تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 363 از 402 اولاول ... 263313353359360361362363364365366367373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مهندس جان چند نکته :

شما گفتی وقتی نت نداری ویروس رو با هوش مصنوعی که به کلود وابسته هست شناسایی میکنه . ( خوب وقتی اینترنت قطع هستش کلودی در کار نیست .) درسته ؟

هوش مصنوعی آنتی ویروسهای Webroot موضوعش جدا از شبکه کلود وب روت که با عنوان ( Webroot Intelligent Network ) شناخته میشه هستش .

توی اسکن هم سیستم مثل بقیه آنتی ویروسها درگیر میشه ولی اونجوری نیست که گفتی . من احساس میکنم سیستمت ی مشکلی داره . بهتره سیستمت رو ی defragment کنی .
    نه شما متوجه منظورم نشدین. منظورم این بود که وقتی نتی در کار نیست، وب روت وابسته به هوش مصنوعیش عمل میکنه چون عملا دیتابیسی وجود نداره.

اگر گفتم به کلاد وابسته هست، منظورم عملکرد کلی و شناسایی هستش. خب طبیعتا وقتی نت نباشه کلاد هم در کار نیست دیگه

اتفاقا قبل نصب همین وب روت، سیستم رو به کلی دفرگ کرده بودم، ولی خب چون سرعت هارد لپ تاپ 5400 دور در دقیقه هست و اینکه موقع اسکن سیستم و منابع درگیر میشه، طبیعیه افت سرعت. ولی خب من تو آویرا و ناد 32 در هنگام اسکن چندان افت سرعتی محسوس نکردم که در بیت و ترند و کسپر و وب روت حس کردم.

متشکرم

2. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

نه شما متوجه منظورم نشدین. منظورم این بود که وقتی نتی در کار نیست، وب روت وابسته به هوش مصنوعیش عمل میکنه چون عملا دیتابیسی وجود نداره.

اگر گفتم به کلاد وابسته هست، منظورم عملکرد کلی و شناسایی هستش. خب طبیعتا وقتی نت نباشه کلاد هم در کار نیست دیگه

اتفاقا قبل نصب همین وب روت، سیستم رو به کلی دفرگ کرده بودم، ولی خب چون سرعت هارد لپ تاپ 5400 دور در دقیقه هست و اینکه موقع اسکن سیستم و منابع درگیر میشه، طبیعیه افت سرعت. ولی خب من تو آویرا و ناد 32 در هنگام اسکن چندان افت سرعتی محسوس نکردم که در بیت و ترند و کسپر و وب روت حس کردم.

متشکرم

به نظر من داری شیطنت رسانه ای انجام میدی .

عملکرد Webroot اصلآ با بیت و کسپرسکی و آویرا و نود32 قابل مقایسه نیست و خیلی بهتره . منظورم این نیست که اونا خوب نیستن . اونا هم خوبن .

به نظرم بده بخش پشتیبانی ی نیم نگاهی به سیستمت بندازه .

و ی نکته . همه آنتی ویروسها طبیعتآ موقع اسکن سیستم ، هارد دیسک رو درگیر میکنن و نمیتونی بگی وب روت بیشتر از بقیه آنتی ویروسها سیستم رو درگیر میکنه .

هر چند بنده اعتقادی به وب سایتهای تست و مقایسه آنتی ویروس ها ندارم ولی پیشنهاد میکنم گزارشات وب سایت PassMark رو نگاه بندازی .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از لحاظ کیفیت که عمرآ نباید وب روت رو با ضد ویروسهایی مثل کسپر و .. مقایسه کنی . شما فقط برو ببین Webroot رو چه کمپانی های خفنی دارن استفاده میکنن .

اگه وب روت هم بخواد تعداد مشتری هاش رو مثل کسپرسکی یا بیت و آویرا بشمره میشه بالای 1-2 میلیارد کاربر . ولی چون شرکتش معتبره و مدیرا و آدمهای معتبری داره قشنگ داره میگه آقا جان من 30-35 میلیون مشتری دارم و نیازی به دلنگ و دروغ برای فروش محصولم ندارم .
    Last edited by نیما سکیوریتی; 01-10-2015 at 08:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام
    من چند وقتیه ویروس به سیستمم اومده به اسم System Volume information

و کاملا مطمئنم که ویروس هست با کسپر تست کردیم با آپدیت کردن بعضی هاشو پاک کرد.
    لطفا یه آنتی ویروسی چیزی پیشنهاد بدین نود 32 میگن آپدیت جدیدش پاک میکنه ولی من eset آپدیت کردم ولی پاک نکرد.
    با تشکر
    خوب شما ی ضد ویروس معتبر و خوب نداری و برای همین هم هر دفعه ی ضد ویروس داری یا نداری یا نسخه جعلی داری و بروز این مشکلات براتون کاملآ طبیعی هستش .

پیشنهاد میکنم ی ضد ویروس خوب و معتبر تهیه کنین و با بخش پشتیبانی که ازشون آنتی ویروستون رو میخرین تماس بگیرین .

سیستمتون هم با ابزارهای ویروس یابی رایگان معتبری مثل ATTK یا Housecall ی اسکن کنین . باشد که رستگار شوید .

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

به نظر من داری شیطنت رسانه ای انجام میدی .

عملکرد Webroot اصلآ با بیت و کسپرسکی و آویرا و نود32 قابل مقایسه نیست و خیلی بهتره . منظورم این نیست که اونا خوب نیستن . اونا هم خوبن .

به نظرم بده بخش پشتیبانی ی نیم نگاهی به سیستمت بندازه .

و ی نکته . همه آنتی ویروسها طبیعتآ موقع اسکن سیستم ، هارد دیسک رو درگیر میکنن و نمیتونی بگی وب روت بیشتر از بقیه آنتی ویروسها سیستم رو درگیر میکنه .

هر چند بنده اعتقادی به وب سایتهای تست و مقایسه آنتی ویروس ها ندارم ولی پیشنهاد میکنم گزارشات وب سایت PassMark رو نگاه بندازی .

از لحاظ کیفیت که عمرآ نباید وب روت رو با ضد ویروسهایی مثل کسپر و .. مقایسه کنی . شما فقط برو ببین Webroot رو چه کمپانی های خفنی دارن استفاده میکنن .

اگه وب روت هم بخواد تعداد مشتری هاش رو مثل کسپرسکی یا بیت و آویرا بشمره میشه بالای 1-2 میلیارد کاربر . ولی چون شرکتش معتبره و مدیرا و آدمهای معتبری داره قشنگ داره میگه آقا جان من 30-35 میلیون مشتری دارم و نیازی به دلنگ و دروغ برای فروش محصولم ندارم .
    شیطنت رسانه ای؟
    هر برنامه ی امنیتی معایب و مزایای خودش رو داره.
    وب روت هم از نظر من عیبش نداشتن دیتابیس و تکیه بر کلاد هست ولی خب مزایاش هم سرعت عالی و سبک بودن و کم حجم بودنشه. و دیگر معایب و مزایا

من در مقایسه با برخی آنتی ویروس ها گفتم. دیدید که گفتم ESET هنگام اسکن اصلا کاهش سرعت انجام نمیده. (البته به نظر من ESET اناری اسکن نمیکنه. اگرم چیزی پیدا میکنه نمیتونه پاک کنه!!)

خوب شما ی ضد ویروس معتبر و خوب نداری و برای همین هم هر دفعه ی ضد ویروس داری یا نداری یا نسخه جعلی داری و بروز این مشکلات براتون کاملآ طبیعی هستش .

پیشنهاد میکنم ی ضد ویروس خوب و معتبر تهیه کنین و با بخش پشتیبانی که ازشون آنتی ویروستون رو میخرین تماس بگیرین .

سیستمتون هم با ابزارهای ویروس یابی رایگان معتبری مثل ATTK یا Housecall ی اسکن کنین . باشد که رستگار شوید .
    البته این پوشه ی اطلاعات پارتیشن هست و اصلا ویروس نیست ولی ویروس ها در همین پوشه جا خوش میکنند.

سلام
    من چند وقتیه ویروس به سیستمم اومده به اسم System Volume information

و کاملا مطمئنم که ویروس هست با کسپر تست کردیم با آپدیت کردن بعضی هاشو پاک کرد.
    لطفا یه آنتی ویروسی چیزی پیشنهاد بدین نود 32 میگن آپدیت جدیدش پاک میکنه ولی من eset آپدیت کردم ولی پاک نکرد.
    با تشکر
    سلام
    شما هم بهتره سیستمتون رو از طریق دیسک های نجات آنتی ویروس ها اسکن کنید.
    پاندا، کسپرسکی
    در این حالت بهترین برنامه در دیسک نجات کسپرسکی هست

در آغاز فعالیت reza24h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

ممنون
    من الان از بیت دیفندر اینترنت سکیوریتی ۲۰۱۵ نسخه فارسیش با کلید اورجینال استفاده میکنم
    به نظر شما ۳۶۰ بهتره یا بیت؟

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

ممنون
    من الان از بیت دیفندر اینترنت سکیوریتی ۲۰۱۵ با کلید اورجینال استفاده میکنم
    به نظر شما ۳۶۰ بهتره یا بیت؟

جواب مشخصه خو !

به نظرتون Bitdefender Antivirus بهتره یا Bitdefender Internet Security ؟ مسلما Bitdefender Internet Security امکانات بیشتری مثل فایروال ، آنتی اسپم و کنترل والدین داره .

Qihoo 360 هم یه آنتی ویروسه البته با یه سری امکانات بیشتر . هرچند قابلیت استفاده از موتور Bitdefender هم اضافه شده ، ولی مثل Bitdefender Internet Security قابلیت آنتی اسپم و کنترل والدین و فایروال نداره

در صورتی که از Bitdefender Internet Security راضی هستید نیازی به تعویض آنتی ویروستون نیست .
    اگر قصد دارین از یک آنتی ویروس رایگان استفاده کنین و در همچنان از موتور Bitdefender استفاده کنین Qihoo محصول خوبی هستش .

8. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت reza24h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

جواب مشخصه خو !

به نظرتون Bitdefender Antivirus بهتره یا Bitdefender Internet Security ؟ مسلما Bitdefender Internet Security امکانات بیشتری مثل فایروال ، آنتی اسپم و کنترل والدین داره .

Qihoo 360 هم یه آنتی ویروسه البته با یه سری امکانات بیشتر . هرچند قابلیت استفاده از موتور Bitdefender هم اضافه شده ، ولی مثل Bitdefender Internet Security قابلیت آنتی اسپم و کنترل والدین و فایروال نداره

در صورتی که از Bitdefender Internet Security راضی هستید نیازی به تعویض آنتی ویروستون نیست .
    اگر قصد دارین از یک آنتی ویروس رایگان استفاده کنین و در همچنان از موتور Bitdefender استفاده کنین Qihoo محصول خوبی هستش .
    راستش بیستر بخاطر سنگین شدن سیستم بود که تصمیم به این کار گرفتم!

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

راستش بیستر بخاطر سنگین شدن سیستم بود که تصمیم به این کار گرفتم!

من محصولاتی که استفاده کردم عبارتند از:
    کومودو - آویرا - ایست - بیت دفندر - کسپرسکی - امسی سافت - پاندا - وب روت - ترندمیکرو

همشون رو قبول دارم و هرکدومشون معایب و مزایایی دارند

شما سوئیتی میخواهید که سبک باشه؟
    پاندا - ایست

رایگان باشه
    پاندا - آویرا - آوست - کومودو

پرقدرت باشه
    کسپرسکی - بیت دفندر - امسی سافت

لایسنس راحت گیر بیاد
    پاندا - بیت دفندر

راستش من هیچ علاقه ای به این آنتی ویروس های چینی ندارم
    بعد از منتشر شدن خبر مبنی بر وجود بدافزار و جاسوس افزار در لپ تاپ های لنوو و وجود بدافزار در گوشی های هوآوی، دیگه مطمئن شدم که هیچ ارزانی و هیچ رایگانی بی دلیل نیست

همون بهتر که از آنتی ویروس های قدرتمند و با لایسنس اصل استفاده نمایید

11. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

درود :
    دوست عزیز System Volume information ویروس نیست خیالتون راحت باشه.یه فولدره جزو فولدرهای سیستمی و حفاظت شده ویندوز که توی تمام پارتیشنهای ویندوز وجود داره...مگر اینکه تبدیل به فایل شده باشه(یعنی جلوش پسوند اومده باشه) با اینکه داخلش مخربی چیزی باشه...توی حالت عادی شما بهیچ عنوان نمیتونین این فولدر رو پاک یا باز کنین یا تغییر نام بدین مگر اینکه ownership سیستمی اونو عوض کنید(از حالت سیستمی خارجش کنین) تا بتونین داخلش بشین یا تغییرنامش بدین و حتما به همین دلیل که اجازه پاک کردن و غیره بهتون نمیده گمان کردین ویروسه...اگه الان توی لیست فولدرها و فایلها میتونین ببینینش و دیدنش اذیتتون میکنه میتونین برید داخل فولدر آپشن و تیک گزینه HIDE PROTECTED OPERATING SYSTEM FILES رو بذارید (که درست و پیشنهاد شده اش هم اینه که این گزینه تیک داشته باشه)
    سلام من این پوشه رو توی درایو هام حی با show hidden files هم نمیتونم ببینم فقط وقتی توی نود 32 میخوام اسکن کنم این پوشه معلوم میشه و یه چیز دیگه وقتی من فایلی از سیستمم بریزم روی فلش و بعد اون رو به دستگاه ویدئویی چیزی بزنم فایل system volume اونجا نمایش داده میشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام
    شما هم بهتره سیستمتون رو از طریق دیسک های نجات آنتی ویروس ها اسکن کنید.
    پاندا، کسپرسکی
    در این حالت بهترین برنامه در دیسک نجات کسپرسکی هست[/QUOTE]

سلام
    با کسپر که تونستم به زور آپدیت کنم برخی فایل هاشو تونست نابود کنه ولی نه به صورت کامل.
    در ضمن به بقیه دوستان بگم که این ویروس به تازگی اومده و هنوز آنتی ویروس های زیادی قادر به پاک کردنشون نیستن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •