سلام ، چند روزه منو نمی بینی شادی![]()
سلام
بابا اين چه حرفيه![]()
اگه مثلا یه شب اومدی بیرون یه چیزی بخری انجی جولی را دیدی اونم با تو گرم گرفت چیکار میکنی [img]http://qsmile.com/qsimages/297.gif[/img] (اسم داستان :فرشته در شهر)
ميگم قصد ازدواج دارم ( ته بي جنبه بازي )![]()
راستی اون تاپیکی که گفتی تخته شد (اسمشم فکر کنم حمله به تاسیسات اتمی بود) چی توش نوشته بودی که تخته شد
يك فلش بود كه نشون ميداد اگه ايالات متحده با موشك هاي ميني نوك خودش به تاسيسات اتمي ايران حمله چه اتفاقي مي افته و از جنبه هاي مختلف مورد بررسي قرار داده بود
دوست داری اگه بنا باشه با یکی از دخترای دانشگاه ازدواج کنیبا یک دختره ساده ازدواج کنی یا اون شره یا یکی میان این دو و یا اصلا با یک دختر خیلی مذهبی
![]()
دختر خيلي ساده خيلي مورد پسندم نيست
دختر مذهبي باز هم مورد پسندم نيست ؛ چون بالاخره خانواده اش هم مذهبي هستن و من نمي تونم باهاشون كنار بيام ( هرچند تفاهم داشتن با خودش هم فعلاً كان لم يكن هستش)
خيلي شر هم احتمالاً باهم چيز بشيمزياد خوب نيست
يك چيزي بين اين ها![]()
این جمله را کامل کن : چشمات قشنگه وقتی ....
كه توي چشماي من نگاه ميكني و من خودم رو توي چمات ميبينم![]()
راستی در چه دانشگاه و چه رشته ای تحصیل می کنی
داشنگاه قم
مهندسي كامپيوتر - نرم افزار
دوست داری ایران بمب اتم داشته باشه (از همه لحاظ )
من توي خواب هاي خودم ( روياهاي صادق ) آزمايش هسته اي ايران رو ديدم
و اين روز رو خواهيم ديد
اندكي صبر سحر نزديك است
یک سووال خصوصی(اگه جواب ندی اصلا ناراحت نمیشم)سربازی به چه دلیلی می خواستی معاف شی ؟
من 3 سال پيش متوجه شدم پاهام يرانتزي هستش ( نمي دونم اين اصطلاح رو شنيديد يا نه ) يعني وقتي خبر دار مي ايستم زانو هام به هم نمي چسبند دقيقاً مثل اين ()
اين مشكل رو خيلي از افراد دارن ولي ازش بي خبر هستن كه بايد برن عمل كنن و ساده ترين عمل زانو هستش
همون سال پاي راستم رو عمل كردم و يكي از پاهام انحرافش درست شد و به اين شكل شد |)![]()
البته خيلي ملموس نيست و مشكلي ندارم
اين يكي پام رو عمل نكردم تا برم معافي بگيرم كه وقتي برگه دكتر نظام وظيف رو ديدم نوشته بود " مشمول از نظر پزشكي مشكلي ندارد "
( حال كردي چه جوري برات توضيح دادم)
راستی تا حالا فکر کردی چرا تهرانیها تو پی سی انجمن مخصوص ندارن
تا اونجا كه ميدونم هيچ شهري براي خودش انجمن مخصوص نداره
تاپيك مخصوص دارن![]()
همون قرار ملاقات اعضاي پي سي ورد تاپيك بروبچ تهران هستش ديگه
از کدوم یکی از قومیتهای ایرانی(لر،ترک ، عرب،....)بیشتر حال میکنی
همه با هم ايراني هستيم
ولي من با مردم يزد بيشتر حال ميكنم ؛ البته فكر نمي كنم قوميت خاصي باشن ولي مردم اون استان رو دوست دارم
زیباترین اسم بنظرت : ....
پارسا - يلدا
دوست داری دیگران را مهمون کنی یا اینکه دوست داری اونا تو را مهمون کنند
اگه پول به تعداد همه داشته باشم ( آخه بعضي وقت ها گله اي ميريم بيرون بخوام مهمون كنم بايد 50 - 60 تومن همرام باشه) مهمون ميكنم ؛ چرا كه نه
فعلا بای
مرسي ؛ فعلاً