تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 363 از 372 اولاول ... 263313353359360361362363364365366367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

مسلمون شدن که کاری نداره.مسلمون بودن و موندن سخته

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

واقعا اتفاق مهمی بود و نیاز مبرمی به بازتاب این خبر داشتیم
    بعدا میفهمه اشتباه کرده

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

واقعا اتفاق مهمی بود و نیاز مبرمی به بازتاب این خبر داشتیم
    بعدا میفهمه اشتباه کرده
    ببخشید ولی حرف شما یک توهینه ! بهتر به عقاید دیگران احترام بگذاریم.

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به مسلمان شدن این کاری ندارم.اما
    مسلمان شدن یا اشتباه هست یا نیست.
    اگه اشتباه باشه که ضرری هم نمی تونه داشته باشه چون شخص مسلمان واقعی کاری جز پرستش خدا و دوری از گناه انجام نمیده/
    اما اگه اشتباه نباشه پس مسلمان واقعی سود می بره و اونی ضرر می کنه که میگه مسلمانی اشتباه است.البته بهتره بود به جای کلمه مسلمان کلمه دین دار را میآوردم.

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

این نفری که مسلمون شده بعلت اینکه عربستانی ها مسلمونش کردن صد درصد سلفی میشه
    حالا اینکه چرا شیعه انلاینی که چند سال پیش ادعای واهی بسیاری درباره اهل سنت کرده بود این خبر رو منتشر کرده و خوشحاله جای بسی تعجبه!!شاید به خاطر هفته وحدته!

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یادمه کاکا رو هم می گفتند مسلمون شده ولی بعدا شایعه از آّب درومد.اینم یه مدت بگذره رفتار مسلمونا رو ببینه خودش پشیمون میشه از کردش...

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

رونالدو در بازیهای کوپا امریکا 1999 پوشک استفاده می کرد

مدت زیادی از اعلام کناره گیری رونالدو از فوتبال نمی گذرد ولی هم بازیها و مربیان او شروع به بیان خاطرات تلخ وشیرین شان از این مهاجم مستعد اما بی جنبه برزیلی کرده اند.

از جمله این مربیان واندرلی لوکزامبورگو است که در گفتگویی با روزنامه نیویورک دیلی نیوز به خاطره ای شنیدنی پرداخته است .او در هشتمین دوره مسابقات کوپا امریکا در سال 1999 مربی برزیل بود و با برزیل برای ششمین بار قهرمان این مسابقات شد . او به این روزنامه زرد آمریکایی گفت :رونالدو اضافه وزن زیادی داشت و ما از هر شیوه ای برای کاهش وزن او استفاده می کردیم .دکتر تیم به او دارویی به نام زنیال می داد که موثر بود اما فعالیت کلیه ها او را افزایش داده بود و ما برای اینکه در میانه های بازی مشکلی برای او پیش نیاید او را ناچار کردیم تا پوشک استفاده کرده و با خیال راحت بازی کند. طبیعی بود که او در حین بازی راحت نباشد اما حتی با این پوشک ها هم او 5 گل به ثمر رساند و درکنار ریوالدو جام را برای برزیل به همراه آوردند.

رویترز/21 فوریه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بهترین بازیکن تاریخ رونالدو بود بی شک
    مسی و کریس رونالدو هیچ کدوم در اندازه های رونالدوی کبیر نیستن

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

روبرتو کارلوس: توهین‌های هواداران از دلایل اصلی خداحافظی رونالدو بود

روبرتو کارلوس، بازیکن جدید آنژی مخاچ‌قلعه گفته توهین‌هایی که هواداران به او و رونالدو کردند دلیل اصلی تصمیم رونالدو به خداحافظی، و تصمیم کارلوس به رفتن به روسیه بود.
    هرچند که ستاره سابق بارسلونا، اینتر، رئال مادرید و میلان در نشست خبری خداحافظی‌اش حاضر نشد که بگوید این توهین‌ها دلیل خداحافظی او بود، اما روبرتو کارلوس مطمئن است که جو سنگین سائو پائولو تاثیری حیاتی داشت: «این یکی از دلایل رفتن رونالدو بود. رونالدو منتظر بود من تصمیمم را بگیرم و او هم همین کار را انجام دهد. لازم نیست افراد چنین تجربه‌هایی را پشت سر بگذارند.»
    طرفداران کورینتیانس پس از حذف تیمشان در مراحل ابتدایی لیبرتادورس به شدت عصبانی بودند و همان طور که در پایین می‌بینید دیوارنویسی‌هایی علیه رونالدو انجام دادند و حتی به خودرو کارکنان باشگاه هم حمله بردند. روبرتو کارلوس در این بازی به دلیل مصدومیت غایب بود، اما حتی این غیبت او هم باعث نشد مورد خشم طرفداران قرار نگیرد.

طرفداران روی دیوار نوشتند: رونالدو، برو بیرون! و خودرو کارکنان را هم در هم شکستند
    کارلوس گفت: «اگر طرفداران خودروهای تیته (ماساژور)، مسئول لباس‌ها و بازیکنان را خرد نمی‌کردند، برنامه من این بود که یک سال دیگر در کورینتیانس بازی کنم و قراردادم را برای سال 2012 تمدید کنم. این تصمیم را گرفتم چون هیچ بازیکنی نباید چنین رفتاری ببیند.
    این اتفاق این‌جا افتاد و به من حس بسیار بدی دست داد. من را نامنصفانه مجازات کردند چون من حتی بازی هم نکردم، در حالی که با تیم همراه بودم و اگر مشکل نداشتم به میدان می‌رفتم.»
    جملات کارلوس را ویولا، ستاره سابق برزیل هم تایید کرده است.
    ویولا که در جام جهانی 1994 حضور داشت و هم‌اتاقی رونالدو در اردوی تیم ملی بود گفت: «مدت‌هاست در فوتبال حضور دارم و می‌دانم که رونالدو به دلیل مصدومیت کنار نرفت. او به دلیل توهین هواداران کنار رفت که بی‌تردید طرفداران واقعی تیم نیستند. آنها به بازیکنان حمله کردند و روی دو نفر تمرکز کردند: رونالدو و روبرتو کارلوس.»
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اون دنيا

پيش فرض

یادمه کوچيک که بوديم و میخواستیم فوتبال بازی کنیم همه بايد اسم ۱ بازيکن واسه خودشون ميزاشتن.هر روز هم سر اسم رونالدو دعوا بود.
    هی......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •