واقعا اين سيتي خيلي مسخره برد
آخه اين گل بود![]()
کراوچ پارسال همین زمان تقریبا" گل برتری تیمش رو تو ایستلندز به سیتی زد امسال گل برتری سیتی رو به خودشون .
اگه تاتنهام بازی رو میبرد شانس صعودمون به cl خیلی زیاد میشد...
در هر حال دیگه باید به فصل بعد فکر کرد و این فصل دیگه برای لیور تموم شده هست...
خب یکم با تاخیر قهرمانی منچستر رو به منچستریها تبریک میگم.
به قول ونگر منچستر قهرمانی رو تو الترافورد به دست آورد
البته رو ورق چلسی شانس داره ولی ...
آرسنال هم که باز آخرای فصل رو خوب کار نکرد. افت آرسنال از فینال جام اتحادیه شروع شد و آرسنال از همون موقع لیگ رو از دست داد (البته اون موقع هم همچینی تو دستاش نبود ولی شانس خیلی بالایی داشت). بعد اون فینال آرسنال فقط 2 برد تو لیگ و 1 برد تو FA داشته. این نشون میده که چقدر تو اون بازی آرسنال به خاطر باختش ضربه خورد.
تابستون امدیوارم تیم خوب کار کنه. فعلا که پیشنهاد 25 تایی به بنزما دادن و یه جورایی هم دنبال ملو هستن.
آلمونیا، دنیلسون، آرشاوین (اگه قرار همینجوری کار کنه)، بنتنر باید از تیم برن. یه مهاجم، یه هافبک دفاعی و یه دفاع خوب میخواد آرسنال.
جالبه بازم مثل چند سال پیش اسم های زیادی دور و بره آرسناله.
بنزما 25 تا (البته این تایید شدست)
ملو 22 تا
سردار تاسکی 10 تا
سامبا
لاسانا دیارا
ممدو ساخو
جاگیلکا
Last edited by VBYOFSKI; 11-05-2011 at 19:36.
10-15 تا بیشتر نمیرزهسردار تاسکی 24 تا
چه خبره 24تا
آخخخخخخ ببخشید اون 10 تا بود من اشتباه نوشتم.10-15 تا بیشتر نمیرزه
چه خبره 24تا
من جایی تایید خبرش رو ندیدم...اگه لینک داری بزاربنزما 25 تا (البته این تایید شدست)
فرگوسن گفته لیست بازیکن هایی که میخواد بخره تو ذهنش هست و تارگت های معینی داره که 2یا3تاش براورده میشه...برای رای گیری عمومی ایم این چند بازیکن رو دادن که بیشترین به اسنایدر رای دادند از جمله خودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه تو توییتر رسمی رئال تایید شده. خود بنزما مصاحبه کرده و گفته راضیم از اینجا. تا ببینیم چه میشه.من جایی تایید خبرش رو ندیدم...اگه لینک داری بزار
اخه ببین...پرز یه سیاستی داره که هیچوقت ندیدم خریدهایی که خودش داشته رو بخواد بفروشه...اگه هم بفروشه من سیتی اولین و بهترین پیشنهاد رو مطمئن باش میده...بعدشم اینکه بنزما همیشه از بودن تو رئال حتی نیمکت نشینی راضی بوده...بنزما چند وقت زیر ذره بین فرگوسن بوده اما رئال با قیمت بیشتر خریده و اگه هم روزی بخواد بفروشه به بهترین پیشنهاد میفروشه...به نظرم 25تا کمه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)