تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 363 از 1746 اولاول ... 2633133533593603613623633643653663673734134638631363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,621 به 3,630 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

این سازمان یا گروهی که وظیفه فیلترینگ اینترنت رو دارن واقعا دست پت و مت رو از پشت بستن.یعنی یه مروری بر فعالیت هاشوون داشته باشیم میبینیم که هیچ ارگانی به این اندازه گند کاری بالا نیاورده.یادمه سال 85 برای یکی دو روز گوگل رو فیلتر کردن و زمانی که توسط سایت های خارجی مورد مضحکه و تمسخر و تحقیر واقع شدند از سیستم فیلترینگ خارجش کردن.الان هم که دیگه با این عمل تحریک آمیزشون پای خیلی از مردم رو از رفتن به پای صندوقهای رای کوتاه کردن. هنوز غصه گرانی و تورم و افزایش قیمت خودرو برامون عادی نشده یه معضل دیگه هم از طرف این افراد نفهم و کوته فکر برامون ایجاد شد.الان نه میشه فایلی رو با ایمیل آپلود و اتچ کرد- نه میشه با سرعت عادی تورنت دانلود کرد-نه میشه بازی آنلاین کرد. فقط میمونه یه وب گردی و دانلود ساده که خب اونم از کار بندازی سنگین تری.
    یعنی یه آدم فهمیده و منطقی بین اینا نیست بگه خب برادر من میخوای از لحاظ امنیتی ملت در زمان انتخابات در خطر نباشن ... باشه آفرین به تو. به نظرت اینترنت یه نقطه خطر در این برهه زمانیه؟ کاملا درسته. ولی راهش این نیست که بیای و بدون سرو صدا اینترنت رو ناقص کنی و هیچ کس هم نفهمه چه کار کردی! لااقل کلا قطعش میکردی و در رسانه ها پیشا پیش اعلام میکردی که از فلان تاریخ تا فلان تاریخ اینترنت به دلایل امنیتی قطع میشه و اشتراک اینترنت همه در این مدت به حالت تعلیق در میاد تا پول کسی هدر نره.

2. 10 کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه N E X T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

2

خمارم واسه یک دست بازی

4. 4 کاربر از N E X T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مسئله سیاسیه واسه امنیت ملی و تا آخر انتخابات پایدار میمونه اینترانت هم فعلا اجرا نمیشه همش خرافاته و شایعست این کار رو به خاطر امنیت های سیاسی که من و شما هنوز 1% اش رو هم نمی فهمیم کردن که حالا من یا شما دوست عزیز بیاییم نقد یا بررسی هامونو اینجا بگیم و تاپیک رو از حالت عادی خارج کنیم بهترین راه اینه که برین گیم آفلاین بزنید فکر کنید نت ندارید نمیمیرید تازه موقع امتحانات هم هست برید درس بخونید و سرتونو با درس گرم کنیم دقیقا 1 ماه دیگه انتخاباته و مطمئا باشید خیلی خیلی زود میگذره مثل همه روز ها
    تازه اینا با کل اپراتور های نت هماهنگ کردن که پا پس ندن من امروز زنگ زدم یکم طرف رو سوال پیچ کردم وسط حرفمون طرف فهمید که دارم میفهمم و نمیتونه جواب بده قطع کرد اینم از پشتیبانی نت ایران !
    Last edited by Dark_Priest; 05-05-2013 at 23:14.

6. 2 کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

مسئله همینجاست، لول آفلاین نداره، (اصلاً همه حالش به آنلاین بودنشه)،
    میگم کسی سرور بدون باگ wow ورژن 4 (کاتالیسم) تو ایران سراغ داره؟
    تو سرورهای خارجی پینگم میره بالای 1000، بعد موقع نبرد با پلیر دشمن یدفعه صفحه پر از نور میشه بعد میبینم حریفم 50 تا Spell زده منم مردم و خودم خبر ندارم،

8. این کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

این سازمان یا گروهی که وظیفه فیلترینگ اینترنت رو دارن واقعا دست پت و مت رو از پشت بستن.یعنی یه مروری بر فعالیت هاشوون داشته باشیم میبینیم که هیچ ارگانی به این اندازه گند کاری بالا نیاورده.یادمه سال 85 برای یکی دو روز گوگل رو فیلتر کردن و زمانی که توسط سایت های خارجی مورد مضحکه و تمسخر و تحقیر واقع شدند از سیستم فیلترینگ خارجش کردن.الان هم که دیگه با این عمل تحریک آمیزشون پای خیلی از مردم رو از رفتن به پای صندوقهای رای کوتاه کردن. هنوز غصه گرانی و تورم و افزایش قیمت خودرو برامون عادی نشده یه معضل دیگه هم از طرف این افراد نفهم و کوته فکر برامون ایجاد شد.الان نه میشه فایلی رو با ایمیل آپلود و اتچ کرد- نه میشه با سرعت عادی تورنت دانلود کرد-نه میشه بازی آنلاین کرد. فقط میمونه یه وب گردی و دانلود ساده که خب اونم از کار بندازی سنگین تری.
    یعنی یه آدم فهمیده و منطقی بین اینا نیست بگه خب برادر من میخوای از لحاظ امنیتی ملت در زمان انتخابات در خطر نباشن ... باشه آفرین به تو. به نظرت اینترنت یه نقطه خطر در این برهه زمانیه؟ کاملا درسته. ولی راهش این نیست که بیای و بدون سرو صدا اینترنت رو ناقص کنی و هیچ کس هم نفهمه چه کار کردی! لااقل کلا قطعش میکردی و در رسانه ها پیشا پیش اعلام میکردی که از فلان تاریخ تا فلان تاریخ اینترنت به دلایل امنیتی قطع میشه و اشتراک اینترنت همه در این مدت به حالت تعلیق در میاد تا پول کسی هدر نره.
    عندالله تحمل ناوردم که با یه تشکر از این حرف رد شم واقعا حرف عاقلانه بود که باید با آب طلا بزنیدش بالای سازمان فناوری اطلاعات.
    واقعا گندش رو در آوردن جایی هم نیست که توش صدامون در بیاد انو بگیم

10. این کاربر از ali722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

wow سرور های خارجی هم هنوز کار میکنه من خودم برگشتم دارم بازی میکنم monster-wow هستم پینگ هم 180

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

کانتر میشه بازی کرد بیاید
    D:
    من ادمای این سازمان فیلترینگ رو گیر بیارم
    :@

13. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

بعد از این همه مدت دوباره دارم دوتا بازی می کنم
    لول

15. این کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

طنز :
    فعل های Lol ای :

لولیدن : به معنای League of legends بازی کردن می باشد.
    مثال : بیا بلولیم : بیا League Of Legends بازی کنیم.
    میرم بلولم : میرم League Of legends بازی کنم.

گنکیدن : به معنای تغییر Lane و کمک موقتی به Lane دیگر می باشد.
    بریم تاپ رو بگنکیم : بیا بریم Top رو کمک کنیم.

OFFENSIVE :
    ری*ن : به معنای مردن زیادی می باشد هم چنین "فید دادن" نیز گفته می شود.
    ری*ی به مید : شما خیلی در Mid مردید.

اسیدن : به معنای گم شدن یکی از دشمنان از Lane می باشد.
    تاپ اسیده : کسی که در تاپ موجود بوده دیگر موجود نمی باشد.

17. 5 کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_parlous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

من فکر نمی کنم الان وقت مناسبی برای این مطلب باشه، هیچ کس نمیتونه بازی کنه پسرم شما گیر اصطلاح می گردی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •