راه حلی به ذهنتون میرسه انجام بدم ؟؟؟؟؟ ممنون

این وضعیت الان خط داغون ما

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه مشکل دوستان من یه مشکل عجیب دارم چند وقتی هستش اینترنتم وصل شده رو 9 مگ بسته بودن که خطم نمیکشید گفتم بزارن رو 4 که مشکلی نبود فقط مشکل از ساعت 7.45 شب شروع میشد تا اتمام تایم رایگان که snr خط به شدت افت می کرد و خط میومد رو 2 مگ و پایینتر اولش فکر میکردم مشکل شاید از من باشه و اتصالات که اینجور نبود و با توجه به نزدیکی اتاقم به کابلی که مخابرات کشیده کابلو مستقیم آوردم تو اتاقم 30 سانت سیم وصل کردم و زدم به مودم و زنگ زدم پشتیبانی جریانو گفتم گفت مودمو خاموش کن الان خططو با نرم افزار تا مرکز چک میکنم بعد 5 دقیقه گفت فاصلت تا مرکز زیاده 4 کیلومتر هیچ کاریش نمیشه کرد بد گیر دادم گفتم پورتمو عوض کنید گفت کارشناس می فرستیم مرکز از سر خط چک کنه 72 ساعت بعد خبر میدیم امروز صبح خطم دوباره 9 مگ شده بود بعد یکی دو ساعت زنگ زدن میگن خططون چک شده مشکلی نداشته الان رو 2 مگ میزاریم مودمو تا فردا خاموش نکن با نرم افزار داریم تست می کنیم ببینیم قطعی نداشت دوباره 4 قرار میدیم که زنگ زدنو رو 4 قرار دادن

الان تقریبا مشکل اصلی نویزو پیدا کردم ! کابلی که توسط مخابرات کشیده شده نزدیک سیم های تیر برقه که یه مقدار شکم دادن و چون اون ساعت ( 7.45 شب ) چراغ تیر برق روشن میشه snr به شدت افت میکنه میاد رو 5 6 ولی صبح ساعت 6.45 تت چراغای تیر برق خاموش میشن snr میاد رو 11 !!! به 117 زنگ زدم اعلام خرابی کردم بعد نیم ساعت تماس گرفتن یارو با لحن بدی میگه آقا الکی چرا اعلام خرابی میکنی تلفونتون وصله که میگم نویز داره خطم به خاطر نزدیکی به کابل برق میگه به ما چه زنگ بزن 2020 میگم از مخابرات سرویس ندارم میگه به ما چه خداحافظ

مسیر کابل مخابرات هم یه مقدار عوض کردم و به سیم ها دور کردم ولی فایده نداشت اساتید راه حلی به ذهنتون میرسه انجام بدم ؟؟؟؟؟ ممنون

mode مودم بذار روی auto خودش انتخاب کنه بهتره

5. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

mode مودم بذار روی auto خودش انتخاب کنه بهتره
    رو auto هست دوست عزیز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

داداش شما فقط تیک adsl2+ رو داشته . وضعیتت بهتر میشه

Sent from my GT-I9300

8. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

4کیلومتر تا مرکز فاصله زیاده واقعا! ولی یه کاری کن من جواب گرفتم snr اومده روی 36
    یه خط بخر از مخابرات (50تومنه) بعد ADSL انتقال بده روی اون خط وقتی وصل شد
    تجهیزات مخابرات هم تاثیر زیادی داره در نویز
    حتی می تونه از کافوی شما هم باشه
    درسته فاصله هم زیاد ولی حداقل باید به شما 7مگ رو بده نه 4مگ که قطع هم میشه!

10. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

داداش با این توصیفات کار زیادی نمیتونید بکنید فقط از خود مرکز مخابراتی باید بخواید تا درستش کنه
    که اگر بخوان میتونن سیگنال رو دستکاری کنن تا بهتر بشه ( یکی از دوستام انقدر شکایت کرد تا درستش کردن )
    یا اینکه سبیل یه سیم بان رو چرب کنی تا اتصالات خطت رو توی مسیر و جعبه های مخابراتی چک کنه

12. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

4کیلومتر تا مرکز فاصله زیاده واقعا! ولی یه کاری کن من جواب گرفتم snr اومده روی 36
    یه خط بخر از مخابرات (50تومنه) بعد ADSL انتقال بده روی اون خط وقتی وصل شد
    تجهیزات مخابرات هم تاثیر زیادی داره در نویز
    حتی می تونه از کافوی شما هم باشه
    درسته فاصله هم زیاد ولی حداقل باید به شما 7مگ رو بده نه 4مگ که قطع هم میشه!
    فاصله 4 کیلومتر و 600 متر ! این خطم 3 هفته نیست گرفتم یه خط دیگه خونمون داره ولی به اسم یه نفری هست که نیستش و دسترسی به کپی کارت ملی و شناسنامش هم نداریم امکان داره برای اون خط اینترنت بگیرم؟
    بله خودمم اینطور فکر میکنم مشکلی که شب ها نویز وحشتناک میاد رو خط رو 100% اطمینان دارم از نزدیکی سیم تیر برق به کابل تلفن هستش ولی مشکل صبح رو نمیدونم

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فاصله 4 کیلومتر و 600 متر ! این خطم 3 هفته نیست گرفتم یه خط دیگه خونمون داره ولی به اسم یه نفری هست که نیستش و دسترسی به کپی کارت ملی و شناسنامش هم نداریم امکان داره برای اون خط اینترنت بگیرم؟
    بله خودمم اینطور فکر میکنم مشکلی که نویز وحشتناک میاد رو خط رو 100% اطمینان دارم از نزدیکی کابل برق به کابل تلفن هستش ولی مشکل صبح رو نمیدونم

ممنون
    بقیه تیک ها بغیر از adsl2+ رو بردار و ببین نویزت تغییر میکنه یا نه.

Sent from my GT-I9300

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

داداش با این توصیفات کار زیادی نمیتونید بکنید فقط از خود مرکز مخابراتی باید بخواید تا درستش کنه
    که اگر بخوان میتونن سیگنال رو دستکاری کنن تا بهتر بشه ( یکی از دوستام انقدر شکایت کرد تا درستش کردن )
    یا اینکه سبیل یه سیم بان رو چرب کنی تا اتصالات خطت رو توی مسیر و جعبه های مخابراتی چک کنه
    مرکز مخابراتی ما که میری جوابتو به زور میدن چه برسه پیگیری کنن الان از طریق سایت بازرسی مخابرات یه شکایت نامه ارسال کردم ببینم شاید پیگیری کردن!

منظور از کابل بان همونی هست که اومد تلفونو وصل کرد؟ شماره اونو دارم زنگ میزنم ببینم کاری می تونه انجام بده ممنون

16. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •