rezaomido @
بله دوست من رفتم.فروشگاه دیجیتال(که نمایندگی فروش همون شرکت هستش ) که نداشتن
به نظرتون از جمهوری خرید کردن عاقلانه هس؟
گیر میارم؟
واقعا مرسی از کمکتون...
rezaomido @
بله دوست من رفتم.فروشگاه دیجیتال(که نمایندگی فروش همون شرکت هستش ) که نداشتن
به نظرتون از جمهوری خرید کردن عاقلانه هس؟
گیر میارم؟
واقعا مرسی از کمکتون...
مسئله اینجاست که AKG یکی دو نماینده نداره چند تا هستند و هر کدوم یه چیزی دارند که اون یکی نداره شما یه سرچ کن توی گوگل حتمآ نتیجه میگیرید در غیر اینصورت خرید کردن از فروشگاه یک کمی ریسک داره چون همچین تقلبی موجود دارند که بیا و ببین
البته تا اندازه ای از روی ظاهرشون میشه تشخیص داد ولی . . .
دوست من واقعا مرسی از راهنماییتون
این 2 شرکت رو فردا زنگ میزنم
1 بنیان سیما صوت
2 آواسان
ببینم چی میشه...
در ضمن تا چه قیمتی بخرم مناسبه و بهم ننداختن؟
خواهش میکنم دوست من
راستش بعضی اوقات خیلی عمر می شم و جواب رو مستقیم نمی دم اینبار از اون بارها بود چون دوست داشتم دوستم که شما باشی خودت راهش رو با اشاره پیدا کنی اینطوری می گن یاد دادن ماهیگیری . . .
درسته این دو شرکت هم هستند جواب گرفتید به من هم اطلاع بدید لطفآ
قیمت تنها چیزی هست که توی بازار ما معنی نداره امروز یه قیمته فردا یک قیمت دیگه ولی باید حدود 90 تومن باشه
این هم یک تصویر واضح تر از هدفون S4 که نمونه تقلبی سمت چپ هست و دقت کنید آرم پرنده هم بزرگتر و هم اینکه انحنای آرام برجسته تره:
و اینکه طرح چاپی Klipsch که برروی بدنه هدفون چاپ شده در مدل اصلی درست و کامل و توپر چاپ شده هر چند که به مرور زمان پاک میشه و خیلی شبیه نمونه تقلبی میشه ولی نمونه تقلبی از همون روز اول نصفه نیمه چاپ شده
Last edited by rezaomido; 08-08-2011 at 06:56.
یعنی آقا رضا ظاهر رو خوب اومدیتصمیم با خودتون هست اما هر دو هدفون نوع صدای بسیار متفاوتی با هم دارند و قابل مقایسه با هم نیستند مگر اینکه از نظر ظاهر
در این که M50 و SRH940 کاملا متفاوت هستند (غیر از ظاهر) که شکی نیست. این دو هدفون به نظر من بازار هدف کاملا مجزایی دارند. در واقع من یک هدفون رو دارم با دو هدفون جایگزین میکنم.
1 - M50 برای استفاده پرتابل و زمانهایی که آدم صدای خیلی مانیتور نمی خواهد ( اگه اشتباه است بفرمایید ) - قسمت استفاده بدون آمپ یکی از دلایل حذف گزینه هایی چون DT880 و HD595 بود.
2- HD650 که فکر کنم بر اساس گفته های شما غیر از مید که با فاصله کمی از SRH940 عقب می افته در بقیه موارد کاملا یک سر و گردن بالاتر از SRH940 و بقیه گزینه های مورد بحث قرار میگیره.
البته کاملا مشخص هست که هزیته بیشتری هم باید قبول کرد که خوب فاکتور زمانی شاید این خلا رو پر کنه.
شاید برای HD650 مجبور بشم یه 6 ماهی بیشتر صبر کنم. (همش تقصیر آقا رضاستوگرنه من چه میدونستم 650 چیه )
حالا سوال من اینجاست که می ارزه آدم srh940 رو بیخیال بشه (برای HD650 در آینده ) و m50 بگیره. یا اینکه کار امروز رو به فردا نندازه و srh940 بگیره.
Last edited by kindlinessangel; 08-08-2011 at 11:01.
خوب دیگه ما رو دست کم گرفتی چون میدونستم دوست داری درباره ظاهر صحبت کنید بهانه دادم دستتون (:
1.یعنی چی مانیتور نمی خواد؟
به نظرم کسی که حرفه ای گوش میکنه از همون مانیتورش اینقدر لذت می بره که بعید می دونم از بقیه هدفونهاش لذت ببره البته یه نظر دیگه هم هست که میگه هر چیزی جای خودش . . .
2. کاملآ درسته اما هیچ وقت به نظر کسی مثل من نوعی تکیه نکنید بهتره که خودتون تلاش کنید که کاملترش رو پیدا کنید این نظر ممکنه درست باشه اما ممکنه کامل نباشه (:
اه اه اه می خای بری HD650 بگیری برای چی ، حیف پول نیست که خرج 650 کنی برو ببین HD800 چه صدای نازی داره بیس قوی تر و مید بهتر و های عالی عالی از همه مهمتر Soundstage به وسعت 4 متر و جزییات بسیار بسیار زیادی که از صدای ضبط شده می شنوید خودتو درگیر 650 نکن آخه اینم هدفونه که با هر هدفونی که بگی مقایسه ش کردند (: (: (:
ببینم می تونم یکی رو مجبور کنم که زودتر از من Stax 009 بگیره (: (: (:
جواب سوال شما اصلآ مشکل نیست هر سه هدفون ارزش خرید را دارند و انتخاب هر کدوم از اینها کاملآ وابسته به شرایط و کاربرد شماست. نیازی هم نیست دو تا دو تا بگیری از یکی شروع کن به نظرم فعلآ دردسترس ترین M50 باشه که خیلی خوش قیمت هم هست.
دوستانی که دنبال هدفون هستند خواستم متذکر بشم که کارت صدا های اینترنال معمولا برای سیستم های حرفه ایی مناسب نیستند مخصوصا برای هدفون حرفه ایی مخصوصا مخصوصا برند کریتیو.
کریتیو کارت صداهاش خیلی مناسب برای اسپیکر و هدفونهایی هست که برای بازی بهینه شده اند.
این رو بدونید کسی از کارت صدای اینترنال کامپیوتر معمولا برای گوش دادن به آهنگ با استفاده نمیکنه حتما یه آمپ در خور نیازتون و بوجتون بخرید و بدونید که راه حل برای هدفون حرفه ایی کارت صدای اینترنال نیست. و میتویند از بعضی برند ها کوچک اکسترنال مثل M-audio یا echo یا ... استفاده کنید که البته عموم مدل های برای ریکرد های حرفه ایی ساخته شدند ولی خب دلیل نمیشه باهاش نشه آهنگ گوش داد.
به دید من آمپ های قابل حمل حداقل نیاز خیلی از افراد هست ولی متاسفانه عموم ایرانی ها از نوع بهره برداری مناسب از وسایل قابل حملشون آگاه نیستند.
Last edited by peaceful1; 08-08-2011 at 20:31.
جهت تکمیل صحبتهای دوست عزیز Peacful1
کریتیو یکی از چند برند مطرح سازنده کارت صدا هست در کنار Asus و M-Audio و . . .
البته بر خلاف هدفونهایی که ما از این برند تا به حال داشتیم کارت صدا های این برند یکی از بهترین کارت صداهای مطرح می باشند زمانی که خیلی از شرکتها دنبال کارت گرافیک VGA بودند کریتیو کارت صدا تولید می کرده که در آن زمان هم به عنوان برند بسیار موفق شناخته می شد و این رو می شه با یک سرچ ساده هم متوجه شد.
تجربه چندین و چند ساله و موفق این برند نهایتآ در سری محصولات بسیار متنوع در این بخش خلاصه می شه که شما کارت بسیار ارزان قیمت 15 تومن تا 500 تومن رو می تونید به سبد خریدتون اضافه کنید و اینکه به جایی در تولید DSP رسید که امتیاز استفاده از DSP کارتهای خودش رو به یکی دو برند نه چندان آشنا برای ما فروخته تا آنها بتوانند در محصولات خودشون استفاده کنند.
رغیب کریتیو Asus هم یکی از همین شرکتهای موفق هست البته نه با تنوع محصول مثل کریتیو ولی در سطح متوسط الی پیشرفته
سایر برندها محصولات اختصاصی تولید می کنند که اصلآ مناسب کاربرد ما که هدفون باشه نیست چون هم بسیار گران قیمت هستند و هم اغلب هدفونهای حرفه ای رو به خوبی ساپورت نمی کنند
Asus و کریتیو به نظرم مثل همیشه هر سال با هم رقابت شدیدی داشته و دارند و خواهند داشت و هر دو برند محصولات بسیار با کیفیتی در حد Audiophile دارند که از هر نظر در نوع خودشون بهترین هستند اینجا جایی نیست که هر برندی به راحتی قابل رقابت با این دو برند مطرح باشه
به هر حال کارت صدا غیر از مدلهای تخصصی برای کاربرد عمومی ساخته می شوند که همگی برای هدفون قابل استفاده می باشند به شرط اینکه کارت صدای مورد نظر قادر به راه اندازی هدفون شما باشه
در آخر برای هر هدفونی نیاز به آمپ نیست مگرنه در کنار هر هدفونی یک آمپ هم بود که اینطور نیست به نظرم برای هدفونهای زیر 200 تومن نیازی به آمپ نیست و اغلب کارت صداها از پس درایو کردنش بر میان
این هم یک لینک برای صحت تجربه من
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا رضا از پست آموزندتون ممنون.
قبلا تو پیام خصوصی خیلی جامعتر لطف کرده بودید توضیح داده بودید.
باید معذرت خواهی کنم که منظورم رو درست بیان نکردم. خوب مشخصا کارت صدا منبع پردازش هست ولی آمپ کارش تقویت هست.
بزارید این جور بگم:
سوال:آیا میتونم خروجی با کیفیتی از کامپیوترم بگیرم؟
جواب:یه کارت صدای خوب بگیر و...
سوال:چطور میدونم از پلیرم کیفیت مطلوب بگیرم؟
جواب: یه هدفون مناسب بگیر و فایل صوتی با کیفیت و اگه خوب مچ نشد و یه آمپ قابل حمل بگیر.
سوال: آیا سیستم قابل حمل با کیفیت بالا تر از حد متعارف هست؟
جواب:بله ،اگه از خیلی از فاکتورهای اساسی یک پلیر قابل حمل صرف نظر کنید بله هست(مثل قیمت و وزن و ابعاد و محدوده کارایی و میزان شارژ و...)
سوال: یه هدفون حرفه ایی رو به چی وصل کنیم تا بیشترین کارایی روبگیریم؟
جواب:مشخصا جواب این سوال کارت صدای اینترنال نیست.
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ
بحثم اصلا با برند برتر کارت صدا نیست حرفم اینه که اگه دنبال هدفون خوب هستید دنبال و با استاندارد بالا بهتره که از کامپیوتر به عنوان منبع پخش استفاده نکنید.
پستی که دادم برای این بود که دوستان متوجه شن که کارت صداهای مناسب توسط چه برندهای ساخته می شوند و به طور کلی جایگاه کارت صدا کجای دنیای هدفون هست
به هر حال به نظرم هدفون هر چقدر هم که بهترین باشه اینقدر توانایی نداره که بتونه با اسپیکر رقابت کنه هر چند از نظر سخت افزاری به نظر بهتر میاد ولی از اون سمت تقریبآ هیچ تراکی مناسب هدفون مستر نمی شه و در میکس هم هیچ توجهی به هدفون نمی شه و اینکه اصلی ترین برتری هدفون به راحتی از بین میره وعملآ یک هدفون معمولی باقی می مونه به طوری که به نظرم ارزش نداره که پلیر بسیار گران قیمت چند تومنی برای درایو کردن هدفون استفاده بشه شما امتحان کن اگه نتیجه به صرفه بود لطفآ به من هم اطلاع بدید که از همون Setup شما استفاده کنم.
به طور کلی میشه گفت هدفون یک سیستم بسیار ارزان قیمت و مینیاتوری اسپیکر هست و ما نباید خودمون گول بزنیم که با یک هدفون چند میلیونی که نهایتآ قیمتش خواهد بود یا یک اسپیکر تقریبآ در همون رده ، یک درجه کیفیت صدا رو بدست می آریم
با اینکه سالهاست دارم از هدفون استفاده میکنم ولی ضعفهاش در مقابل اسپیکر خیلی بیشتر از یکی دو پست هست که بشه همه رو توضیح داد و برای رفع کردنش کاری هم از دست ما بر نمیاد
در آخر به نظرم بهتره با هدفون مون همونطوری که هست و با همون پلیر ساده حالا می تونه پرتابل یا PC و یا مبایل و یا iPod باشه استفاده کنیم و زیادی خرج روی دست خودمون نزاریم که شاید با پلیر و آمپ و . . . بتونیم کیفیت بسیار عالی دریافت کنیم. از یک قیمتی که عبور کردیم دیگه کیفیت صدا متناسب با هزینه بالا نمی ره شاید هدفون 200 تومنی با 500 تومنی تفاوت دو برابری در کیفیت داشته باشند اما هدفون 500 تومنی با 5 تومنی ممکنه حتی تفاوتشون به 50 درصد هم نرسه حالا این مسئله رو با هزینه کل یک Setup چند ده تومنی مقایسه کنید که آخرین قسمت می شه یک هدفون و یک سوال پیش میاد ایا این کیفیت صدا واقعآ ارزش این هزینه رو داره؟
مطمئنن بعد از کلی ور رفتن با چند تا پلیر و آمپ به این نتیجه می رسید که حد هدفون بسیار محدودتر از اونچه که فکر میکنید هست و به زودی تصمیم می گیرید که نهایت استفاده شما از هدفون در هفته چند ساعت بیشتر نشه چون اون لذتی که اسپیکر برای شما داره هدفون نخواهد توانست اون رو برآودره کنه البته منظورم با اسپیکر مانیتور ارزون قیمت 5 - 6 تومنی نیست
Last edited by rezaomido; 09-08-2011 at 11:22.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)