تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 363 از 602 اولاول ... 263313353359360361362363364365366367373413463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان عزیز ماشاا... این همه پست میزارین خوب یه کمکی هم به ما بکنین دیگه!!!برای گوشیم(5800)میخوام یه هدفون بگیرم ترجیحا توگوشی باشه.کیفیتش میخوام بدرد موسیقی بخوره چون فقط برای گوش دادن به موزیک میخوام.از لحاظ ظاهر هم مهم نیست میخوام فنی ش قوی باشه.بیشتر پاپ روز ایران رو گوش میدم و از همه بیشتر دنبال کارای پاپ-راک و الکترونیک و راک سیروان خسروی هستم.چه مارکی رو پیشنهاد میدین؟بودجم هم تقریبا 30تومن.ممنون

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان عزیز ماشاا... این همه پست میزارین خوب یه کمکی هم به ما بکنین دیگه!!!برای گوشیم(5800)میخوام یه هدفون بگیرم ترجیحا توگوشی باشه.کیفیتش میخوام بدرد موسیقی بخوره چون فقط برای گوش دادن به موزیک میخوام.از لحاظ ظاهر هم مهم نیست میخوام فنی ش قوی باشه.بیشتر پاپ روز ایران رو گوش میدم و از همه بیشتر دنبال کارای پاپ-راک و الکترونیک و راک سیروان خسروی هستم.چه مارکی رو پیشنهاد میدین؟بودجم هم تقریبا 30تومن.ممنون
    سلام دوست عزیز.
    بودجه تون با وضعیت فعلی بازار یه مقدار کمه ولی از مدل های Creative مدل 630 رو شاید بتونید گیر بیارید .قبلا توی ارزونی حدود 15 تومن بود.ولی با افزایش بودجه پیشنهاد میکنم 830 رو تهیه کنید.البته از موجودی بازار بی اطلاعم.قبلا حدود 40-45 بود(الان احتمالا ضربدر3) ازمدل های فیلیپس هم شاید بتونید گیر بیارید که البته من شخصا تجربه ای نداشتم.
    شما از اونجایی که به کیفیت جنسی که میخواید بخرید اهمیت میدید پیشنهاد میکنم بودجه تون رو برای داشتن هدفونی که بتونه بیشتر راضی تون کنه افزایش بدید.

3. 3 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    با M50 ولوم اخر iTouch حجم صدای مورد نظر من را تأمین نمی کند و هدفون بعدی من باید حجم صدایی بیشتر از این داشته باشد.
    موفق باشید.
    خوب متاسفانه این موضوعیه که خیلی در موردش توی بررسی ها صحبت نمیشه
    بستگی زیادی به رکورد ها هم داره البته ولی خوب اگر بخوایم توی از لهاذ تئوری بحث کنیم gr07 حدود 6 دسیبل از m50 حساستره
    که خودش تفاوت زیادی محسوب میشه. در کل برای من خروجی خود ایپاد m50 رو به ولوم کافی میرسونه ولی خوب همونطور که میدونی برای مید از e11 استفاده میکنم.
    حالا اینها رو گفتم که بگم میتونی تو فکر خرید یک امپ هم باشی که هم اگر صدای gr07 به نظرت کم بود کمکت کنه هم یه حالی به صدای m50 بده.
    سطح صدای s4 برات چجوریاست؟؟

5. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خوب متاسفانه این موضوعیه که خیلی در موردش توی بررسی ها صحبت نمیشه
    بستگی زیادی به رکورد ها هم داره البته ولی خوب اگر بخوایم توی از لهاذ تئوری بحث کنیم gr07 حدود 6 دسیبل از m50 حساستره
    که خودش تفاوت زیادی محسوب میشه. در کل برای من خروجی خود ایپاد m50 رو به ولوم کافی میرسونه ولی خوب همونطور که میدونی برای مید از e11 استفاده میکنم.
    حالا اینها رو گفتم که بگم میتونی تو فکر خرید یک امپ هم باشی که هم اگر صدای gr07 به نظرت کم بود کمکت کنه هم یه حالی به صدای m50 بده.
    سطح صدای s4 برات چجوریاست؟؟
    سلام.
    حجم صدای S4 کافی است هنگامی ولوم iTouch را حتما" تا آخر (90 درصد) زیاد کنم.
    قصد خرید آمپ هم فعلا" به هیچ وجه من الوجوه ندارم!
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 06-09-2013 at 20:17.

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.
    حجم صدای S4 کافی است هنگامی ولوم iTouch را حتما" تا آخر (90 درصد) زیاد کنم.
    قصد خرید آمپ هم فعلا" به هیچ وجه من الوجوه ندارم!
    موفق باشید.
    پس به احتمال زیاد اگر صدا رو روی 100% ببری اون اختلاف حساسیت بین s4 و gr07 رو از بین خواهد برد
    و به سطح صدای دلخواهت خوهی رسید و بازم میتونی از جوکر بپرسی خودت
    چون دیگه بشتر از این دست ما بر نمیاد
    موفق باشید.

8. 3 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    از جوکر پرسیدم و نتیجه ی نهایی VSonic GR07 Bass Edition شد. از کمک همه دوستان ممنونم. البته زمان دقیق تهیه هدفون فعلا" معلوم نیست!
    موفق باشید.

10. 5 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان من قصد دارم یک هدفون قوی بگیرم که مخصوص رانینگ هم باشه. هزینه هم ۵۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومن اوکی هست (قبلا کیلیپش اس۵ آی داشتم) واسم میخوام بیس بالا + کیفیت عالی داشته باشه .

لطفا دوستان اهل فن پیشنهاد بدن مرسی

Sent from my iPad 4 using Tapatalk HD
    سلام
    میتونید از خارج از کشور هم تهیه کنید؟؟

12. این کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز.قیمت 830 الان حدود 137تومن هست.برای این مدل گوشی واقعا این قیمت هدفون نمیخوام هزینه کنم.دور و بر همین قیمت 30تومن از چه مارکی میتونم تهیه کنم؟تو بازار تو این رنج قیمت چه مارکی بهتره؟بیتس خوبه؟؟

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

سلام.
    از جوکر پرسیدم و نتیجه ی نهایی VSonic GR07 Bass Edition شد. از کمک همه دوستان ممنونم. البته زمان دقیق تهیه هدفون فعلا" معلوم نیست!
    موفق باشید.
    سلام .
    اگه خواستی VSonic GR07 Bass Edition بگیری یه ندا بده با هم بگیریم به صرفه تره .کابل ue رو هم نتونستم کاریش کنم باید اونم یه طوری گیر بیارم.البته اصلا عجله ندارم .

15. این کاربر از 88masuod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز.قیمت 830 الان حدود 137تومن هست.برای این مدل گوشی واقعا این قیمت هدفون نمیخوام هزینه کنم.دور و بر همین قیمت 30تومن از چه مارکی میتونم تهیه کنم؟تو بازار تو این رنج قیمت چه مارکی بهتره؟بیتس خوبه؟؟
    سلام.
    با کمی افزایش بودجه Creative EP-630 با گارانتی شاب. گزینه ی دیگری پیشنهاد نمی شود.
    Beats با 30 هزار تومان که هیچ با 300 هزار تومان هم نمی توانید پیدا کنید.
    دلیل محدودیت انتخاب شما هم بالا رفتن شدید قیمت ها به دلیل افزایش نرخ ارز است.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 07-09-2013 at 21:17.

17. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •