مسلمون شدن که کاری نداره.مسلمون بودن و موندن سخته
مسلمون شدن که کاری نداره.مسلمون بودن و موندن سخته
واقعا اتفاق مهمی بود و نیاز مبرمی به بازتاب این خبر داشتیم
بعدا میفهمه اشتباه کرده![]()
ببخشید ولی حرف شما یک توهینه ! بهتر به عقاید دیگران احترام بگذاریم.
به مسلمان شدن این کاری ندارم.اما
مسلمان شدن یا اشتباه هست یا نیست.
اگه اشتباه باشه که ضرری هم نمی تونه داشته باشه چون شخص مسلمان واقعی کاری جز پرستش خدا و دوری از گناه انجام نمیده/
اما اگه اشتباه نباشه پس مسلمان واقعی سود می بره و اونی ضرر می کنه که میگه مسلمانی اشتباه است.البته بهتره بود به جای کلمه مسلمان کلمه دین دار را میآوردم.
این نفری که مسلمون شده بعلت اینکه عربستانی ها مسلمونش کردن صد درصد سلفی میشه
حالا اینکه چرا شیعه انلاینی که چند سال پیش ادعای واهی بسیاری درباره اهل سنت کرده بود این خبر رو منتشر کرده و خوشحاله جای بسی تعجبه!!شاید به خاطر هفته وحدته!
یادمه کاکا رو هم می گفتند مسلمون شده ولی بعدا شایعه از آّب درومد.اینم یه مدت بگذره رفتار مسلمونا رو ببینه خودش پشیمون میشه از کردش...
رونالدو در بازیهای کوپا امریکا 1999 پوشک استفاده می کرد
مدت زیادی از اعلام کناره گیری رونالدو از فوتبال نمی گذرد ولی هم بازیها و مربیان او شروع به بیان خاطرات تلخ وشیرین شان از این مهاجم مستعد اما بی جنبه برزیلی کرده اند.
از جمله این مربیان واندرلی لوکزامبورگو است که در گفتگویی با روزنامه نیویورک دیلی نیوز به خاطره ای شنیدنی پرداخته است .او در هشتمین دوره مسابقات کوپا امریکا در سال 1999 مربی برزیل بود و با برزیل برای ششمین بار قهرمان این مسابقات شد . او به این روزنامه زرد آمریکایی گفت :رونالدو اضافه وزن زیادی داشت و ما از هر شیوه ای برای کاهش وزن او استفاده می کردیم .دکتر تیم به او دارویی به نام زنیال می داد که موثر بود اما فعالیت کلیه ها او را افزایش داده بود و ما برای اینکه در میانه های بازی مشکلی برای او پیش نیاید او را ناچار کردیم تا پوشک استفاده کرده و با خیال راحت بازی کند. طبیعی بود که او در حین بازی راحت نباشد اما حتی با این پوشک ها هم او 5 گل به ثمر رساند و درکنار ریوالدو جام را برای برزیل به همراه آوردند.
رویترز/21 فوریه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بهترین بازیکن تاریخ رونالدو بود بی شک
مسی و کریس رونالدو هیچ کدوم در اندازه های رونالدوی کبیر نیستن
روبرتو کارلوس: توهینهای هواداران از دلایل اصلی خداحافظی رونالدو بود
روبرتو کارلوس، بازیکن جدید آنژی مخاچقلعه گفته توهینهایی که هواداران به او و رونالدو کردند دلیل اصلی تصمیم رونالدو به خداحافظی، و تصمیم کارلوس به رفتن به روسیه بود.
هرچند که ستاره سابق بارسلونا، اینتر، رئال مادرید و میلان در نشست خبری خداحافظیاش حاضر نشد که بگوید این توهینها دلیل خداحافظی او بود، اما روبرتو کارلوس مطمئن است که جو سنگین سائو پائولو تاثیری حیاتی داشت: «این یکی از دلایل رفتن رونالدو بود. رونالدو منتظر بود من تصمیمم را بگیرم و او هم همین کار را انجام دهد. لازم نیست افراد چنین تجربههایی را پشت سر بگذارند.»
طرفداران کورینتیانس پس از حذف تیمشان در مراحل ابتدایی لیبرتادورس به شدت عصبانی بودند و همان طور که در پایین میبینید دیوارنویسیهایی علیه رونالدو انجام دادند و حتی به خودرو کارکنان باشگاه هم حمله بردند. روبرتو کارلوس در این بازی به دلیل مصدومیت غایب بود، اما حتی این غیبت او هم باعث نشد مورد خشم طرفداران قرار نگیرد.
طرفداران روی دیوار نوشتند: رونالدو، برو بیرون! و خودرو کارکنان را هم در هم شکستند
کارلوس گفت: «اگر طرفداران خودروهای تیته (ماساژور)، مسئول لباسها و بازیکنان را خرد نمیکردند، برنامه من این بود که یک سال دیگر در کورینتیانس بازی کنم و قراردادم را برای سال 2012 تمدید کنم. این تصمیم را گرفتم چون هیچ بازیکنی نباید چنین رفتاری ببیند.
این اتفاق اینجا افتاد و به من حس بسیار بدی دست داد. من را نامنصفانه مجازات کردند چون من حتی بازی هم نکردم، در حالی که با تیم همراه بودم و اگر مشکل نداشتم به میدان میرفتم.»
جملات کارلوس را ویولا، ستاره سابق برزیل هم تایید کرده است.
ویولا که در جام جهانی 1994 حضور داشت و هماتاقی رونالدو در اردوی تیم ملی بود گفت: «مدتهاست در فوتبال حضور دارم و میدانم که رونالدو به دلیل مصدومیت کنار نرفت. او به دلیل توهین هواداران کنار رفت که بیتردید طرفداران واقعی تیم نیستند. آنها به بازیکنان حمله کردند و روی دو نفر تمرکز کردند: رونالدو و روبرتو کارلوس.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یادمه کوچيک که بوديم و میخواستیم فوتبال بازی کنیم همه بايد اسم ۱ بازيکن واسه خودشون ميزاشتن.هر روز هم سر اسم رونالدو دعوا بود.
هی......
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)