رو td روان تره
رو td روان تره
من با اینکه تو پوشش td نیستم، با دو چراغ روشن، سرعت دانلود بیشتر و پینگ کمتر نسبت به fd با 5 چراغ روشن داره. ولی سرعت آپلود در fd بیشتر از td هست. در کل با td وبگردی روان تری دارم(با وجود سیگنال خیلی ضعیف)
من روی fd پینگ پایینتری دارم ولی با این حال حتی زمانی هم که سرعتم بدون نوسانه و چهل مگ رو کامل میده بازم یه کندی توی پیج باز کردن احساس میکنم که روی تی دی اینطور نیست ، دلیلش چیه که حتی وقتی پینگ تی دی از fd بالاتره بازم سرعت پیج باز کردن بیشتره؟
شما با هر دو حالت td و fd از ایپی یا دومین اون پیجی که بازش میکنی، پینگ بگیر و نتیجه رو بزار تا ببینم مشکلش چیه
یه پیج که نیست منظورم کل نته ، مثلا رو تی دی با هیچ خط انتن پینگ گوگل و اینا حول و حوش ۱۳۵ هست و سرعت هم نهایت ۸ مگ که تا سایتا رو میزنی درجا باز میکنه ، حالا رو fd همین سایتا رو پینگ ۱۰۹ میده و سرعت ۲۵ مگ و یا بیشتر ، اما گوگل و اینا رو که زدی کمی سنگین لود میشه و یه روان نیست . من اولش فکر کردم از dns ولی تغییر دادم و بازم همونه ، نمیدونم چرا اینطوریه
در کل اینترنت سیمکارتی ثابت نسبت به همراه، ثبات و پایداری بیشتری داره.
ولی بازم بهتره با پشتیبانی مبین نت صحبت کنید تا بررسی کنن چرا اینطوریه.(با توجه به اینکه پینگ سایتا با fd کمتره براتون)
بی زحمت نتیجه رو هم اعلام کنید
خودم td رو ترجیح میدم به رومینگ fd. (البته اگر پوشش td مناسب باشه.)
Last edited by mostafadc; 30-12-2019 at 11:25.
یوزرنیم و پسورد روت مودم مبین نت b612
Login=Root
Password=R0Br0o^S85~LT3@MN
با این یوزر امکان لوکال آپدیت رو فعال دارید
دوستان اگر تونستید این مودم رو انلاک کنید لطفا اطلاع سرانی کنید ممنون
این چجوری کار میکنه؟
تو صفحه اصلی 192.168.1.1 که زدم گفت اشتباهه
Login=Root
Password=PWDd0N~WH*4G#DN
Login=Root
Password=R0Br0o^S85~LT3@MN
Login=VIP
Password=V!P83869000
مبین نت مودمش رو چند پس میگیره ؟ b612
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)