مطمئني با فلش حل نميشه ؟؟![]()
مطمئني با فلش حل نميشه ؟؟![]()
آقا مهدي سلام
از جوابت ممنونم . تعميرکارميگه احتمال قوي با فلش درست نميشه وبايد گوشي رو باز کنه .
نظر شما چيه ؟ اجازه بدم گوشيو باز کنه .
اخه اول بايد ديد واسه چي روشن ديگه نميشه....چي کارش کردي؟
باهاش ور رفتي؟فلش کردي؟يا اينکه نه خودش خاموش شده و روشن نميشه
اگه خودش خاموش شده و روشن نميشه...معلومه مشکلش با فلش حل نميشه..يعني اينکه مشکل سخت افزاريه و بايد گوشي باز شه
بنابراين اگه طرف هم اشناستو از طرفي خاموش شدن گوشي خود به خود بوده...بگذار بازش کنه
اميدوارم که درست شه![]()
سلام
معمولا با usb به کامپيوتر متصلش مي کنم و فقط يکبار مموري 512k750 رو گذاشتم روي w810 بدليل اينکه با k750 عکسهايي رو که گرفته بودم نمي تونستم به کامپيوتر منتقل کنم ( نصف هر عکس خراب مي شد) بعدش گوشي مشکل دار شد ( بعداز 3 روز ). احتمال چند درصد گوشي درست ميشه ؟
اگر مي توني تعمير کار خوبي رو در کرج يا تهران به من معرفي کن .
من الان حدود 4 ماه كه w810 دارم و تا حالا ازش رازي بودم ولي حالا 2 هفته است كه رنگ نقرهاي روش داره ميريزه و از بين ميره . كسي راه حلي براي اين موضوع نداره /
من یه W810i سفید دارم که یه ماه کار کرده. به نظر شما چند بفروشم خوبه؟
سلام به همگی مسیج های من روی سیم کارتم ذخیره میشه و بعد از یه مدتی پیغام پرشدن میده می خواستم ببینم میشه محل ذخیره مسیج های دریافتی یا ارسالس رو بیاری رو رم یاگوشی لطفا من رو راهنمایی کنید
در مورد مشكل اول و دومم با فرمت كردن كامل مموري و ريست كردن گوشيم درست شد.
ممنون
فقط اينو بگم كه مطمئنم ويروسي شده بود
![]()
--------------------------------------------------------------------------------
با سلام خدمت تمام عزيزان
من الان حدود 4 ماه كه w810 دارم و تا حالا ازش رازي بودم ولي حالا 2 هفته است كه رنگ نقرهاي روي جهت نماي اون داره ميره و از بين ميره . كسي راه حلي براي اين موضوع نداره ؟![]()
سلام
آقا من يك چند وقتي هست كه يك w810i خريدم. الان كه مي خوام توي مموري آهنگ و mp3 بريزم خيلي از فايلها رو نميتونه بخونه در صورتي كه همون فايلو كه روي حافظه گوشي ميرزم ميخونه. اين اتفاق هم وقتي ميفته كه حافظه خالي مموري كمتر از 350MB بشه. وقتي هم كه اينطور ميشه هيچ برنامه يا بازي رو هم نميتونم روي مموري بريزم. فرمتش هم كردم اما درست نشدو گوشي رو هم ريست كردم درست نشد. تازه عكس هم كه باهاش ميگيرم توي حافظه مموري ذخيره نميكنه. ممكنه مموري خراب شده باشه؟ توي يكي از پستهاي بالا خوندم ويروس هم ممكنه بگيره؟ چجوري اين اتفاق ممكنه بيفته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)