مرسی...مشکل این بود که وقتی با وی پی ان سرچ میکردم اینجوری میشد ولی با آیپی خودم مشکلی نداره
مرسی...مشکل این بود که وقتی با وی پی ان سرچ میکردم اینجوری میشد ولی با آیپی خودم مشکلی نداره
سلام من این کار رو کردم.
دیشب 3تا تورنت گزاشتم واسه دانلود.
یکیشون ساعت 4صبح تمام شد اما اون 2تایه دیگه اثلا شروع به دانلود نکردن.
راستی اعداد اون قسمتی که گفتید رو روی 1 گزاشتم.
نکنه باید روی 3 میزاشتم ؟!!!!!!
اینم عکسش :
خواهش میکنم راهنماییم کنید . خیلی گیر این مسله هستم دوستانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
راستی توی این عکس هر دو تا گزینه روی عدد 2 هستند. اما باز هم شروع میکند به سید کردن.دیگه نمیدونم علتش چیه!اینم عکسش است :
به نظر شما مشکل در استارت صف است ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من شب وقتی میخوام فایل رو دانلود کنم فقط کلیک راست میکنم و start f ر. میزنم. روشم اشتباهه ؟؟؟؟؟؟
Last edited by imanparsa; 22-03-2011 at 12:54.
سلام دوستان عزيز
من تازه با تورنت آشنا شدم حقيقتش هم حال خوندن363صفحه رو ندارم D:
بنده سرعت دانلودم باIDMحدودا150كيلو بايت در ثانيه است اما با تورنت 8كيلوبايت!!
تا اينجا متوجه شدم بايد SEEDSوPEERSبالا باشه D:
تنظيماتي نسبت به سرعت بايد در برنامه اعمال كنم؟
من هيچ چيزي رو هم تنظيم نكردم همه حالت پيش فرض هستند
ممنون از راهنمايي تون
راستي عيدتون هم مبارك![]()
مشکلت کاملا مشخص هست
شما شروع اجباری ( یا start force فکر کنم تو اینگلیسی هست ) رو انتخاب کردید که اسمش روشه یعنی به همه دانلود ها و اپلود ها زور میگه .باید همه تورنت هارو به صورت معمولی انتخاب کنی تا تک تک هر کدوم تموم شد بعدی رو شروع کنی ( تو حالت اجباری تا تورنت دیگر ان به استاندارد های اپلود و دانلود نرسه تورنت رو ول نمی کنه)
پس اینو بخون که خلاصه ای هستش که من جمع کردم ( فکر کنم یک 100 صفحه ای رو شامل بشه ) بعد بیا سر مسائل بعدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by zed2; 26-03-2011 at 13:33. دليل: لینکش نمی دونم چرا جا موند
یک سوال: فایل های تورنت از محدودیت حجم دانلود هم کم میکنند؟
سلام--چطور با نرم افزار mtorent زمان بندی کنم که دانلودهایم رادر شب انجام بده----در قسمت زمان بندی نرم افزار زمان شروع اتمام ندارد من اخرین ورژن ان را دانلود کردم-----متشکر
سوال:
اگه تکراریست معذرت
ایا نرم افزاریست که بشه باهاش با گوشی موبایل از روش تورنت استفاده کرد؟
بله
نرم افزاری به این نام من نتونستم پیدا کنم .ادرس سایتش رو میشه بدید؟
تا انجایی که می دونم هنوز نه ( چون به شدت باتری خور هست و تمام مدت ارسال و دریافت دارین)![]()
متشکر--فکر می کنم همان نرم افزار میو تورنت است با ان ایکون سبز رنگش-----
همان utorrent منظورتون هست ( ارم میکرو چون سخته زدنش همه با u مشخص می کنن.)
منو های من اینگلسی است اگر فارسی هست بگو فارسی شو بگم.
بخش perferences برو گزینه queueing در انجا می تونی تنظیمات شروع دانلود و.... رو انجام بدی که به صورت مربع های رنگی انتخاب می شن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)