تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3630 از 4751 اولاول ... 2630313035303580362036263627362836293630363136323633363436403680373041304630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,291 به 36,300 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من که باور نمیکنم کسانی که میان اینجا و میگن سرعتمون خوب شده کاربر معمولی باشند فکر کنم از همکاران شاتل باشن چون من الان 10 روز هست که شاتل گرفتم 128eco فقط روز اول سرعتم 65 بود الان 9 روز میشه سرغتم چه شب چه روز از 18 بالاتر نمیره فردا می خوام اگه بشه تبدیلش کنم به 512 شاید بهتر بشه سرعتم
    باور کن ! تا 9 دی افتضاح بود. 3 روزی میشه خوب شده !

دیگه حرف من رو باور نمی کنی هیچی دیگه.

شاید منطقه ای باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    از امشب فکر کنم سرعت من دو برابر شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پهنای باندو فکر کنم دو برابر کردن

سرویس اکو 128 - یک ساله - مشهد
    دوستان 100 بار گفته شده !!!!!!! فايل هاي سرور هاي معروف مثل فايرفاكس در سرور موزيلا يا ... در سيستم cash شده !!
    پس سرعت بايدم همچين چيزي باشه !! ديگه اينو همه ميدونن ...
    مطمئن هستي سرويس 128 رو 4 مگ ميبندن !!
    تا هفته پيش كه من شاتل بودم 512 رو 2 مگ ميبستن !!
    سرعت دانلود شبانت رو هم بزار mahla eel جان ...

اينم آسياتك 1 مگ كرج:
    ساعت 2:28 تست شده يعني در ساعات رايگان

Last edited by 3FX; 04-01-2012 at 03:34.

3. این کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما مگه 512 گرفتی که سرعتت اینه من 128 هست سرعتم از 18 بالاتر نمیره زنگ هم که میزنم بهم میگن تازه شما 2 مگ هم بالاتر هستی باید 16 باشه گفتم عجب در ضمن من فکر کنم منطقه ای باشه راستی الان بهترین شرکت چه شرکتی هست که شبانه اش مجانی باشه و سرعتشم عالی باشه و البته قیمتشم مناسب تر از جاهای دیگه باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز منم تولدم 10 بهمن خیلی دلم می خواد باهاشون حرف بزنم و خالی شم .... چجوری باهات حرف زد خوب یا بد ؟ بعد اعتراض کردی چی جواب می داد ؟ هرچی دلم می خواد بگم ؟؟ راستی ساعت چند با چه شماره ای بگو من هر شماره ای و جواب نمی دم ....البته بخاطر شاتل دو روز به تولدم 2روز بعد تولد همه تماسارو جواب می دم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوووففففففففففففففف آسیاتک ترکونده بابا ایول به آسیاتک کاش می شد دانلود هامو بدم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام بگیره البته تو ساعت رایگان و میگم ها جسارت نشه ولی خوشبحالتون ما انقدر شب ها روی 2تا5 سرعت داشتیم این 3شب که سرعت واقعی رو بقول خودشون میدن یعنی12 چقدر خوشحالیم ..........سرویس شما چنده که سرعت شبانه شما اینقدره؟بعدش البته عین شاتل نشه بعداز1ماه کمش کنن !نه؟؟

دوست عزیز مرتضی منم 128 اکو دارم و طبق گفته پشتیبانی تهران سرعت روی 12تا16 نرمال هست و اگر بالاتر بره دیگه لطف شاتل بوده و بیشتر نخواهید... اینو پشتیبانی گفته ....
    ولی من از این حرص خوردن شبهام این 3روز کم شده سرعتم بدک نیست بهتر است از 1ماه پیشه .....

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان منم 128 دارم و پهنام دوبرابر شده و Downstream این شده: 4604
    این فایلم برای تست سرعت گذاشتم برای دان:

شبانه هم همین بود
    حال داد دمشون گرم.
    Last edited by M0hsen3D; 04-01-2012 at 09:55.

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

برای من دان استریم همون 2 مگ عین قبل هست ! فقط چند روزه افت نداره.

شب هم جرات دانلود ندارم . میترسم محدود شم !

9. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مشترک گرامی (********): علاقه‌مندیم به اطلاع برسانیم از آن جایی كه فراهم آوردن رضایت مشتریان و ارایه‌ی سرویس با بالاترین كیفیت ممكن یكی از اصلی‌ترین اهداف شركت شاتل محسوب می‌شود، این شركت به طور مرتب و با برنامه‌ریزی منسجم و دقیق، اقدامات لازم برای افزایش امكانات مورد نیاز مخابراتی را در زودترین زمان ممكن انجام می‌دهد تا بتواند همواره خدماتی با بهترین کیفیت دراختیار مشتریان قرار دهد.
    متاسفانه، تاخیر به وجود آمده در فراهم آمدن امکانات مخابراتی مورد نیاز برای این منظور با وجود پی­گیری­های مکرر این شرکت در مرکز مخابراتی شما، موجب گشته است تا سرعت در مرکز مخابراتی شما طبق استانداردهای شرکت شاتل نباشد، یعنی هرچند سرعت منطبق بر سرعت قرارداد و میزان تعهد در قرارداد بوده است، اما با آن چه که شاتل در استانداردهای خویش برای ارایه به مشتریان در نظر گرفته، تفاوت داشته است. نکته­ی قابل توجه دیگر نیز آن است که هم اینک نیز برخی از سرویس­های اینترنتی و پروتکل­هایی همچون Https نیز دچار اختلالاتی­ خارج از کنترل شاتل است که دلایل و شرایط آن در ایمیل جداگانه­ی دیگری برای شما ارسال خواهد شد.

بی‌گمان، تلاش و پی‌گیری بی‌وقفه برای برطرف ساختن این مشكل توسط شركت شاتل همچنان ادامه دارد و امیدوار است كه تلاش‌های انجام شده طی روزهای آینده به ثمر نشسته و این مشكل به طور كلی برطرف شود. از آن جایی که اختلال­های پیش آمده از سوی شرکت شاتل بوده است، ضمن عذرخواهی از مشکل پیش آمده و قدردانی از صبوری شما مشترک گرامی، معادل 15 روز شارژ رایگان در تاریخ 20 دی ماه به سرویس شما تعلق خواهد گرفت که به طور خودکار در صورت حساب بعدی شما قابل استفاده خواهد بود.
    امیدواریم در آینده شاهد مشكلاتی از این دست نباشیم و همچنان ارایه‌ی سرویس با بالاترین كیفیت ممكن به مشتریان یكی از افتخارات همیشگی ما محسوب شود. در پایان، از حسن همكاری و صبوری شما سپاس‌گزاریم. بی‌گمان، مشتریان، بزرگ‌ترین سرمایه ما محسوب می‌شوند و همكاری با آنان فرصتی مغتنم برای ماست.

با سپاس

امور مشترکین
    گروه شرکت­های شاتل

با سلام این ایمیل امروز برام اومده!

11. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من الان یک هفته است نمیتونم وارد ایمیل بشم ( https) مشکل داره شدیدا!

جالبه تماس میگرفتیم میگفتند مشکل از مخابراته. پس الان اعتراف کردند که مشکل از سمت خود شاتل هست. 100 درصد این ایمیل برای من هم اومده منتها من نمیتونم بازش کنم . الان سومین دفعه است دارم تلاش میکنم ولی باز نمیشه!

13. 2 کاربر از parisa6628 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

.....................
    Last edited by parisa6628; 14-01-2012 at 14:29.

15. این کاربر از parisa6628 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 360 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 360 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •