تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 363 از 461 اولاول ... 263313353359360361362363364365366367373413 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من هم امروز کنکور رو دادم و راحت شدم
    خدارو شکر اصلا استرس نداشتم و کاملا ریلکس بودم . مشکل خاصی هم سر جلسه پیش نیامد
    نسبت به سال قبل سخت تر شده بود ولی ریاضی آسون بود
    -------
    بچه هایی که فردا پس فردا کنکور دارن سعی کنن زود برن. من کرج هستم و کل کرج رو ریخته بودن دانشگاه پیام نور خیلی شلوغ شده بود (دانشگاه رو هنوز کامل درست نکردن دارن قله کوه دانشگاه می سازن )
    من به موقع رسیدم ولی بعضی ها دیر رسیدن و ترافیک خیلی زیاد بود و مجبور شدن یه کوه پیمایی داشته باشن
    با خودتون شربت ببرین کسی گیر نمیده
    زمانی که در باز شد خیلی عجله نکنین که برین تو خیلی راحت برین سر جاتون چند دقیقه با خدا حرف بزنین و دعا بخونین
    زیاد با بچه های دیگه تو سالن در مورد سوال ها و این چور چیز ها حرف نزنین و سعی کنید اصلا گوش هم نکونین و فقط به فکر آینده روشن باشید
    با آرزو موفقیت برای همه شما

2. 2 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

آقا من سوالای سال های قبل عربی رو خوب بررسی نکرده بودیم یا امسال عنوان سوالای قواعد عربی عوض شده بود؟؟؟
    قبلا راحت تر میشد بفهمی سوال چی میخواست
    همه اش مثل سالای قبل بود
    فقط یدونه "اهتمام در فعل" و این مایه ها داشت تا حالا ندیده بودم ولی اونم ساده بود

4. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

اینم این کنکور بی نوامیس لا مصب ! :(
    درصدای تخمینی :
    ادبیات 40-50
    عربی 40-50
    دین و زندکی 50-60
    زیان 100

ریاضی 80-90
    فیزیک 70-80
    شیمی 70-80

حالا بزارید تعریف کنم !
    من دیشب مثل بچه ی آدم ساعت 10 کپیدم ! خیلیم خوشحال و شاد و اینا ! ولی ...
    ساعت 1 بیدار شدم یهو ! نمیدونم چه مرگم شده بود ! تب و لرز وحشتناک شدید . چند روز بود اینجوری بودم البته ولی نمیدونم مریض شده بودم یا استرس ! ولی دیشب یهو خیلی شدت گرفت !
    بله دیگه ! خلاصه اینکه دیشب پدرم درومد واقعا
    سعی کردم حواسمو پرت کنم و بخوام ولی نمیشد اصلا ! با هر مصیبتی بود لپتاپو روشن کردم و آهنگ گذاشتم و سعی کردم حواسم پرت شه . اینجوری موفق شدم یه ساعت دیگه رو بخوابم ولی دوباره بیدار شدم اینبار ساعت 4 شده بود . دیگه ام خوابم نبرد تا صبح
    یعنی تا به حال تو زندگیم شبی به این مزخرفی نداشتم

بعدش هیچی دیگه ! صبح از ترس اینکه نکنه مریض شده باشم و معده ام قاطی بازی در بیاره و دستشویی نیاز پیدا کنم صبحونه هم نخوردم
    فقط 10000000000000000000 بار کارت و شناسنامه مو چک کردم که یادم نرفته باشه بشه قوز بالا قوز
    بعدم رفتیم سر جلسه . گفته بودن 7 درو میبندن ولی 7 و 40 تازه بازش کردن !
    رفتم اونجا
    یعنی شانس مزخرف من ... افتادم قشنگ زیر باد کولر ! گفتم جامو عوض کنین گفتن صبر کن . آخرشم عوض نکردن . منم هی فین فین میکردم و پهلوام درد گرفته بود
    یعنی در بدترین حالت هم احتمالشو نمیدادم اینجوری گند بره تو کنکورم !! خیلی حالم گرفته شد
    خلاصه کنکور شروع شد و عمومیا رو دادن
    منم چند ثانیه نفس عمیق کشیدم تا یکم بهتر شم . بعد هم قرصامو خوردم و به قلپ آب بعدم با سر توی عمومی !
    اول از همه ادبیات ضد حال اساسی زد ! با اینکه شمارشی نداده بود ولی دوتا از قرابتا و یکی از آرایه ها وحشتناک اذیت کرد و روشون فکر کردم ! نمیدونمم درست زدم آخر یا نه
    بعدم عربی ! عربی واقعا آسون بود ! فقط من یه حماقتی کردم یه سوال ترجمه و یه سوال مفهوم رو گذاشتم برا آخر تا مطمئن بشم درس میزنمش ! ولی یادم رفت بزنم ! دو تا سوال میشه 8 درصد ! خیلییییییییی ضد حال
    بعدم دین و زندگی ! یا قمر بنی هاشم ! این چرا اینقدر سخته !؟ من که همه آیه ها رو خورده بودم ؟!
    چند تا سوال گزینه هاش دقیقا عین هم بودن ! خیلی نامردی بود ! اوج سختی تو صفحه ی اول بود البته و بقیه اشو تقریبا همه شو زدم
    بعدم انگلیسی که شانس مزخرف من خیلی ساده داده بودن ! تو 4 مین و 44 ثانیه زبانو هم زدم ! الان حدود 20 دقیقه مونده و من و ریدینگ عربی و کل املا و لغت و تاریخ ادبیات ! نمیدونم چرا!!!!! من همیشه حدود 40 مین تو این موقع وقت اضافه میاوردم ! احتمال زیاد به خاطر دینی بود

هیجی دیگه تا ثانیه آخر هم هرچی بود زورمو زدم بعدم گفتن وقت تموم شده و اختصاصیا رو دادن

ریاضیو باز میکنم ... لعنت به این شانس مزخرف ! چرا ریاضی اینقدر آسونه !؟ آخه چرااااااااا ؟ ریاضیو فراتر از حد انتظار میزنم ! تو دور اول یه یه ساعت میزارم پاشو فقط 6 تا سوالم مونده . میرم سر فیزیک . فیزیکم که آسونه بابا ! من چرا اینقدر بدبختم ؟ (تا اینجا من فکر میکردم شیمی قراره شدید سخت باشه هنوز) فیزیکو هم میزنم . 5 تا نزده دارم تو کلش . فیزیک. یه مرحله ای حل کردم . بعد دوباره سریع برگشتم پای ریاضی ! چرا ؟ خیلی وقت بود این نقشه رو تمرین میکردم که اگه شیمیش خیلی سخت بود اعصابم داغون نشه .
    ریاضیو هم زدم همه اشو . فقط یه هندسه پایه ام موند . 10 مین هم وقت اضافه آوردم . همه اش داشتم فوش میدادم چرا اینقدر آسونه . این 10 مین رو برگشتم یکی از دینامیکا که واقعا سخت بود رو زدم . 2 مینش رفت . بعد هم 5 مین صرف وارد کردن جوابا شد که خیلی دقت کردم تو این مرحله !
    حالا 40 مین حدودا وقت مونده و منم و شیمی !
    شیمیو باز میکنم ... اه ... اینم که ساده است بابا ! من اینهمه حفظیات شیمی و ساختار لوییس و درد و کوفت حفظ کردم واسه چی !؟ بمیری ! اینجا من شدیدا نا امید شدم چون کاملا امیدمو به اینکه اختصاصی بتونه عمومیمو جبران کنه رو از دست دادم .
    هنوزم نا امیدم
    خلاصه شیمیو هم زدیم دیگه
    فقط 4-5 تا سوالو نزدم . دوتاش یادمه یکیش بنزوئیک اسیده یا همچین چیزی بود که حیف شد واقعا ... یکی هم سوال آخر ! که یهو نمیدونم چرا وسواس گرفتم سرش و هی فک میکردم دارم غلط میزنم ولی بعدش هم فهمیدم درست بوده گزینه ام (سوال آخر ما همون شکل شیمی پیش بود . فصل 4)

بعد هم گفتن وقت تموم شده
    اصلا هم حس خوبی نداشتم ! و اصلا هم حس اینکه دیگه همه چی تموم شده رو نداشتم . بعد هم با یکی از دوستام حرف زدم و سر یکی از سوالای ریاضی بحث داشتیم که من میگفتم من درست میگم اون میگفت اون ! (بخش پذیریه ! )
    بعد هم یهو همزمان گفتیم آقا بیخیال بحث سوالا رو نکنیم
    عصر هم قرار کلوب گذاشتیم بریم COD بزنیم

بعدشم راه افتادیم بریم خونه که اینقدر گیج بودم که کاملا راه رو عوضی رفتم !
    یهو این وسط نگاه کردم به خودم دیدم حالم کاملا خوبه و اصلا لرز ندارم و هیچیمم نیست . ظاهرا تلقین یا استرس بوده همه اش . نمیدونم ! شایدم قرصا کار کردن چون از ساعت 1 شب که بیدار شدم 15-16 تا قرص خوردم از استانیفن بگیر تا پروپرانول

به هر حال
    اینم تموم شد
    رتبه رو نمیارم ! میاوردم هم مهم نبود . از همون اول هم گفتم میخوام برم علوم کامپیوتر شریف که با 800-900 منطقه هم میشه رفت . (تو صفحه های اول تاپیک هست اون پستم ! : دی )
    الانم یکم بخوابم . این یه هفته رو اصلا درس حسابی نخوابیدم .

موفق باشید همه
    من متوجه نشدم .میگی راحته بعد میگی خیلی ناامید شدم !
    راستی پارسال هم کنکور دادی ؟
    منم به احتمال زیاد امشب میرم فوتبال بعدش میرم اکانت Xbox Live بگیرم یه دست FIFA با دوستان بزنم ! با آماده بشم واسه مسابقات JD !
    Last edited by A.N.A.P; 28-06-2012 at 13:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خب بچه های ریاضی الان دیگه کنکورشون تموم شده و تا چند دقیقه دیگه فکر کنم همه برسن خونشون و مستقیم بیان اینجا ببینن چه خبره. اول اینکه امروز تجربیا و انسانیا اصلا نیان رو پی سی.

من خودم کنکوری 90 ام ولی میخواستم بدونم امسال کنکور چه تغییراتی داشته. ( البته فکر کنم پشت کنکوریها بتونن بهترین مقایسه رو داشته باشن )
    سوالا در کل نسبت به دو سال قبل چطور بود؟
    کدوم درس ها به نسبت سخت تر از درسهای دیگه بود؟ ( مثلا پارسال عربی و دین و زندگی سخت بود )
    و کدوم درسها آسونتر بود؟
    فکر کنم دونستن اینا به کسی که از سرجلسه اومده کلی آرامش میده چون میفهمه درسی که برای خودش سخت بوده برای بقیه هم همینطور بوده پس برای ترازش مشکلی پیش نمیاد.
    به به آقا وحید گل گلاب!

ایندفعه دیگه واقعن تموم شد!!! خلاص

سوالا به نظر من در کل نسبت به دو سال قبل معقول تر بود و بعضی درسا آسونتر شده بود. در کل آزمون نرمالی دادیم امروز.

ادبیات و عربی سوالاش خیلی نرمال و خوب بودن و نمیشه بگی آسون یا سخت بودن. دینی مثل پارسال سخت بود. من که بیشتر شک دارها رو زدم! خدا به خیر کنه! زبانش فک کنم مثل پارسال نسبتن آسون بود. (البته درسته پارسال خودم 28 زدم! ولی میدونم آسون بوده!)

ریاضیش که مطمئنن از 89 و 90 آسونتر بود. فیزیکش هم از نظر درجه سختی فک نکنم فرق زیادی با پارسال داشته بوده باشه است ( داشتی جمله بندیو)

سر فیزیک نمیدونم چرا اونقدر وقت کم اوردم. یه لحظه ساعتو دیدم فکر کردم ساعتم اشتباس! بعد با ساعت دیواری چک کردم دیدم بــــــــــله! خلاصه شیمی فقط 15 تا زدم . اون 15 تایی که زدم نرمال بود. مسئله هاشو دیگه ندیدم چجوریاس.

البته همه اینایی که گفتم نمیدونم شاید حس زودگذر بعد کنکور باشه !

7. 4 کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

ریاضی امسال نصف سوالایی که طرح کرده بودن یه سینوس یا کسینوس چپونده بودن توشون.خب نامردا وجدانتون کجا رفته؟
    چرا نمیخواین قبول بشیم؟:(

9. 2 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ریاضی امسال نصف سوالایی که طرح کرده بودن یه سینوس یا کسینوس چپونده بودن توشون.خب نامردا وجدانتون کجا رفته؟
    چرا نمیخواین قبول بشیم؟:(
    احتمال اینکه امسال از مثلثات سوال بیشتر بدن خیلی زیاد بود آخه یه فصل کامل و بسیار ناب تو حسابان جدید گذاشته بودن و هم یه فصل تو ریاضی 2 بود
    یا این حال خودم دو تاشون رو بیشتر نتونستم جواب بدم

11. این کاربر از ali_1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

حداقل سوالاش هم آنچنان ساده نبودن که بخوای جواب بدی!.فکر نمیکردم اینقدر از مثلثات سوال بدن

پ.ن:وای خدا ترکیدم از خنده

13. 6 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

من متوجه نشدم .میگی راحته بعد میگی خیلی ناامید شدم !
    راستی پارسال هم کنکور دادی ؟
    منم به احتمال زیاد امشب میرم فوتبال بعدش میرم اکانت Xbox Live بگیرم یه دست FIFA با دوستان بزنم ! با آماده بشم واسه مسابقات JD !
    داداش
    اختصاصیاش راحت بود . خیلی نسبت به پارسال و پیارسال راحت تر بود ! در حد 87 بود
    من اینو میگم فکر نکنی ازین خرخونام که ازینا میگه تا شما رو تضعیف روحیه کنه ! نه خدا شاهده !
    فقط میگم که بدونین 80 ریاضی تو این آزمون ارزشش شاید اندازه ی 60 آزمون 90 باشه !

در مورد نا امیدی هم ... اون عمومیا رو ببین گفتم چند میشم ؟ باید خوشحال باشم الان ؟ به صنعتی شریف فک کنم حتما اونم برق ؟

15. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

داداش
    من اینو میگم فکر نکنی ازین خرخونام که ازینا میگه تا شما رو تضعیف روحیه کنه ! نه خدا شاهده !

در مورد نا امیدی هم ... اون عمومیا رو ببین گفتم چند میشم ؟ باید خوشحال باشم الان ؟ به صنعتی شریف فک کنم حتما اونم برق ؟
    داداش تو اگه با این درصدا آرزوی برق شریفو نداشته باشی من داشته باشم ..... به نظر من با این درصدا به احتمال زیاد به امید خدا دو رقمی میشی
    من بدبخت چه کار کنم ددی پیله کرده باید بری شریف؟؟؟
    من اگه این درصدا رو زده باشم رشته ای که میخوام به احتمال زیاد با امید خدا قبولم
    ادبیات 50-60
    عربی 60-70
    دینی 70-80
    زبان 90-100
    ریاضی 60-70
    فیزیک 60-70
    شیمی 70-80

امیدوارم هرچی خیره برای من ( و برای همتون ) پیش بیاد

من دیگه برم باید برم هنر امتحان بدم

17. این کاربر از ali_1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

داداش

راستی نگفتی اولین سالت هست که کنکور میدی یا دومی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •