آخر میلان-اینتر بود و مشکلی برای پخشش وجود نداشت. جای بارسا-والنسیا هم بایرن-شالکه ای که کریمی رو نداشت نشون دادن.
آخر میلان-اینتر بود و مشکلی برای پخشش وجود نداشت. جای بارسا-والنسیا هم بایرن-شالکه ای که کریمی رو نداشت نشون دادن.
من یادمه بازی بارسا رو از دقیقه 20 گذاشتش.
آقا چه بحثیه بابا...به نظر من که به اندازه کافی هم بازیهای رئال و هم بارسا رو پخش می کنن...البته بعضی برنامه ریزیهاشون خنده داره...ولی در کل پخش می کنن دیگه حالا یکی دو تا بالا پایین
به خاطر یه نکونام و شجاعی رفت و برگشت اوساسونا با بارسا و رئال رو نشون می دن . حتی اوساسونا با سویا و والنسیا و ... هم دیده شده که نشون دادن . پخش شدن بازی های اوساسونا هم به خاطر همین دوتاس که بعضی بازی های بزرگ رو فدای این بازی ها می کنن .
دقیق یادم نیست..آخر میلان-اینتر بود و مشکلی برای پخشش وجود نداشت. جای بارسا-والنسیا هم بایرن-شالکه ای که کریمی رو نداشت نشون دادن.
+
اما این دوستمون میگن که بازی پخش شد:
من یادمه بازی بارسا رو از دقیقه 20 گذاشتش.اره قبول دارم..آقا چه بحثیه بابا...به نظر من که به اندازه کافی هم بازیهای رئال و هم بارسا رو پخش می کنن...البته بعضی برنامه ریزیهاشون خنده داره...ولی در کل پخش می کنن دیگه حالا یکی دو تا بالا پایین
لیگ اسپانیا رو خیــلی پخش میکنن.
اما به نظر من، 70درصد بازیهای اسپانیا، بازیهای بارساس..
دیگه وقتی دربی مادرید رو پخش نمیکنن...
رئال داره با 2 مهاجم نوک بازی میکنه که نکته جالبیه..
ترکیب عجیبی کلا ریخته خوزه..
![]()
چرا عجیب؟واسه سی ال بازیکنارو نگه داشته دیگه!
پ.ن...با همین تیم ذخیره تا الان 6-1 جلوییم
پ.ن2.. 6-3 بردیم...حیف شد بازی با 9 گل رو نتونستیم ببینیم
Last edited by malkemid; 23-04-2011 at 21:26.
برد مقتدرانه رئال با تیم دوم و اوج گرفتن کاکا هیگواین بنزما را به رئالی ها تبریک میگم.کاکا 2 پاس گل 2 گل.هیگی 3 گل 2 پاس گل.بنزما 1 گل 1 پاس گل.دفاع 10 دقیقه آخر(با خروج گارای)ضعیف ظاهر شد.ولی در کل عـــــاااالی بودیم.هر چند لالیگا برای ما از قبل تموم شده بود ولی قبل از الکلاسیکو برد روحیه بخشی بود
Last edited by Sepehr2010; 23-04-2011 at 21:47.
عجب بازی ای بود! من کلاس بودم، یه لحظه رفتم اینترنت این نتیجه رو دیدم فکر کردم شوخی هست! مگه بازی PES هست
رئال 5 تا گل پیاپی زد! حیف شد رونالدو از اول بازی نکرد وگرنه میتونست یه هتریک جانانه بکنه.
گل زنی و کلا بازی خوبه کاکا و هیگواین خبر بسیار خوبی بود.
بالاخره ويا گل زد ديگه خستم كرده بود
داوید ویا کم مونده بود بعد از گلش گریه کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)