تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 363 از 1421 اولاول ... 2633133533593603613623633643653663673734134638631363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

ی چیز جالب دانلود شبانه رو چندبرابر بیشتر نشون میده چند میگ چند ....
    Last edited by mohsen_hot20; 13-01-2013 at 13:21.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه جیز با مزه مخابرات !!! مشترکین گرامی، ضمن پوزش بخاطر اختلالات پیش آمده در سرویس اینترنت به اطلاع می رساند با رفع مشکلات پیش آمده در ارتباط فیبر خارج از کشور سرویس اینترنت شرکت مخابرات مازندران در حالت نرمال قرار گرفته است.(حالت نرمالو خوب اومدن)
    مخابرات مازندران از کلیه کاربران محترم اینترنت استان بدلیل مشکلات پیش آمده در ارائه خدمات پوزش خواسته و امیدوار است با تلاش کارکنان و مدیران در رفع کاستی های موجود و ارتقاء خدمت رسانی گام بردارد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

حالا امشبم میتستم ببینم حجم کم میشه یا نه
    سرعت من رو 350 هستش
    128 هم دارم...اگه تک لینکی داشتین با نرم افزار گیرنده بات میتونین راحت تا 350 پر کنین اما منیجر از 20 یا 30 بالاتر نمیره
    مثلا همین سرور اپلود باز
    این نرم افزار چی هست ، لینکشو میذاری برا دانلود ، از اینترنت دانلود مناجر بهتر هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها اینقدر این قضیه چند لینک چند لینک شبانه رو نگین که آخرش مثل بقیه شرکت ها چند لینک همزمان سرعت رو تقسیم میکنه میده بهتون

5. این کاربر از evil_hackerz20000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

میشه لطفآ عنوان فروم رو از سرویس ADSL مخابرات مازندران به دهن سرویس کن ADSL مخابرات مازندران تغییر بدین.

ممنون.

7. این کاربر از Soli_AK47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

آغا دهنم صاف شد تو 5 دقیقه 6-7 بار مودمم restart شد. داشتم League of Legends بازی می کردم همین الانم یه اخطار به خاطر ترک بازی دارم دوباره تکرار بشه اکانتم 24 ساعت مسدود میشه. دیگه به مرزی رسیده بودم که زنگ بزنم پیشتیبانی هر چی از دهنم بیرون میاد بارشون کنم. چون هر دفعه زنگ زدم باهاشون محترمانه صحبت کردم فکر میکنن خودشون زرنگن و ما رو ببوگلابی فرض کردن.

9. این کاربر از Soli_AK47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

آغا دهنم صاف شد تو 5 دقیقه 6-7 بار مودمم restart شد. داشتم League of Legends بازی می کردم همین الانم یه اخطار به خاطر ترک بازی دارم دوباره تکرار بشه اکانتم 24 ساعت مسدود میشه. دیگه به مرزی رسیده بودم که زنگ بزنم پیشتیبانی هر چی از دهنم بیرون میاد بارشون کنم. چون هر دفعه زنگ زدم باهاشون محترمانه صحبت کردم فکر میکنن خودشون زرنگن و ما رو ببوگلابی فرض کردن.
    حالا نمیشه شما با اینترنت مخابرات League of Legends بازی نکنید من خودم همین بازی رو دارم تو بازی اینقدر لگ میوفته که 90% بازی رو خراب میکنه اصلا بازی نکنی بهتره من از League of Legends به ایکاریام تغییر بازی دادم

11. این کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض دلیل ارائه سرعت بالا از طرف مخابرات مازندران چیست؟

دلیل ارائه سرعت بالا از طرف مخابرات مازندران نسبت به مشترکین نسبت به مخابرات هایسایر استانها دیگر چیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

با سلام
    مدتی هست که وقتی سیستم خاموش هست و روشن میکنم به اینترنت وصل نمیشه و پیام no internet access میده و باید تو 192.168.1.1 تنظیمات قبلی رو پاک و دوباره تنظیم و سیو کنم مودم هم شاتل هست مشکل چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

با سلام
    مدتی هست که وقتی سیستم خاموش هست و روشن میکنم به اینترنت وصل نمیشه و پیام no internet access میده و باید تو 192.168.1.1 تنظیمات قبلی رو پاک و دوباره تنظیم و سیو کنم مودم هم شاتل هست مشکل چیه؟
    ویندوزت رو عوض کن اگه خوب نشد زنگ بزن پشتیبانی.چون مودم شاتل Zyxel هست.و بیشتر دوستان فکر نکنم تنظیمات این مودم رو دیده باشن تا بهت راهنمایی کنن.البته اگه از تنظیماتت باشه

15. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •