دوست عزیز بیشتر دوستامون این مشکل رو داشتن که با این کرک ها درست شده...
شما هم این کرک رو بریز خیالت راحت درست میشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز بیشتر دوستامون این مشکل رو داشتن که با این کرک ها درست شده...
شما هم این کرک رو بریز خیالت راحت درست میشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کار رو هم کردی؟
به نقل از پست دوست خوبم Beny و خودم...
برای اجرای بهتر بازی کارهای زیر را انجام دهید :
در ادامه ی خط فرمان Shortcut بازی خود خط زیر را اضافه کنید . "خط فرمان شما باید به شکل زیر باشد"
برای فهم بیشتر به تصویر نیز توجه کنید .
رزولشن که در این خط فرمان به صورت طول و عرض است را طبق مانیتور خود تغییر دهید . البته تمامی این متغیر ها را طبق قدرت سیستم خود باید تغییر دهید تا مشکلی ایجاد نشود .
D:\Games\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -windowed -texturequality=2 -renderquality=4 -detailquality=99 -viewdistance=99 -width=1680 -height=1050![]()
من از همون کرک Razor استفاده می کنم راستی یادم رفت بگم که با موس می تونم سر 4راه ها دوربین رو دنبال ماشین بکشم ولی حال نمیده تو تعقیب و گریز اصلاً حال نمیده هی با موس سر 4راه ها دوربین تکون بدم!!!
برای این که اون کرک های غیر از RAZOR رو بریزم باید خود Razor رو پاک کنم؟
با تشکر
آره این رو انجام داده درست نشد
اهـــان!
من فک کردم مشکل شما یه چیز دیگس...
خب پس اگه Razor رو ریختی دیگه لازم نیست کرک دیگه ای بریزی...
اون مشکلت هم 100% باید از قسمت Controls بازی حل بشه چون نمی تونه مشکل کرک باشه!
مطمئنی که بازی کامله؟
اخه مگه میشه ؟؟؟
هیچ اروری نمیده فقط مثل alt+tab میاد بیرون میاد روی تکسبار میمونه هر چی روش میزنم نمیره تو بازی باید اونو ببندم دوباره بازی رو اجرا کنم
یه کرک رو اشتباهی از روی سیدی کپی کرده بودم بعد کرک Razor رو هم ریختم، کرک قبلی فایل paul.dll بود، یه دفعه دززاریم افتاد، بازی رو از اول نصب کردم و فقط کرک Razor رو کپی کردم ... الان میتونم بازی کنم.دوست عزیز بالاخره مشکل کند بودن بازیت برطرف شد؟
خب خدارو شکر
با 8400 gs چندتا فریم میگیری؟
من توی option همه گزینه هارو تا آخر اوردم پایین !!
یعنی با نهایت بی کیفیتی دارم بازی میکنم.
بازی سرعتش خوبه ولی خوب بعضی جاها سنگین میشه.
یکی از رفیقام سیستمش مثل منه با این تفاوت که سی پی یو دو هسته ای داره، رفتم خونشون براش بازی رو نصب کردم و بازی کردم، واسه اون روون کار میکنه البته مثل خودم تنظیماتش رو اوردم پایین.
سلام
دوستانی که بازی رو اجرا کردند محض رضای خدا بنچمارک بذارند تا ببینیم با چه سیستم هایی میاد با چیا نمیاد !
اقا کسی توی این فروم پیدا نمی شه که جواب منو بده
من فرم ورک 3 نصب کردم ایا نیازی هست 3.5 رو هم نصب کنم
کمک کمک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)