ی چیز جالب دانلود شبانه رو چندبرابر بیشتر نشون میده چند میگ چند ....
ی چیز جالب دانلود شبانه رو چندبرابر بیشتر نشون میده چند میگ چند ....
Last edited by mohsen_hot20; 13-01-2013 at 13:21.
یه جیز با مزه مخابرات !!!مشترکین گرامی، ضمن پوزش بخاطر اختلالات پیش آمده در سرویس اینترنت به اطلاع می رساند با رفع مشکلات پیش آمده در ارتباط فیبر خارج از کشور سرویس اینترنت شرکت مخابرات مازندران در حالت نرمال قرار گرفته است.(حالت نرمالو خوب اومدن
)
مخابرات مازندران از کلیه کاربران محترم اینترنت استان بدلیل مشکلات پیش آمده در ارائه خدمات پوزش خواسته و امیدوار است با تلاش کارکنان و مدیران در رفع کاستی های موجود و ارتقاء خدمت رسانی گام بردارد.
این نرم افزار چی هست ، لینکشو میذاری برا دانلود ، از اینترنت دانلود مناجر بهتر هست؟
بچه ها اینقدر این قضیه چند لینک چند لینک شبانه رو نگین که آخرش مثل بقیه شرکت ها چند لینک همزمان سرعت رو تقسیم میکنه میده بهتون
میشه لطفآ عنوان فروم رو از سرویس ADSL مخابرات مازندران به دهن سرویس کن ADSL مخابرات مازندران تغییر بدین.
ممنون.
آغا دهنم صاف شد تو 5 دقیقه 6-7 بار مودمم restart شد. داشتم League of Legends بازی می کردم همین الانم یه اخطار به خاطر ترک بازی دارم دوباره تکرار بشه اکانتم 24 ساعت مسدود میشه. دیگه به مرزی رسیده بودم که زنگ بزنم پیشتیبانی هر چی از دهنم بیرون میاد بارشون کنم. چون هر دفعه زنگ زدم باهاشون محترمانه صحبت کردم فکر میکنن خودشون زرنگن و ما رو ببوگلابی فرض کردن.![]()
حالا نمیشه شما با اینترنت مخابرات League of Legends بازی نکنید من خودم همین بازی رو دارم تو بازی اینقدر لگ میوفته که 90% بازی رو خراب میکنه اصلا بازی نکنی بهتره من از League of Legends به ایکاریام تغییر بازی دادم![]()
دلیل ارائه سرعت بالا از طرف مخابرات مازندران نسبت به مشترکین نسبت به مخابرات هایسایر استانها دیگر چیست؟
با سلام
مدتی هست که وقتی سیستم خاموش هست و روشن میکنم به اینترنت وصل نمیشه و پیام no internet access میده و باید تو 192.168.1.1 تنظیمات قبلی رو پاک و دوباره تنظیم و سیو کنم مودم هم شاتل هست مشکل چیه؟
ویندوزت رو عوض کن اگه خوب نشد زنگ بزن پشتیبانی.چون مودم شاتل Zyxel هست.و بیشتر دوستان فکر نکنم تنظیمات این مودم رو دیده باشن تا بهت راهنمایی کنن.البته اگه از تنظیماتت باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)