بله درسته!
جدول جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله درسته!
جدول جدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره داداش .
کارت من 2 ساله اومده.
فکر کنم روی یک برگه نوشته بودن بهم داده بودن دیدم.
باز کسی حتمی میدونه بگه.
چون گفته بودن بعد 3 سال باطل میکنن.
***اطلاعیه مهم...:***
محتوای مخفی: اطلاعیه مهم 2 برادری
میگم اگر افتادم نیروی انتظامی یک جای بد امکانش هست پارتی جور کنم انتقالی بگیرم یا همچین امکانی فقط برا سپاه هست؟
راستی تغییر نیرو چه طوره؟ میشه از نیروی انتظامی به سپاه منتقل شد با پارتی کلفت؟
تواين دوره كه الان توشيم به بچه هاي تهراني روزبرگ ميدن.كلا اگه كسي بيوفته 01 عشقوحاله برااعزاميهاي 1/4 توهفته اول آموزشيم ازچهارشنبه تا شنبه را مرخصي دادند.(روزعيدمبعث)فكركنم توايران هيچ پادگاني اين چندروزرومرخصي نداده باشه
بستگي به پارتيت داره ولي همه كاري ميشه كرد.فقط برا انتقال ازيه ارگان به ارگان ديگه پارتي خيلي خيلي كلفت ميخواد ولي امكان پذيره
تا زمانی که نرفتی اموزشی میشه تغییر داد (البته با پند پ)
ولی اگه بری اموزشی دیگه تقریبا محاله (البته به لطف پند پ خیلی گردن کلفت شاید ممکن باشه) که بتونی از یه ارگان بری زیر نظر ارگان دیگه برا خدمت
من الان دارم تو 01 خدمت مبکنم
10 روز اول سخت میگیرن
ولی هفته دوم به بعد ساعت 4 تا 5.30 صبح بهت مرخصی میدن
یعنی 4 به بعد ازاد هستی میتونی هر جا بری ولی 5.30 صبح باید تو پادگان باشی
01 بهتری نپادگان تهران هست
يه سوال داشتم.
من اگه بخوام تهران بيوفتم چه مداركي رو بايد تحويل بدم(چون تك فرزند هستم ميگم)
علاوه بر معاينه بدن و واكسن و... موقع پليس +10 بايد استشهاد محلي پر كنم؟ اين استشهاد رو چه جوري و از كجا تهيه كنم؟ و چي بنويسم يه توضيحي كامل ميديد؟
بچه ها من اصلا کچلی بهم نمیاد .. هر موقع تو زندگیم کچل کردم عالم و ادم مسخرم کردندچکار کنم قیافم قابل تحمل بشه وقتی کچل میکنم ؟؟؟ آقا واقعا بهم نمیاد نه اینکه فکر کنید چون عادت ندارم این حرف رو میزنم چون صورت ریز و کشیده ای دارم وقتی کچل میشم خیلی تابلویه و حتی زشت هم میشم .. تقریبا کل زندگیم موهام بلند بوده موندم چطوری این موضوع رو تحمل کنم
![]()
داداش در مورد تهران افتادن و این چیزها اطلاعاتی ندارم ولی استشهاد محلی جمع کردن کاری داره یه برگه A4 ور میداری تو مینویسی مثلا اشخاصی که این زیر رو بعنوان شاهد امضا میزنند شهادت میدند که فلان کس پسر فلانی و ... تک فرزند هست بعد که چهند نفر تو محل امضا زدن میبریش مسجد محلتون یه مهر هم اونها میزنند زیرش تموم میشه
داداش اولا جاره نیست و باید کچل بکنی دوما اونجا چون همه مثل همدیگه هستین این قضییه خیلی به چشم نمییاد یعنی خیلی های دیگه هم مثل شما هستن.
بخدا بری خدمت اصلا خندت میگیره به این حرف
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)