تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 363 از 639 اولاول ... 263313353359360361362363364365366367373413463 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    6میلیون نیست
    برای 3میلیون بیشتر باید این قابلیت فعال بشه
    حرف شما معتبره یا نوشته خود سایت ملت
    مشتري گرامي : به منظور ارتقاء امنيت در استفاده از خدمات سامانه بانکداري اينترنتي از تاريخ 01/07/93 انجام انواع حواله اينترنتي بيش از شصت ميليون ريال از داخل کشور و انجام حواله از خارج از کشور صرفاً با بکارگيري يکبار رمز (OTP/Mobile OTP) مقدور مي‌باشد. به اين منظور جهت استفاده از يکبار رمز همراه(Mobile OTP) در منوي جاري نسبت به فعالسازي آن اقدام و يا در صورت تمايل به دريافت دستگاه توليد يکبار رمز (OTP)به شعب بانک مراجعه فرمائيد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

من منظورم برای پایای بود وگرنه حواله اینترنتی اطلاعی ندارم

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

توی سایت نوشته انواع حواله یعنی چه ملت به ملت چه پایا

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

اون خدمات اینترنتی هست نه اینترنت بانک
    اینترنت بانک رو بخوای برای ملی فعال کنی 61 تومن باید دستگاه رمزیاب بخری
    پاسارگاد هم برای حساب به حساب هزینه نمیگیره
    مگه چه فرقی دارن؟!

من آخرش نفهمیدم که این رمز یکبار مصرف واس چیه؟!
    مال گوشی؟ چ کارایی میشه کرد؟
    هر کاری تو خدماتش انجام میدیم تو سایتش تو گوشی هم میشه کرد یعنی؟
    Last edited by Ghaioom; 18-10-2014 at 07:13.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

در بانک ملی رمزیکبار مصرف برای امنیت بیشترهس!!!نه که ماشالله چقدر سایتشون کامله!!!
    پول واسه اون دستگاه نده اکثر مواقع هم سیستمشون قطعه.توروزهای تعطیل وشب هم روش حساب نکن .اون موقعی که قیمتش 16 تومن بود گرفته بودم الان دیگه ازاین سیستم استفاده نمیکنم اخه وقتی بانکایی مث پاسارگدوسامان هستن کی سمت این بانکای دولتی با سیستم های 50سال پیششون میره!!!
    نه روی گوشی غیرقابل استفاده هست چونکه به احتمال خیلی زیاد سایتش بالا نمیاد!!!البته یه سیتم جدید فعال کردن که با کد ussd میشه رمز گرفت ووارد سایت شد که اونم یه هزینه ای داره که نمیدونم واستفاده هم نکردم.
    قسمت خدماتش آفلاین هست ویه دوره زمانی خاصی داره که اپدیت میشه اون قیمت اینترنت بانکش آنلاین واطلاعات لحظه ای رونشون میده.
    اینایی که گفتم مربوط به بانک ملی بود.
    کاملترین اینترنت بانک رو ملت داره
    1-مبلغی که بین بانکی انتقال میتونی بدی خیلی ازبانکای دیگه بیشترهست.
    2-باشماره کارت،شماره حساب،شماره شبا میتونی بین حسابات انتقال بدی که خیلی خوبه.توبانکای دیگه با شماره کارتت نمیتونی همچین کاری بکنی حتما شماره حساب میخواد.
    ولی خوب طراحی ملت زیاد جالب نیست طراحی وامکانات پاسارگاد از بقیه بهتره.
    سامان هم نسخه قدیمیش خوب بود حیف که حذفش کردن نسخه جدید قطعی زیاد داره ،خطای سرور میده معمولا.سایتشم دیرتر از بقیه بالامیاد.امکانات معمولی داره ولی ظاهرش مدرن تر هست

6. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

مگه چه فرقی دارن؟!

خدمات اینترنتی که هر بانکی میده مثلا ملی اومده کارت به کارت و پرداخت قبض و شارژ کرده
    ولی تو اینترنت بانک افتتاح حساب داره انتقال وجه پایا=سانتا-ککارت به کارت و...........
    این یکبار رمز همون دستگاه برای ورود به اینترنت بانک هست

8. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

در بانک ملی رمزیکبار مصرف برای امنیت بیشترهس!!!نه که ماشالله چقدر سایتشون کامله!!!
    پول واسه اون دستگاه نده اکثر مواقع هم سیستمشون قطعه.توروزهای تعطیل وشب هم روش حساب نکن .اون موقعی که قیمتش 16 تومن بود گرفته بودم الان دیگه ازاین سیستم استفاده نمیکنم اخه وقتی بانکایی مث پاسارگدوسامان هستن کی سمت این بانکای دولتی با سیستم های 50سال پیششون میره!!!
    نه روی گوشی غیرقابل استفاده هست چونکه به احتمال خیلی زیاد سایتش بالا نمیاد!!!البته یه سیتم جدید فعال کردن که با کد ussd میشه رمز گرفت ووارد سایت شد که اونم یه هزینه ای داره که نمیدونم واستفاده هم نکردم.
    قسمت خدماتش آفلاین هست ویه دوره زمانی خاصی داره که اپدیت میشه اون قیمت اینترنت بانکش آنلاین واطلاعات لحظه ای رونشون میده.
    اینایی که گفتم مربوط به بانک ملی بود.
    کاملترین اینترنت بانک رو ملت داره
    1-مبلغی که بین بانکی انتقال میتونی بدی خیلی ازبانکای دیگه بیشترهست.
    2-باشماره کارت،شماره حساب،شماره شبا میتونی بین حسابات انتقال بدی که خیلی خوبه.توبانکای دیگه با شماره کارتت نمیتونی همچین کاری بکنی حتما شماره حساب میخواد.
    ولی خوب طراحی ملت زیاد جالب نیست طراحی وامکانات پاسارگاد از بقیه بهتره.
    سامان هم نسخه قدیمیش خوب بود حیف که حذفش کردن نسخه جدید قطعی زیاد داره ،خطای سرور میده معمولا.سایتشم دیرتر از بقیه بالامیاد.امکانات معمولی داره ولی ظاهرش مدرن تر هست
    بانک ملی شب و روز تعطیل اینترنت بانکش غیرفعاله؟
    سپه هم ساعت 12 شب اینترنت بانکشو قفل میکنه
    اینترنت بانک ملی آفلاین هست؟
    پاسارگاد فقط تو زمینه چک و ارز تو اینترنت بانکش آفلاینه که البته درخواست رو بدی حداکثر فردا اول ساعت کار تایید میشه

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مگه چه فرقی دارن؟!

ببین دوست عزیز بانک ملت از دو طریق یکبار رمز میده 1- از طریق سخت افزاری یعنی دستگاه توکن 2- از طریق سیستم دیتای اپراتور موبایل ussd
    در روش اول باید پول دستگاه بدی و در روش دوم شما از طریق هر موبایلی با هر مشخصات با گرفتن کد ستاره 712 مربع می تونی از طریق گزینه یکبار رمز ، رمز بگیری که به این میگیم یکبار رمز همراه . اما کاربرد هاش بعضی اجباری و بعضی اختیاری.
    مثلا شما می تونی توی تنظیمات یکبار رمز برای وارد شدن به سایت یا تغییر رمز یکبار رمز رو فعال کنی که در این صورت وقتی می خواهی به سایت اینترنتی وارد بشی علاوه بر وارد رمز از موبایلت یکبار رمز رو هم بگیری و در قسمت پایینی یعنی یکبار رمز (براي دارندگان يکبار رمز) وارد کنی و بدون اون رمز که فقط روی موبایل شما میاد نمی تونی وارد بشی

11. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من ده میلیون پول دارم میخوام شرایطی باشه که با پول خودم 20 میلیون بشه وام بگیرم کدوم بانک سود کمتر یا با سپرده گذاری بشه این وام رو گرفت مثلا شش ماه پول رو بخوابونی بعد بهت 10 وام بدن پول خودتم بتونی برداشت کنی کسی میتونه راهنمایی کنه ؟ ممنون
    کسی نظری نداره ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

من این دو تا موسسه را دیدم که بنظرم شرایطشون بهتر از بقیه بود
    بانک مهر اقتصاد
    موسسه نور
    البته این دو تا توی زمان که پولت باید بخوابه، سود و مدت بازپرداخت تفاوتهایی با هم دارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •